nasterea la arcadia - iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui aria

Chiar asa, icterul reprezinta o alta problema pentru mine. Am tot citit ca bebelusii fac intr-o forma mai usoara sau nu icter. Problema e ca unii necesita tinuti la o lampa speciala si cum spitalizarea dureaza putin, tare ma ingrijorez.Ma gandesc sa nu faca icter cand ne externeaza... Ne intoarcem la Roman si ducem bebe cu icter...unde? Mamici, voi ati experimentat asa ceva cu bebeii vostri?

Nu reusesc sa detaliez ( ca am un "GANDAC"calare pe mine) dar va las acest articol interesant

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neatza fetelor, azi e un pic mai frumos afara..
Eu am contractii tot mai dese si mai de durata, cred ca sapt asta nasc..Sper sa ajung pana marti, cand am control la dr.Azi vreau sa imi fac bagajul si sa mai cumapr ce imi lipseste..voi cum va simtiti?

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aria spune:

Ionelamaria, multumim mult pentru articol!Nici nu stiam ca si alaptatul are legatura cu icterul...Ramane ingrijorarea legata de acest aspect, dar speram sa le trecem pe toate cu bine.
Madline, se grabeste puiutul?Poate ne intalnim pe holurile spitaluli, cred ca si Dada tot saptamana asta urmeaza sa nasca, la fel si eu...

Mergi la inceput

Da, aria, se pare ca se grabeste..cu toate ca eu o mai tineam in burtica mai mult, dar vad ca se tot impinge sa iasa..azi -noapte am avut niste contractii mai icudate, nu am mai experimentat pana acuma, mis e intarea burta, ma durea si simteam o presiune pe fund, ca si cand as fi constipata si ar trebui sa ies afara cu scaun..nu stiu daca am descris prea frumos..dar asta era senzatia..am luat si no-spa si tot nu mi-a trecut..de asta zic ca se grabeste.De la o zi la alta vad ca se intensifica ca si durere si timp cntractiile, si fata o simt din ce in ce mai jos.

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Da, aria, se pare ca se grabeste..cu toate ca eu o mai tineam in burtica mai mult, dar vad ca se tot impinge sa iasa..azi -noapte am avut niste contractii mai icudate, nu am mai experimentat pana acuma, mis e intarea burta, ma durea si simteam o presiune pe fund, ca si cand as fi constipata si ar trebui sa ies afara cu scaun..nu stiu daca am descris prea frumos..dar asta era senzatia..am luat si no-spa si tot nu mi-a trecut..de asta zic ca se grabeste.De la o zi la alta vad ca se intensifica ca si durere si timp cntractiile, si fata o simt din ce in ce mai jos.

DPN 15-22 mai, fetita

Senzatia de scaun o ai cand bebe de angajeaza spre iesire. E foarte aproape momentul Iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara! Daca simti ce povestesti poti declara ca a inceput, dar de aici poate dura si 2 zile... deci nu e de alarmat

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

madline,cate saptamani ai?doresti sa nasti natural,nu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

madline,cate saptamani ai?doresti sa nasti natural,nu?

Ionela, sper sa ajung pana marti, ca la 15 am progr la dr.DAca nu, asta e, oricum crede ca nasc sapt asta..

Corina, dum asta am facut 38 sapt! Vreau natural, inca z de dureri mari o sa cer epidurala.Colostru inca nu am..

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aria spune:

Madline, va fi totul bine!Sa fii puternica!Noi trimitem toate gandurile bune spre tine!
La mine nu prea vrea burtica azi s ama miste. Nici eu nu reau s ama ingrijorez, dar parca nu pot...In plus, am remarcat ca de la ultimul control, de samnbata trecuta, secretia aia normala (in cantitate redusa) e galbuie, nu mai e alba ca inainte. O fi vreo problema?Incep s ama stresez aiurea, stiu, dar nici nu pot sta linistita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aria

Madline, va fi totul bine!Sa fii puternica!Noi trimitem toate gandurile bune spre tine!
La mine nu prea vrea burtica azi s ama miste. Nici eu nu reau s ama ingrijorez, dar parca nu pot...In plus, am remarcat ca de la ultimul control, de samnbata trecuta, secretia aia normala (in cantitate redusa) e galbuie, nu mai e alba ca inainte. O fi vreo problema?Incep s ama stresez aiurea, stiu, dar nici nu pot sta linistita...

Aria, multumesc de incurajari! In caz ca ajung al spital va scriu de acolo!

Legat de secretie, daca e mai gelationasa poate elimini din dop!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

madline,iti trimit un gand bun si mult curaj si sa fie totul asa cum iti doresti

Mergi la inceput