Nasterea la Medlife (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_pui

buna,
crisanti nasterile cu probleme se trimit la Filantropia acum..cel putin asa ni s-a spus la scoala Parintilor..insa nu ni s-a precizat exact cine se ingrijeste de tine si bb acolo..banuiesc ca nu medicul din Medlife..ci cine o da Dumnezeu..Dragelor va rog spuneti-mi cum se procedeaza cu medicul ce ar trebbui sa-l vada pe bebe..am inteles ca in prima faza ar trebui sa vina cineva acasa o perioada.Are Medlife-ul astfel de servicii? Majoritatea celor cunoscuti au medici din cadrul unor policinici de cartier sau doctori de familie..eu din policlinici nu cunosc...cat despre medicul de familie..no comment.
Ralucutza77 sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatosi!

Oana, cum ti s-au parut cursurile de Scoala Parintilor? Merita sa le faci? Sotul meu nu are nevoie de adeverinta pentru stat acasa si nu sti ce sa fac: sa dau 2 mil pe 4 zile de curs sau sa renunt?!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

Buna danuk,
Parerile referitoare la scoala parintilor sunt impartite..pe mine care sunt la primul bebe si un pic mai mult decat panicata de ce va venii m-au ajutat cat de cat..intalnirea cu neonatologul si ginecologul sunt foarte interesante..acum depinde si de cine tine cursul..sunt cativa medici care fac cursurile prin rotatie..a mai fost o nutritionista care efectiv ne-a citit de pe slide-uri si psiholoaga...draguta..dar obosita avand in vedere ca era ultima zi de curs..a evitat multe din intrebari de teama unor subiecte prea lungi de discutie..Totul e sintetizat intr-o carticica..un fel de manual..pe care ti-l da la prima zi de curs..Ti-l pot scana si trimite pe un mail daca doresti..nu e foarte stufos..asta ca sa-ti faci o parere cat de cat..In alta ordine de idei..rascolonf forumul asta de muuulta vreme..am citit dar mult prea tarziu despre cursurile de la maternitatea Bucur..cursuri care le tine o moasa si probabil sunt axate mai mult pe ingrijirea bb-ului...mamicile erau foarte incantate..daca te intereseaza am un link cu detalii care le-am mai trimis si eu pe la pritenele cu burtica..Nu stiu ce altceva sa-ti mai spun..daca te mai pot ajuta cu ceva cu mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_pui

Buna danuk,
Parerile referitoare la scoala parintilor sunt impartite..pe mine care sunt la primul bebe si un pic mai mult decat panicata de ce va venii m-au ajutat cat de cat..intalnirea cu neonatologul si ginecologul sunt foarte interesante..acum depinde si de cine tine cursul..sunt cativa medici care fac cursurile prin rotatie..a mai fost o nutritionista care efectiv ne-a citit de pe slide-uri si psiholoaga...draguta..dar obosita avand in vedere ca era ultima zi de curs..a evitat multe din intrebari de teama unor subiecte prea lungi de discutie..Totul e sintetizat intr-o carticica..un fel de manual..pe care ti-l da la prima zi de curs..Ti-l pot scana si trimite pe un mail daca doresti..nu e foarte stufos..asta ca sa-ti faci o parere cat de cat..In alta ordine de idei..rascolonf forumul asta de muuulta vreme..am citit dar mult prea tarziu despre cursurile de la maternitatea Bucur..cursuri care le tine o moasa si probabil sunt axate mai mult pe ingrijirea bb-ului...mamicile erau foarte incantate..daca te intereseaza am un link cu detalii care le-am mai trimis si eu pe la pritenele cu burtica..Nu stiu ce altceva sa-ti mai spun..daca te mai pot ajuta cu ceva cu mare placere

Oana, esti foarte draguta! Iti multumesc mult pentru detalii...ma intereseaza si carticica si linkul despre maternitatea Bucur.
iata adresa mea: danietta20003@yahoo.com
Te pup, o zi frumoasa!!!!!

31+

Mergi la inceput

Danuk,
pentru putin..ti-am trimis mail.

Mergi la inceput

Danuk adresa de mail nu-ti functioneza..am incercat sa iti retrimit mail-ul de cateva ori sperand ca poate il conving..nu merge..mesajul primit e ceva de genul"<danietta20003@yahoo.com>:
Remote host said: 554 delivery error: dd This user doesn't have a yahoo.com account (danietta20003@yahoo.com).
Sa-mi spui daca iti pot trimite pe alta adresa informatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicofa25 spune:

Buna fetelor!

Am un card de reducere de 10% pt. celule stem, de la Cord Blood Center. Am o prietena care mi l-a oferit, insa m-am razgandit si am semnat cu cei de la Stem Sure. Card-ul expira pe 15 mai, asa ca cea care il doreste ar trebui sa si semneze cu ei, pt. ca altfel nu va mai fi valabil. Daca sunteti interesate, spuneti-mi.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetelor....

sunt si eu o graviduta de 11 sapt(stiu burtica mica) care a fost deja in vizita la medlife.

mi-e mi-a placut si cred ca 99% acolo o sa ne intampinam bebicul(nastere naturala). as vrea sa stiu cine mai e pt med life. ma int pareri pro si contra

va pup

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicofa25

Buna fetelor!

Am un card de reducere de 10% pt. celule stem, de la Cord Blood Center. Am o prietena care mi l-a oferit, insa m-am razgandit si am semnat cu cei de la Stem Sure. Card-ul expira pe 15 mai, asa ca cea care il doreste ar trebui sa si semneze cu ei, pt. ca altfel nu va mai fi valabil. Daca sunteti interesate, spuneti-mi.

39+

ai facut o super alegere cu stem sure

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Oana, pune, te rog, aici, linkul cu maternitatea Bucur, poate mai intereseaza si alte fete, nu e nicio problema.
Bella, eu m-am simtit f confortabil la Medlife, toate au mers super, nu am nimic de reprosat.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

ma gandeam sa nu fie vreo problema..daca e ok..super aunci..poate le va folosi si altor viitoare mamici.

http://anca-balasoiu.ablog.ro/2010-11-29/scoala-mamei-in-maternitatea-bucur.html

Mergi la inceput