nasterea la arcadia - iasi (5)
Raspunsuri - Pagina 16
sanda_baby spune:
Ionela multumesc mult pentru sfatul cu ceaiurile.am incercat si a mers doar ca trebuie sa-mi fac timp sa dorm si eu dupa-amiaza ca sa reusesc sa alaptez si seara, altfel nu se satura.In rest merge destul de bine cu alaptatul parca si-a mai revenit si BB si nu mai e asa nervos.Sper sa fie totul bine pentru ca el e cuminte si doarme ..numai eu nu.
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanda_baby Ionela multumesc mult pentru sfatul cu ceaiurile.am incercat si a mers doar ca trebuie sa-mi fac timp sa dorm si eu dupa-amiaza ca sa reusesc sa alaptez si seara, altfel nu se satura.In rest merge destul de bine cu alaptatul parca si-a mai revenit si BB si nu mai e asa nervos.Sper sa fie totul bine pentru ca el e cuminte si doarme ..numai eu nu. |
Va pup cu drag si va tin pumnii sa jungeti repede la "exclusiv".
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 12+
speedy2 spune:
Buna,
Am si eu 36 de sapt si cam peste 2 sapt urmeaza sa nasc la Arcadia prin cezariana (mai am una acum aproape 4 ani).
Ati putea sa-mi spuneti (cele care au trecut deja pri asta) cum a fost aneastezia? Rahiniana sau generala? Eu am avut anestezie generala la prima nastere (nu m-a intrebat nimeni inainte). La consultul preanestezic mi s-a recomandat rahianestezia. Am inteles ca au niste ace f fine. Nu ati avut dureri de cap dupa rahianestezie?
Se poate alege medicul anestezist? Cu ce medic ati colaborat voi?
Merci mult!
speedy2 spune:
Am uitat ceva...
O mamica a spus ca a refuzat vaccinarile( scuze ca nu mai tin minte, am cautat dar n-am mai gasit postul respectiv). Te intreaba cineva? Sau cu cine trebuia sa vorbesti?
Stefana spune:
Speedy, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
Eu am avut rahie si a fost ff usoara. Nu m-a durut nimic cand mi-a facut-o si nici dupa aia capul deloc, deloc. Daca e bine facuta anestezia, nu doare capul dupa. Mi-am revenit foarte repede.
Fetelor, unde sunteti?
Stef de Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
madline82 spune:
Neatza stefana, nu am mai scris pt ca nu am avut noutati.Astazi insa mergem la arcadia la un nou eco si o cons, si poate semnam si azi contarctul.Revenim cu vesti proaspete diseara.
DPN 15-22 mai, fetita
aria spune:
Bun gasit!
Abia am intrat pe aici, desi va vizitez de ceva timp, prilej cu care am aflat multe:si despre spital, si despre pregatirile de nastere, si despre povestile frumoase pe care le impartartasiti in legatura cu beblusii.
Ma descurc mai greu pe forum, dar sper sa ma primit in randul viitoarelor mamici. Voi naste si eu la arcadia, pe 9 mai, probabil, fetita voi avea. Am citit toate postarile voastre, mi-am luat notite, dar tot am intrebari. Maine merg la spital pentru consultul preanestezic si analize. Cele care ati facut rahididana ne puteti impartasi cate ceva>Ma incearca deja temerile...
Multumesc!
speedy2 spune:
Merci mult pentru raspuns, Stefana.
Ce medic anestezist ai avut? Consultul preanestezic mi l-a facut Dr Burlacu, mi-a placut f mult de ea.
Ai putut sa alegi?
DPN 10 mai
gravidacori spune:
buna fetelor,azi facem 34 saptamani ! am facut si morfologia trim3(cica a fost cam tarziu ,aveam 33s si 3 zile,nu s-au vazut multe),fetita are 2,177g ,totul aratabine si e o frumusete!. ca si prbleme..am placenta jos inserata,un motiv in plus ,pe langa prb cu colul,sa stau cat mai mult in pat.sper sa treaca timpul asta repede,inca 4 sapt ,pana la termenul de 38s cu bine, ca e mare stresul si greu statul in pat.
oiyoy spune:
Bun venit fetelor! speedy2 si aria trimiteti private message maitreeyi cu date despre medicul curant, DPN, sexul copilasului sa le posteze alaturi de celelalte...in mai se va naste o gasca de fete ..Mama cu baietel va fi fericita!!!
37 saptamani, DPN 5 mai