Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

mi-ar place sa ajungem si noi la mare cateva zile, la Alfa ...cred ca Marius nici nu va dori sa auda...ca nu sunt conditii, ca e scump etc nu am mai fost la noi la mare de cand am terminat facultatea...sa tot fie vreoooo 8 ani...

de la noi drumul e tare lung, bine am putea sa ne oprim in Bucuresti la cumnata-mea

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Multumim de urari! Sunteti niste scumpe!! Cate o si un pt fiecare!

Azi am profitat ca fiu-miu s-a indurat sa stea putin in patut si am sters geamurile si am scos incaltamintea mea de primavara. Dupa ce adoarme piticul sterg bine incaltamintea de iarna sa o pun separat..

Paula, Paula (Victo), chiar ar fi fain sa ne gasim pe-acolo. Numai ca noi pe 30 iunie cel tarziu trebuie sa ne intoarcem, ca sotul pe fiecare 1 ale lunii (inclusiv de revelion) trebuie sa fie la serviciu. Dar chiar daca nu vom sta la aceeasi pensiune, chiar nici statiune, ne urcam in masina sa ne intalnim!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Salve mamici si pitici
Sunt terminata psihic si fizic
Noi am avut doua zile pline , pline . Ieri am fost cu Giuliano la control cu ghipsul pentru ca ama vazut ca ii alunecase cu aprox 1 cm . Am fost degeaba pentru ca nu era prof. care l-a operat si aici nici unul nu se baga peste ce a facut altul .
Azi am fost din nou , trezit Giuliano de la 7:30 , ca , sa fim acolo la 9 , sa nu mai asteptam dupa alti pacienti -ca de obicei norocul ne ocoleste , a trebuit sa asteptam pana la 10 :30 , eu a trebuit sa astept cu copilul , sotul a plecat la munca , deja in intarziere si colac peste pupaza i-a cazut si ghipsul in sala de asteptare -am pus-o , ne-a bufnit un ras , asta ne mai lipsea - coma totala . Am reusit sa intram si noi pana la urma si dupa aproape o ora , dupa crize si plansete , l-am facut si pe asta . Acum v-a trebui sa mai asteptam 3 saptamani -in 28 aprilie il scot . Acesta a fost ultimul ghips , cel putin asa ne-a spus medicul , dupa care v-a folosi scarpe ortopedice.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor
nu prea reusesc sa trec des pe aici. vroiam sa va salut si sa va pun un filmulet cu Otilia la baie: https://picasaweb.google.com/lh/photo/tu_T7cxwYhTp-NkAgZTA7s4zflEiJmbYcC7-hlpUGc4?feat=directlink

Mergem si noi la mare la inceputul lui iunie in Bulgaria, Obzor cu 533 euro. Sper sa fie bine.

O zi placuta va doresc!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

http://picasaweb.google.com/bratafel/PozeOtilia?authkey=Gv1sRgCPSm75ajyoi7-AE&feat=directlink" target="_blank"> Poze

bebe grabit - 6 luni

7 luni si 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua si de la noi!!!!!!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI dar si sotului ALINEI!!!
In sfarsit e soare si la Iasi

Mai fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu Paulinio.Ma termina de cap.De cateva nopti se trezeste in jur de ora 3-4 si urla de ma aude tot cartierul.Ii dau tita,adoarme si cand ma pun in pat incepe foiala.ii bag suzeta,iar ma pun in pat si apoi incepe spectacolul:isi scoate suzeta si urla dupa ea,se chinuie sa si-o puna in gurita si cand reuseste iar si-o scoate si urla.Iar dimineata la 6.30-7 acelasi program.Urlete incontinuu.
Dimineata era de la faptul ca papase si trb sa garaie,insa restul cred ca de la un dintisor de jos

DIANA 5kg????Off multa sanatate

Oanna ma bucur ca nu e nimic mai grav

BRATAFEL vaiii ce fata frumoasa am vazut,Paul s-a oprit si el din papat titi numai sa se uite atent.

Crissy pai iaurtul iese mult mai bine cu lapte rece.

Crispo Paul e mai bine,doar putin i se mai cojeste buzita.Pana ce va pupa prima fata va trece

ALINA multa sanatate AIDEI

Nu mai stiu ce vroiam sa zic,am citit tot dar nu am retinut mare lucru.

Si noi am avut iritatii in ultima perioada de la scutece,foloseam Happy insa cred ca am nimerit si noi un pachet mai rau,caci in atatea luni nu am patit nimic.Acum folosim LIBERO si mi se par foarte bune.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ioi tu fetelor..pana acum nimeni nimic si azi n-am mai avut liniste cu bonele.

au ramas 2 in cursa. pe una mai tanara si mai necajita o s-o chem joi-vineri asa de proba si apoi ma hotarasc. cealalta (bucatareasa la cazino- Chios, fetele din Cj) o s-o anunt vineri dc ramane sau nu.
le-as vrea pe amandoua din motive diferite. de prima mi se rupe sufletu ca e sg, cu un copil de 3 ani, fara sot, sta in chirie vai de ea.
celalalta..ma gandesc ce mancaruri delicioase mi-ar face :)

off..ca asa-s eu slaba de inger..la cine sa ma gandesc la mine sau la ele? de fata aia ..numai la ea ma gandesc..doamne cat i-o fi de greu singura, fara bani..i-am dat ceva de mancare pt copil si probabil o sa ii mai dau ( nici n-a refuzat, macar asa de politete biata de ea)

cu ambele m-am inteles pt 4 mil., 4 zile, 4 ore.:) plus abon. de autobuz.(50 lei)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Tot vreau sa va zic ceva si tot uit. Cine are masina de spalat vase!!!!! Grija mare acum cand incep sa umble prichindeii. Stiu caz de baietel de 2-3 ani care si- a pierdut un ochi. Mama lui punea vasele la spalat el tot in piciorele ei, s-a impiedicat si a venit cu ochiul intr-un cutit care era la spalat. Mie nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva. Grija mare de tot!
Plus grija la substantele chimice din casa incep sa ajunga in cele mai nebanuite cotloane.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cris e super dulce Vladut!!! L-am pus pe laptop si 10 minute cred am tot dat reply si pitica mea era f interesata de el :).

Sunt la rehidratat. Pana acum am baut 3 litrii de apa azi + supica pui + ceai lactatie.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bratafel, ce scumpete am vazut! si ce iute e! imediat isi face baie singura

victo, pai vezi cum hotarasti cu bonele. si mie mi-ar fi mila de ea, dar sa te gandesti bine ca e e persoana necunoscuta pe care o primesti in casa si in care sa ai incredere s-o lasi sa se ocupe de copilul tau. te rog eu sa fii atenta, indiferent pentru care optezi la final. cred ca am auzit de prea multe cazuri in ultima vreme si de aia is mai circumspecta eu

AMR 3 zile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Anne, lui Giuliano, sa dea DD ca dup-aia sa nu mai stie niciodata ce-i ala ghips!

Bratafel, am vazut si eu comorile tale!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput