Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 11
bambi_bv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo bambi, eram convinsa ca esti din BV :) acum cd ai zis de IOR mi-am dat seama ca esti din Bucuresti. tu fetelor, eu in nov-dec-ian o sa tot vin in Buc la examene. tre sa ne vedem :):) |
Hi hi..Eu sunt brasoveanca si ma mandresc cu asta...dar din pacate viata m-a adus aici in capitala asta urata, trista si cu oameni rai si aici locuiesc acum...eu inca mai sper ca Matei nu va fi adolescent aici...dar vom vedea...
Ar fi tare frumos sa ne vedem cand vii la examene!
bambi_bv spune:
citat din mesajul lui saddie Nu stiu cum o sa facem cu mancatul, in sensul de scaun de masa. |
Saddie dar in carut nu ii poti da sa manance?Eu cand ne prinde ora mesei in parc ii dau sa manance in carucior si nu au fost probleme...
rodyka spune:
lauri_ca, deci si sotul tau...
eu nu ma bag la nici o dieta acum, nu-i momentul, ca merg acasa si n-o sa merg pe la neamuri sa le zic ca-s la dieta si sa nu gust nimic , dar am salvat-o pentru la intoarcere . mai, nu e chiar asa putina mancare. adica la mine ar fi mai nasol ca nu beau cafea deloc dimineata (ca de mancat de multe ori iau dejunul la pranz) si e cam prea multa carne pentru gustul meu. dar daca tine sotul, pe langa el ma dau si eu, ca nu oi avea asa multe kile in plus nici atunci... tipul asta de care zic eu e tanar (25 de ani), e si inalt intr-adevar, dar a constientizat cu adevarat cat e de "mult" acum 3 sapt cand s-a vazut pe cd la botezul Isabelei. a incercat si daca a vazut rezultate din primele zile, s-a ambitionat.
AMR 2 zile
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
saddie, eu ma gandeam sa-i dau Isei sa manance ori in carucior, ori pe un scaun pus la masa, oricum sa fim singure si noi... tot fac probe de o saptamana, si in pat am ajuns
bambi, o fi capitala trista si urata (mie-mi place Bucurestiul, in schimb Clujul nu...), dar oameni sunt ca peste tot. uite mamicile noastre ce dragi is , prilej cu care pupam si cucuiul lui racusor. cum ai reusit, mami?
AMR 2 zile
Diana_Eva spune:
Buna dimineata!
E asa frumos afara dar bate un vantttttttttt... scutura magnolia noastra. Ma duc sa-i fac mancarica.
Voi ce le mai dati de mancare?
O zi frumoasa!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crispro spune:
Rodi, valeuuuuu, cu trenul va plimbati?? Ca eu stiu ca de la Cluj la Zalau nu este tren direct, ci prin Jibou, si mai e de stat nitel... Dar pana in Cluj cu ce veniti? Mai rapid din Cluj e sa veniti cu microbuze, sunt gramada, dureaza o ora juma drumul. Sau din Bistrita nu veniti direct in Zalau?
Sa-l ajutam pe Alex
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui saddie Pe mine de ieri ma tot framanta o dilema vis-a-vis de concediu. Nu stiu cum o sa facem cu mancatul, in sensul de scaun de masa. Adica hotelul are scaune de masa pt bebelusi dar in zona restaurantelor iar Medeea daca misuna cineva prin preajma nu prea mai mananca, e atenta la ce se intampla in jurul ei. Voi cum v-ati gandit? Ca eu nu stiu cum sa fac. Ma gandeam daca are rost sa mai cumpar un scaunel de masa din asta portabil care se prinde de masa. Ori poate imi dau ei unul in camera. Si asa trebuie sa mai iau un carut tip umbrela pt aeroport, etc. ca nu are rost sa ma trambalez cu asta mare al nostru. Uff... greu! P.S. Daca eu deja incep sa ma stresezx si mai am o luna jumate pana plec, Mycya, Rody ma gandesc ce nebunie o fi la voi cu bagajele care mai aveti cateva zile! |
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
rodyka spune:
citat din mesajul lui crispro Rodi, valeuuuuu, cu trenul va plimbati?? Ca eu stiu ca de la Cluj la Zalau nu este tren direct, ci prin Jibou, si mai e de stat nitel... Dar pana in Cluj cu ce veniti? Mai rapid din Cluj e sa veniti cu microbuze, sunt gramada, dureaza o ora juma drumul. Sau din Bistrita nu veniti direct in Zalau? |
vaiiii, CRISTINAAA!!! asa nu ma joc! no vezi-ti de treaba, ca nu fac o zi pe drum cu carucior dupa mine si alte cele... spre Cluj stiu ca-s trenuri directe o gramada, si autobus si microbus... dar mie imi e rau cu astea (inafara de tren). si-apoi sa fac o ora pana in Cluj si inca o ora jumate pana in Zalau, mor incet, cu zile! sa vedem in ce stare e masina socrului, ca el o foloseste la carat una-alta... om gasi noi cumva pe cineva sa ne fugareasca pana acolo, nu ajung eu in Ro sa nu ma vad cu voi
dar cu trenul musai s-o plimb pe Maria cativa km, sa ma orientez sa gasesc o statie mai aproape de unde sa avem legatura sa venim repede si inapoi
AMR 2 zile
crispro spune:
Ioi, tu Rodi, dar e jale cu trenurile.. ca din Bistrita in Cluj cam 3 ore dureaza drumul... sau mai e din Bistrita in Zalau dar cu schimbat de tren si dureaza 4-5 ore... Tu vrei intai din Bistrita sa mergi la Cluj (la fete) si de acolo in Zalau? Sa vad ca poate reuseste sotul cumva sa vina dupa voi in Cj (daca e liber).
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
da, cris, stiu ca faceam 3 ore cu trenul, stai linistita ca ajunsi acasa gasim noi o modalitate. doar ca ma bazam pe tata prea mult si nu mai stiu cum stau lucrurile in rest pe-acolo. si da, vreau sa ma vad si cu fetele din Cluj intr-un drum, daca au timp de o cafeluta cu noi . ei, sunt telefoane, inca n-au intrat zilele in sac , ne gasim noi
AMR 2 zile