Nasterea la Medlife (22)
Raspunsuri - Pagina 5
danuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_pui buna, crisanti nasterile cu probleme se trimit la Filantropia acum..cel putin asa ni s-a spus la scoala Parintilor..insa nu ni s-a precizat exact cine se ingrijeste de tine si bb acolo..banuiesc ca nu medicul din Medlife..ci cine o da Dumnezeu..Dragelor va rog spuneti-mi cum se procedeaza cu medicul ce ar trebbui sa-l vada pe bebe..am inteles ca in prima faza ar trebui sa vina cineva acasa o perioada.Are Medlife-ul astfel de servicii? Majoritatea celor cunoscuti au medici din cadrul unor policinici de cartier sau doctori de familie..eu din policlinici nu cunosc...cat despre medicul de familie..no comment. Ralucutza77 sa-ti traiasca minunea si sa fiti sanatosi! |
Oana, cum ti s-au parut cursurile de Scoala Parintilor? Merita sa le faci? Sotul meu nu are nevoie de adeverinta pentru stat acasa si nu sti ce sa fac: sa dau 2 mil pe 4 zile de curs sau sa renunt?!
31+
oana_pui spune:
Buna danuk,
Parerile referitoare la scoala parintilor sunt impartite..pe mine care sunt la primul bebe si un pic mai mult decat panicata de ce va venii m-au ajutat cat de cat..intalnirea cu neonatologul si ginecologul sunt foarte interesante..acum depinde si de cine tine cursul..sunt cativa medici care fac cursurile prin rotatie..a mai fost o nutritionista care efectiv ne-a citit de pe slide-uri si psiholoaga...draguta..dar obosita avand in vedere ca era ultima zi de curs..a evitat multe din intrebari de teama unor subiecte prea lungi de discutie..Totul e sintetizat intr-o carticica..un fel de manual..pe care ti-l da la prima zi de curs..Ti-l pot scana si trimite pe un mail daca doresti..nu e foarte stufos..asta ca sa-ti faci o parere cat de cat..In alta ordine de idei..rascolonf forumul asta de muuulta vreme..am citit dar mult prea tarziu despre cursurile de la maternitatea Bucur..cursuri care le tine o moasa si probabil sunt axate mai mult pe ingrijirea bb-ului...mamicile erau foarte incantate..daca te intereseaza am un link cu detalii care le-am mai trimis si eu pe la pritenele cu burtica..Nu stiu ce altceva sa-ti mai spun..daca te mai pot ajuta cu ceva cu mare placere
danuk spune:
citat din mesajul lui oana_pui Buna danuk, Parerile referitoare la scoala parintilor sunt impartite..pe mine care sunt la primul bebe si un pic mai mult decat panicata de ce va venii m-au ajutat cat de cat..intalnirea cu neonatologul si ginecologul sunt foarte interesante..acum depinde si de cine tine cursul..sunt cativa medici care fac cursurile prin rotatie..a mai fost o nutritionista care efectiv ne-a citit de pe slide-uri si psiholoaga...draguta..dar obosita avand in vedere ca era ultima zi de curs..a evitat multe din intrebari de teama unor subiecte prea lungi de discutie..Totul e sintetizat intr-o carticica..un fel de manual..pe care ti-l da la prima zi de curs..Ti-l pot scana si trimite pe un mail daca doresti..nu e foarte stufos..asta ca sa-ti faci o parere cat de cat..In alta ordine de idei..rascolonf forumul asta de muuulta vreme..am citit dar mult prea tarziu despre cursurile de la maternitatea Bucur..cursuri care le tine o moasa si probabil sunt axate mai mult pe ingrijirea bb-ului...mamicile erau foarte incantate..daca te intereseaza am un link cu detalii care le-am mai trimis si eu pe la pritenele cu burtica..Nu stiu ce altceva sa-ti mai spun..daca te mai pot ajuta cu ceva cu mare placere |
Oana, esti foarte draguta! Iti multumesc mult pentru detalii...ma intereseaza si carticica si linkul despre maternitatea Bucur.
iata adresa mea: danietta20003@yahoo.com
Te pup, o zi frumoasa!!!!!
31+
oana_pui spune:
Danuk adresa de mail nu-ti functioneza..am incercat sa iti retrimit mail-ul de cateva ori sperand ca poate il conving..nu merge..mesajul primit e ceva de genul"<danietta20003@yahoo.com>:
Remote host said: 554 delivery error: dd This user doesn't have a yahoo.com account (danietta20003@yahoo.com).
Sa-mi spui daca iti pot trimite pe alta adresa informatiile.
nicofa25 spune:
Buna fetelor!
Am un card de reducere de 10% pt. celule stem, de la Cord Blood Center. Am o prietena care mi l-a oferit, insa m-am razgandit si am semnat cu cei de la Stem Sure. Card-ul expira pe 15 mai, asa ca cea care il doreste ar trebui sa si semneze cu ei, pt. ca altfel nu va mai fi valabil. Daca sunteti interesate, spuneti-mi.
39+
bellasamoyed spune:
buna fetelor....
sunt si eu o graviduta de 11 sapt(stiu burtica mica) care a fost deja in vizita la medlife.
mi-e mi-a placut si cred ca 99% acolo o sa ne intampinam bebicul(nastere naturala). as vrea sa stiu cine mai e pt med life. ma int pareri pro si contra
va pup
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11
samburelul meu
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui nicofa25 Buna fetelor! Am un card de reducere de 10% pt. celule stem, de la Cord Blood Center. Am o prietena care mi l-a oferit, insa m-am razgandit si am semnat cu cei de la Stem Sure. Card-ul expira pe 15 mai, asa ca cea care il doreste ar trebui sa si semneze cu ei, pt. ca altfel nu va mai fi valabil. Daca sunteti interesate, spuneti-mi. 39+ |
ai facut o super alegere cu stem sure
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11
samburelul meu
luny spune:
Oana, pune, te rog, aici, linkul cu maternitatea Bucur, poate mai intereseaza si alte fete, nu e nicio problema.
Bella, eu m-am simtit f confortabil la Medlife, toate au mers super, nu am nimic de reprosat.
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
oana_pui spune:
ma gandeam sa nu fie vreo problema..daca e ok..super aunci..poate le va folosi si altor viitoare mamici.
http://anca-balasoiu.ablog.ro/2010-11-29/scoala-mamei-in-maternitatea-bucur.html