Pufi iubiti de ian-feb 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Ruxita spune:
Noi cred ca ne putem lauda cu ceva nou... am pus pe masa platou cu rosii, sunca, branza, oua fierte (mancare de prim ajutor pana e gata mancarea) si ce credeti c-a facut tzaranu? Si-a tras tot platoul spre el si a infulecat la rosii de ziceai ca se bat turcii la gura lui... si cum manca el rosii, ii curgea suc pe barba si a luat servetul si s-a sters cu el pe fatza!!! Cand vrea sa faca baie, ia prosopul de baie si-l taraste pe jos in drum spre baie... si taica-su l-a surprins cum isi stergea mainile de bluza (de burtica).
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ale1212xa spune:
bv kay
si cu povestirea ta mi-am adus si eu aminte...Dragos cand se murdareste pe maini se sterge pe mine pe bluza...daca ii dau sa pape ceva si ii pica in poala sau pe langa pe covor/mocheta/masa...recupereaza tot si imi baga mie in gura
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Noi cred ca ne putem lauda cu ceva nou... am pus pe masa platou cu rosii, sunca, branza, oua fierte (mancare de prim ajutor pana e gata mancarea) si ce credeti c-a facut tzaranu? Si-a tras tot platoul spre el si a infulecat la rosii de ziceai ca se bat turcii la gura lui... si cum manca el rosii, ii curgea suc pe barba si a luat servetul si s-a sters cu el pe fatza!!! Cand vrea sa faca baie, ia prosopul de baie si-l taraste pe jos in drum spre baie... si taica-su l-a surprins cum isi stergea mainile de bluza (de burtica). -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
E tare rau Kay!!!... si tu ai un stil de a povestii...parca il si vad
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita mersi de clarificari... si BCG-ul cand se pune? da, am avut 2 intepaturi, mai dureros si cu probleme a fost cel din picior. |
Normal.. BCG se face in maternitate..
In februarie anul trecut, cand s-a nascut iris, n-a fost disponibil...a fost un scandal, cu inst. Cantacuzino...Iris l-a facut mai tarziu...nici n-a copt, cum trebuia, nici nu a lasat cicatrice pe manutza...se pare ca trebuie refacut.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia La 2 sapt a facut reactia jiji. Mi-e si mie o frica... |
Ah, ce bine ar fi, Doamne, sa fi scapat...! Macar de asta...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita Noi cred ca ne putem lauda cu ceva nou... am pus pe masa platou cu rosii, sunca, branza, oua fierte (mancare de prim ajutor pana e gata mancarea) si ce credeti c-a facut tzaranu? Si-a tras tot platoul spre el si a infulecat la rosii de ziceai ca se bat turcii la gura lui... si cum manca el rosii, ii curgea suc pe barba si a luat servetul si s-a sters cu el pe fatza!!! Cand vrea sa faca baie, ia prosopul de baie si-l taraste pe jos in drum spre baie... si taica-su l-a surprins cum isi stergea mainile de bluza (de burtica). |
Bravo Kay!
Cand si-o trage iris platoul la ea, si-o lua de mancare de pe el, sa infulece cu pofta, asa cum povestesti tu de Kay...cred ca ma imbat.Sigur ma imbat, desi nu-s taman genul...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ale1212xa bv kay si cu povestirea ta mi-am adus si eu aminte...Dragos cand se murdareste pe maini se sterge pe mine pe bluza...daca ii dau sa pape ceva si ii pica in poala sau pe langa pe covor/mocheta/masa...recupereaza tot si imi baga mie in gura |
Dragos este foarte tareee!
nyny spune:
citat din mesajul lui sorina_bz A..si..tananana...avem primul coltz la maseaua nr 3!! Sorina, mami de Diana si Iris |
ESTEEEE!!! Hai cu coltzisorii!
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
ESTEEEE!!! Hai cu coltzisorii! |
..mai scaparam de unul...