Aspirante optimiste >20 ani (667)
Raspunsuri - Pagina 11
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilimara Buna fetelor! ![]() ![]() elenusht te asteptam cu II ![]() ![]() ![]() Fetelor ajutati-ma si pe mine va rog, ca eu nu stiu ce sa cred.Mi-am facut ieri dimineata un test de ovulatie si linia de test era un pic mai rosie decat cealalta.Deci ar fi trebuit sa ovulez aseara sau in seara asta.Problema e ca mi-am mai facut unul azi dimineata iar linia de test era muuult mai rosie decat cealalta.Asta ce inseamna?Ca o sa ovulez in seara asta? O zi frumoasa fetelor! ![]() Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)Cu ajutorul lui DD in curand din nou ![]() |
In seara asta treci la actiune

ca sigur ovulezi.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
lilimara spune:
Multumesc fetele 
.Ma simt mai usurata pt ca aseara nu am reusit sa avem program "artistic",pur si simplu era terminat de oboseala al meu sot,a adormit inaintea copilului
dar in seara asta avem "intalnire"
.
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
dianalaura spune:
buna ziua fetelor!
Elenush, exact asa ma simt si eu..mereu umeda, desi inca nu au aparut uratii..azi sunt ziua 24, ultiumul ciclu a fost din 24...eu sper din tot sufletul sa nu vina uratii, sa treaca mai repede saptamana asta si prin ziua 30 sa vad II. Dar totusi, sa fiu eu atat de norocoasa incat sa raman din prima?
diana, mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
gabyv spune:
Buna 
Eu sunt moarta de somn, m-a durut o masea toata noaptea.
Nu o sa mai rezist si o sa-mi fac programare.
Nico, e minunat ce povestesti tu, dar ma intreb de unde ai asa energie ca sa pregatesti totul in casa.
Bebelusul tau are o mama minunata!
Si felicitari pentru decizia de bebe nr.2. 
Madaaa, hai cu testul cu 2 liniute. 
Mai voiam sa va zic ceva, dar am uitat e de la 

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
MACARIE spune:
buna fetele ...sa va spun ....am facut test ( nu m-am putut abtine) sunt in ziua 26 din 28 si in ziua 12 de la inseminare si mi-a iesit linia de control si a doua linie a iesit foarte vaga , eu chiar am crezut ca sunt prea disperata eu si vad linii multe dar m-am dus cu testul la farmacile si ftele mi-au spus ca este a doua linie usor roz dar sa mai fac un test maine dimineata , am sa fac beta direct dar pana maine .....
,voi ce ziceti?
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui MACARIE buna fetele ...sa va spun ....am facut test ( nu m-am putut abtine) sunt in ziua 26 din 28 si in ziua 12 de la inseminare si mi-a iesit linia de control si a doua linie a iesit foarte vaga , eu chiar am crezut ca sunt prea disperata eu si vad linii multe dar m-am dus cu testul la farmacile si ftele mi-au spus ca este a doua linie usor roz dar sa mai fac un test maine dimineata , am sa fac beta direct dar pana maine ..... ,voi ce ziceti? -------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
yo iti zic de acum
FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+8
sarah199065 spune:
buna dimi!!!

| citat din mesajul lui MACARIE buna fetele ...sa va spun ....am facut test ( nu m-am putut abtine) sunt in ziua 26 din 28 si in ziua 12 de la inseminare si mi-a iesit linia de control si a doua linie a iesit foarte vaga , eu chiar am crezut ca sunt prea disperata eu si vad linii multe dar m-am dus cu testul la farmacile si ftele mi-au spus ca este a doua linie usor roz dar sa mai fac un test maine dimineata , am sa fac beta direct dar pana maine ..... ,voi ce ziceti? -------------------------------------------------------------------- Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |

felicitariiiiiiiiiiiiii,MACARIE
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
madabout2003 spune:
Felicitari Macarie!!

O sarcina usoara si un bebe sanatos si voios la termen!
Bella daca mai intri pe aici poti sa imi "explici" cam cum te durea burta pe tine inaite de testul +?
...Mi se pare o durere super aiurea, ca si cum as avea burta contractata...si dureaza de ieri de pre vrema asta.. Multumesc
Gabyy stii care este echivalentul la no-spa aici? Sau exista dar un stiu eu?
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
draguta spune:
buna fetele
fekicitari MACARIE , sarcina usoara si la termen cu un
sanatos

toate fetele