Calitatea actului medical

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Pai vad ca esti tare acid si ironic, asta ai inteles din mentiunea cu IQ-ul?

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Eu nu inteleg de unde ai atata timp sa stai pe forum non stop...nu exista subiect la care sa nu intretii conversatia. Mi se pare incredibil, tu cand mai lucrezi, cand mai inveti ? Esti medic online sau cum ?? Am remarcat asta demult , dar m-am abtinut sa spun.

intrebarea asta s-a pus pe forum de multe ori.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ma simt datoare sa intervin ... nu cred ca este firesc sa sarim de la "calitatea actului medical" la interogatorii de genul asta ...in definitiv, toti stam pe Forum si nu avem obligatia sa explicam asta nimanui ...

Acelasi lucru i se aplica si lui XIO in ceea ce priveste IQ-ul pacientilor - face parte din tendinta ei de a judeca si categorisi oamenii, chestie pe care am mai observat-o si la alte subiecte. Sper ca asta nu afecteaza cu nimic calitatea actului medical, dar asa, o teama in suflet parca tot adie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:

Citat:

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Eu nu inteleg de unde ai atata timp sa stai pe forum non stop...nu exista subiect la care sa nu intretii conversatia. Mi se pare incredibil, tu cand mai lucrezi, cand mai inveti ? Esti medic online sau cum ?? Am remarcat asta demult , dar m-am abtinut sa spun.

michelle

Imi pare rau atunci ca se repeta, dar eu nu am mai auzit-o..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:

Citat:

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

michelle

Imi pare rau atunci ca se repeta, dar eu nu am mai auzit-o..

nici o problema. ar putea XIO sa ne improspateze memoria.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Ma intreb ce IQ trebuie sa ai, totusi, ca sa nu mori:

http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/a-murit-in-fata-spitalului-desfiintat-asteptand-ambulanta-574387.html

Ce de boala de IQ se moare sau se intampla toate cele pe-aici, din cate inteleg...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Daca atat ai inteles e trist rau. reciteste.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Ce?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Probabil partea aia in care face un efort sa explice pana inteleg chiar si eu :). Sa ma caut la IQ, cred ca aici e problema si la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

nu stiu daca stam in tari diferite
la Saint Brieuc , preitena mea a asteptat 1 luni la oftalmologie un control la ochii pentru un baietel de 7 ani, care poarta ochelari
cat despre pediatrii, am spus ca nu au pediatrii non stop, cel putin nu la noi in localitate.
in Spania la 7000 de oamnei, aveau medic de urgenta generalist si pediatru, ori aici nici vorba

Ai incercat pagesjaunes? am gasit vreo 7 medici generalisti in Pléneuf Val André.

exista un clasament european al calitatii sistemelor de sanatate din punctul de vedere al consumatorilor, in 2009 franta era pe locul 7, spania era de abia pe 22 (din 33), cel mai bun era considerat cel olandez, cel mai slab al bulgarilor, romania e pe penultimul loc:

http://www.healthpowerhouse.com/files/Report-EHCI-2009-090925-final-with-cover.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

doruletz, sunt 7 medici, dar nici unu nu face urgenta 24 h si nici nu lucreaza sambata si duminica
oricum multumesc ca m-ai informat de existenta lor
cat despre clasament, alea is vorbe in vant, eu iti spun ce am trait in doua tari europene diferite, si pot sa fac o comparatie, nu ma intereseaza statisticile,

in multe clasamente franta este printre primele locuri, dar eu niciodata nu m-am gandit ca e asa dezastru aici, de la sanatate, sistemul de invatamant de stat, care este un dezastru, sa nu vorbesc de anumite categorii de functionari publici care is jalnici, adica la Prefectura, serviciul Imigrari, ma intreaba daca Romania e in comunitate, la MSA, aduc hartii cu veniturile din Spania, si ma intreaba daca cele pe 2008 is in pesetas sau eurosi pot continua.
oi fii nimerit eu tot aiurea,dar pentru mine personal, Franta nu este nici pe departe ce se vorbeste, adica nu e chiar un paradis cum spun-scriu unii
sanatate multa va doresc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

olim, iti respect experienta personala dar clasamentele alea sunt mai obiective pentru ca sunt rezultatul unor mii de alte experiente (reprezinta opinia consumatorului din tarile respective).
Eu personal nu as chema un generalist pentru o urgenta. Pentru asta se folosesc numerele pompierilor sau SOS Medecin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Olim,
inteleg ca locuiesti intr-o zona cu foarte putini locuitori, daca lipsa urgentelor 24/7 te nelinisteste asa tare de ce nu te muti de acolo? Nu poti sa critici un intreg sistem medical pentru ca la tine in sat nu e serviciu medical non-stop. Si nici nu poti compara satul tau cu un oras din Spania unde ai trait pana acum.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am sunat la 112, si cei de acolo mi-au zis ca nu au salvare in zona si daca e asa grav sa il duc eu la spitaliar alex aproape nu mai respira
sid uapc e nu i-au facut mare lucru, le-am aratat cardu international spaniol, si mi-a venit sif actura de 85 de euro, pe care a trebui sa o platesc, ca dca nu nu ma mai primeste la urgente mi-au spus
e stiam ca urgentele is gratuite, mai ales pentru copii, pana si in Romania is, si vorba aia, vai de el sistem

Mergi la inceput