Calitatea actului medical

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Xio, normal ca sunt ironic, dar nu cu tine am treaba eu...
Totusi, cand discutam de sanatatea din Romania, nu dai dovada de diplomatie sa vorbesti de IQ-ul pacientilor, chiar daca e o chestie reala. As zice ca nu e nici profesional...in fond, esti medic, nu?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Atata timp cat nu am discutat despre o pacienta de-a mea nu vad care e problema? Daca sunt medic nu mai am voie sa imi exp-rim parerile, sa beau, sa fume, sa injur si sa-mi insel sotul? Te intreb de astea pt. ca le-am mai auzit pe forum.
Sa inteleg ca aceste rabufniri ale voastre sunt indreptate catre mine doar din cauza profesiei? sau ca nu ati observat ceelalte persoane cu aceeasi intrebare?

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Daca sunt medic nu mai am voie sa imi exprim parerile, sa beau, sa fumez, sa injur si sa-mi insel sotul?

cu variantele

Daca sunt profesor nu mai am voie sa imi exprim parerile, sa beau, sa fumez, sa injur si sa-mi insel sotia?

Daca sunt preot nu mai am voie sa imi exprim parerile, sa beau, sa fumez, sa injur si sa-mi insel sotia?

Daca sunt politist nu mai am voie sa imi exprim parerile, sa beau, sa fumez, sa injur si sa-mi insel sotia?

Daca sunt educatoare nu mai am voie sa imi exprim parerile, sa beau, sa fumez, sa injur si sa-mi insel sotul?

Mergi la inceput

De profesori si educatoare nici nu mai vorbesc

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
Daca sunt medic nu mai am voie sa imi exp-rim parerile, sa beau, sa fume, sa injur si sa-mi insel sotul...

...sau sa zic de o pacienta ca-i cam proasta, ca n-a bagat de seama ca-i gravida, cand nici doctorul, cu dotare cu tot, n-a vazut nici el?

Da, Xio, eu asa ma gandeam...poate te dezamagesc, dar mi s-a cam luat de doctori carora le mor pacientii prin spitale, din vina lor, bineinteles. A pacientilor.
Pentru ca adevarul este ca un pacient poate fi oricat de prost, da' daca un doctor e prost, ala nu mai e doctor. Nu crezi?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Rufus, vrei sa fac un topic separat in care sa ma mir impreuna cu altii despre cum o femeie care a mai avut copii, deci stie ce e sarcina, a putut sa fie insarcinata si sa nu stie?
Asta nu ar fi ceva fantastic, ca se mai intampla, culmea stupefactiei este ca a nascut fara sa stie. Asta e de domeniul fantasticului. Si de asta unii spun ca s-ar putea sa fie reala povestea cu ascunsul sarcinii si ascunsul nasterii.

Si daca tie ti s-a cam luat te-ai gandit asa, voios, sa faci toti doctorii prosti si cu pacientii morti, de dragul generalizarii? sau cum?

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:

Rufus, vrei sa fac un topic separat in care sa ma mir impreuna cu altii despre cum o femeie care a mai avut copii, deci stie ce e sarcina, a putut sa fie insarcinata si sa nu stie?
Asta nu ar fi ceva fantastic, ca se mai intampla, culmea stupefactiei este ca a nascut fara sa stie. Asta e de domeniul fantasticului. Si de asta unii spun ca s-ar putea sa fie reala povestea cu ascunsul sarcinii si ascunsul nasterii.

Lasand asta la o parte, banuiesc eu ca ai discernamant si faci diferenta intre mine si generalizarea ta (falsa) facuta mai devreme, nu?

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

da, poate ca e adevarat cu ascunsul sarcinii/nasterii, dar si eu tot nu ma dumiresc cum a trecut de acel doctor?

michelle

Mergi la inceput

-ecograf prost
-lipsa pregatirii
-absenta lichidului amniotic
-consult superficial
-incidenta proasta

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

la astea ma gindeam si eu...dar e diferit cand o spune un doctor.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Asta nu ar fi ceva fantastic, ca se mai intampla, culmea stupefactiei este ca a nascut fara sa stie.

Asta-i drept, dar mi se pare ca aici se discuta (cu stupefactie) cum naiba n-a vazut doctorul ca aia-i gravida...sau ma insel?
Si daca ne miram (si dezaprobam) la subiectul asta ce "profesionist" poate fi un astfel de doctor, crezi ca e momentul sa vedem cat de tuta era pacienta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

prin luna a saptea am fost la o eco la spitalul municipal. nu mai calcasem intr-un spital de stat de ani buni.

m-am socat sa vad ca sunt chemate cate 5-6 femei inauntru, si sunt asezate pe scaune una langa alta, in timp ce dupa un paravan semi-transparent este examinata o a saptea. este strigator la cer sa lezezi intimitatea unui pacient si sa te apuci sa dictezi asistentei, rezultatul ecografiei, in fata a altor 5-6 persoane.

cred ca acest exemplu nu are nimic de a face cu proasta dotare din spitale. pur si simplu lezeaza bunul simt.

Mergi la inceput