Mar-Apr (200) Felicitari Cami_antonia !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lalely, alina.n asa este, nu este prea devreme sa nasteti la 38 de saptamani. eu ma intrebam de ce nu va lasa totusi sa apara si semne ca bebe vrea sa iasa. la alina.n stiti ca au aparut contractiile.
dar vad ca tareee sunteti si voi nerabdatoare sa va vedeti puiutii. sa vedeti ce frumos o sa fie

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

viss ce mai faci? ce fac bebeii, cum te descurci? ati intrat in ritm?

gata, azi am stabilit meniurile pentru botez si am luat si Dj pana la urma , aveau aia la restaurant la super oferta

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- buna, fetelor.
- am fost si noi azi in parc - frumos rau - soare, pasarele, copaci verzi si unii chiar infloriti. iar eu incep sa ma simt mai bine fizic.miercuri se implinesc 4 saptamani de la nastere, denici nu am vazut cand a trecut timpul.
- ieri am incercat/ am facut "nebunii" cu barbatulvorba lui- a trecut aproape un an( 10 luni) de cand am luat pauza, asa ca fuse ciudat, interesant , si un pic durerosmai aveam niste secretii galbui reduse cantitativ, si nu am folosit nici o masura contraceptie. credeti ca am mari sanse sa raman insarcinata? desi, nu am ramas dupa extrauterina,in ultimii 3 ani, natural, niciodata? ar fi tragi-comic, credsa speram ca totusi..nu.cred ca totusi 3 ma depasesc, financiar si fizic[ laolalta

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

roxy- cat e dj la tine? oricum dc ai zis asa, ma stept la super scor
- roxy- ma descurc.desi nu ma omor dupa mancarea facuta de soacra, cam grasa mancarica, cam acra ciorba..eu nu am facut decat paste, cartofi prajiti, in rest ii da bani barbatul sa ne faca mancare.el baga la masina de spalat, ea le intinde- cu banii aferenti eu m-am educat sa nu mai pun la suflet, si sa iau partea buna a lucrurilor- sa ma ocup exclusiv de copiimai dau cu aspiratorul, mai pun de un calcat- lucruri light, pe care le mai pot face in pauza lor, cand dorm

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

- buna, fetelor.
credeti ca am mari sanse sa raman insarcinata? desi, nu am ramas dupa extrauterina,in ultimii 3 ani, natural, niciodata? ar fi tragi-comic, credsa speram ca totusi..nu.cred ca totusi 3 ma depasesc, financiar si fizic[ laolalta

poate nu neaparat acum...dar eu zic sa ai grija, posibil sa se intample destul de usor de acum. cunosc cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
am nascutttttttttttttt
ahahahahah
nu am apucat sa citesc decat capitolul trecut
sunt f obosita
dar mi-a PUS SOTUL POZE CU PETRA PE PICASA
merg sa dorm putin sa imi revin
ca nu am inchis un ochi toata noaptea
am fata la mine
sa vedem cum dormim
ahahahaha
a si supt tzitzi deja
maine sau mai tarziu va povestesc ce si cum
bva ador pt galerieeeeeeeeee
doamne ajuta tuturor carfe mai au de nascut

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 40+ PETRA ADRIANA
AMR CATEVA ORE PANA O VOM CUNOASTE PE PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Cami..ce frumusete mica ai acolo...Este asa dragalasa...
Ma bucur ca sunteti bine,si va asteptam acasa ...

Refacere usoara!!!

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Chiar fetelor:la cat timp dupa cezariana poti ramane insarcinata???
Stiam de 1 an sau 2,nu??

Sa nu se rupa cusaturile ma gandesc...

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Felicitari Cami! Ai o minunatie de printesa acolo!

40+ Natalia

AMR oricand

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Chiar fetelor:la cat timp dupa cezariana poti ramane insarcinata???
Stiam de 1 an sau 2,nu??

Sa nu se rupa cusaturile ma gandesc...

37+ David

AMR 2 saptamani!!!!

depinde cat de repede ti se vindeca operatia, la mine la a doua ceza prof. Marinescu mi-a zis dupa 6 luni ca e in regula....,dar eu am preferat sa astept 2 ani pana sa raman gravi... se zice ca-ti trebuie 2 ani dupa o sarcina ca sa-ti revina organismul, incat sa aiba bb ce sa ia din organism...eu ce copii stiu facuti doar dupa un an sunt mai sensibili, si in plus iti e si mai usor daca bb mare are 2 ani ca te intelegi mai usor...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput