nasterea la arcadia - iasi (5)
Raspunsuri - Pagina 37
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aria Madline, multumesc!Nu e gelatinoasa deloc. e obisnuita, doar galbuie... |
Atucni stai linistita, si a mea era la icneput incolora si mai lichida, apoi s-a facut albicioasa, si acuma e mai galbuie..cred ca e normal.La analize a ieist ca e f buna secretia! Cica are multe celule de fibrina.
DPN 15-22 mai, fetita
DadaIna spune:
Va pup fetelor! aria la mine e la fel scurgerea putin spre galbui.Si eu cred ca e normal odata ce analizele au iesit ok.Eu am gasit pe google o fotografie cu dopul gelatinos
http://www.ambiguous.org/quinn/images/pregnancy/mucous-plug3.jpg
Cica asa arata.La mine nici urma de asa ceva pana acum.Poate nici nu am sa il vad ca arata cam naspa.
madline82 spargi ghea#355;a ori deja a spart-o oiyoy?
Si eu de lunea trecuta simt acea presiune cu usoare dureri de spate, se vede clar si la mine burtica coborata insa alte semne nimic.Ma mai trezeste si pe mine cate o contractie insa e doar alarma falsa.Maine implinim 40 de saptamani.Poate totusi vrea sa ne cunoasca mai repejor gazulina.
Azi am fost prin oras de ne-am plimbat, prin vizite la parinti si acum acasa in patuc.
Va pup si va urmaresc!
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DadaIna Va pup fetelor! aria la mine e la fel scurgerea putin spre galbui.Si eu cred ca e normal odata ce analizele au iesit ok.Eu am gasit pe google o fotografie cu dopul gelatinos http://www.ambiguous.org/quinn/images/pregnancy/mucous-plug3.jpg Cica asa arata.La mine nici urma de asa ceva pana acum.Poate nici nu am sa il vad ca arata cam naspa. Va pup si va urmaresc! |
Asa arata daca se elimina complet. Dar, de cele mai multe ori, se elimina cate o bucatica. Multe femei nasc natural si nu au vazut deloc "faimosul dop". Nu asteptati sa il vedeti ca atare... pot fi farame de "gelatina" care incep sa se elimine cu saptamani inainte nasterii.
Sa-ti fie de bine plimbarea
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+
ionelamaria spune:
Va trimit un film interesant. Sa crezi sau nu "teoria asta"e o alegere personala , dar pe mine m-a uimit. Mereu am crezut ca nasterea e "grabita" in spital si ca natura nu e lasata sa-si faca treaba... dar nu ma gandisem atat de departe.
Dincolo de alegerea personala mi se pare o traditie interesanta
http://www.youtube.com/watch?v=SwvRUrn0p90&feature=player_embedded#at=823
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+
DadaIna spune:
Neata fetelor!Ce faceti|?ionelamariamultumesc! E foarte intereant filmuletul.Am stat atenta la toate partile si am mai cautat si informatii referitoare la subiect pe google. E bine macar ca medicii mai tinerei mai pleaca prin straintate la specializari si la congrese, poate vin si ei cu noutati in domeniu insa e bine sa le puna in practica.
Deja incep sa devin agitata ca am intrat in 40 de saptamani, semne de iesire vagi, telefoanele suna intr-una de m-am saturat sa dau explicatii.Mare chin e sa te gandesti ca nu vine bebe si sa inceapa si altii sa te preseze cu intrebari:da nu trebuia sa nasti?A... da nu e depasit termenul?Aaaa... e bun daca mai este timp...Mai bine le ziceam tuturor ca nasc prin iulie asa scapam de povara asta
Daca e genetica treaba cu nasterea mai am de asteptat...Mamei mele i s-a administrat ulei de ricin acum 31 de ani sa i se declanseze nasterea la aproape 42 de saptamani cu mine in burtica de imi zicea saraca ca nu putea misca un deget macar la mana din cauza starii care o avea.Cu sora mea la fel.I-a rupt membranele mamei mele dupa 42 de saptamani ca ii ziceau dr. ca sora mea o sa iasa cu pielea zbarcita ca a stat prea mult in burtica insa nu a fost sa fie asa si a iesit cu pielea normala si era toata rozie.Acum o sa vad ce pregateste DD si pentru mine.Sper totusi sa nasc mai repede.
oiyoy ce faci?Daca nu intri nici azi inseamna ca stai cu bubulina mica in brate si ii dai lapticDoamne Ajuta sa fie asa sa-ti fi luat si tu de o grija!
madline82 cum mai stai la capitolul simptome?E totul ok? Eu am stari si stari insa nu stiu ce stare sa o iau de buna ca se apropie momentul...ca azi noapte nu am mai facut niciodata plimbari asa de dese la toaleta.Mergeam de vreo 3-4 ori noaptea insa azi noapte am zis ca dorm pe toaleta. Cred ca imi apasa mititica pe vezica urinara cu cat coboara mai mult.Mai simt o presiune sub buric si niste dureri la spate parca ar fi niste serpisori in mers.Radiaza durerea de o parte si alta a coloanei.La penultima ecografie DPN-ul corespundea exact cu masuratorile ecografului.La ultima echo era DPN-ul decalat cu o zi, adica pe 10 mai.Oare sunt reale masuratorile astea?Adica chiar se naste exact la acea data sau sunt si aici variatii de +/- 10 zile? Pupicei si asteptam vesti
aria spune:
Intram si noi s ava salutam!
Dada, nu te agita cu explicatii, eu nu raspund la telefon daca vad ca ma suna un potential interogator, dupa care suna la sot si el ii expediaza scurt.Sigur, au inceput si la mine telefoanele sa sune, dar nu am starea necesara de a sta cu fiecare...
Maine facem 39 de saptamani. Ramane ca miercur sa imi vad buburuza. daca nu ma cheama doctora maine. Noaptea trecuta am visat-o, cred ca subconstientul lucreaza...
Oiyoy, tu ce faci?
Madline, pupici si pentru tine!
oInela, multumim pentru filmuley!
Mai am intrrebari...
Stie cineva vreo pensiune mai ieftina prin Iasi?NU as vrea sa faca sotul naveta la Roman si ce am gasit pe net mi s-a parut cam scump.Multumesc pentru orice sugestie!
A, mamicile care au nascut deja, cand ati avut voie sa mancati si ce?Ma sperie faptul ca nu avem voie sa bem apa de cu o seara inainte...
oiyoy spune:
neatza!!! urmaream cu mare interes filmuletul respectiv.nu cred ca spargem noi gheata. macar voi ati mai avut unele manifestari. eu dorm noaptea fara nici o problema.parca nici spatele nu ma mai doare ca inainte tot pe 10-11 ne-a zis si noua dr ca se poate intampla. macar nu mai sunt asa stresata ca" de ce nu mai vine?". la ultimul control colul era inca inchis, bebe statea bine mersi ca pana acum, inimioara batea regulat, iar placenta nu era imbatranita. Deci vom avea niste dive in toata regula
40 saptamani
aria spune:
Oiyoy, ai dreptate!Divele vin cand vor ele...
Pe mine m-a sunat doctorita, a ramas pe 11. Vad ca bebelusei nu ii arde de iesit, sta cuminte, nu ma incearca durerile. Intre timp, ne ocupam de chestiuni administrative...Voi ati pregatit tot?