Mar-Apr (200) Felicitari Cami_antonia !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

nustiu millie posibil doctorita a spus daca incep contractii regulate sa o sun altfel sa astept. ai programata nasterea cand e dpn meu poate nastem odata daca a vrea dodo a mea sa mai stea o saptamana.

38sp+

AMR 2SAPTAMANI Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

fetele Petra mea dimineata atata se screme sa faca kk si peste zi cateodata la fel asa fac si bebeii vostri...ca al meu sot ma bate intr-una la cap sa mergem la dr sa nu aiba ceva probleme la stomac sau intestine

dr mi-a zis ca si de la infacol e asa si face kk mai putin ptr ca incetineste tranzitul intestinal

acum nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

nustiu ce a patit semnatura mea am schimbato si nu se memoreaza

39sp+

AMR 5 zile Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy da, nici nu stiu ce sa ti zic..uite ca noi pana acum nu am facut colici. dar e drept ca avem doar 2 saptamani si o zi, cine stie ce ne asteapta

madutza da, e tare scump si tine si putin eu am luat prima sticluta cand am plecat din spital si nici nu m-am uitat la pret, dar cand am luat a doua sticluta m-am crucit nu alta...as vrea sa i le schimb cu ceva, dar nici nu stiu care picaturi sunt mai bune, voi ce folositi?

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Ally bine ati revenit acasa!

Stefana intr-adevar sunt tare nerabdatoare e tare greu sa depasesti termenul. inainte sa ajung la control incepeam sa plang de cate ori ma intreba cineva cum ma simt si eu trebuia sa raspund "bine". imi doream sa ma doara sa nasc :))) acum macar am vazut gombotica si stiu ca e bine si trebuie doar sa am rabdare :)

eu mi-am varsat supa pe tastatura. si de o ora stau de am demontat-o si am sters fiecare buton ca nu mergea munca de chinez batran! sa ma invat sa nu mai mananc la birou

40+ Natalia

AMR oricand

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza ce ma bucur ca ai rezolvat-o. biberonul cu laptic sa-l incalzesti in alt vas sa fie mai caldut.

stefana pai este bine 5-10-15 min. cam asa mananca bebeii. ei mananca, cat le trebuie asa ca nu-ti fa probleme. cateodata se satura mai repede, cateodata mananca mai mult. si a luat bine in greutate.
si a mea mai mananca in 5 minute cateodata, dar de obicei cam 7-10 min.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

salo nu cred ca este de la Infacol. pai ala n-ar trebui sa usureze tranzitul? ca de aia i-l dai, nu? sa faca caca usor, sa dea parturi sa o usureze.

scrish poate voi scapati de colicii aia mai mari

millie poti sa-mi dai mie sms.

Mergi la inceput

ama ce figura esti cu supa.
eu mananc mereu cate ceva la birou si daca vezi ce csot din tastatura cand fac curat....

madutza si eu sunt cu dulciurile. asa as manca non-stop dulciuri dar mai ales prajituri.

Mergi la inceput

bb_yasmi ce faci? pe unde umblii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Fetele, am intrebari:
- voi le-ati dat ceva pentru eritemul alergic? sau ati lasat sa treaca de la sine?
- mai da cineva debridat pt colici?
- mai are cineva pe bebe suspect de reflux gastro-esofagian? cu alte cuvinte: bebe regurgiteaza si pe nas, chiar si la 1-2h de la masa? ii vine pe gat in timpul somnului continut de la stomacel si il face sa tuseasca/stranute?

Mergi la inceput