Mar-Apr (200) Felicitari Cami_antonia !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Scrish, Madutza va multumesc pentru raspunsuri! Ma bucura mult sa aud ca nu e dracu' chiar asa de negru :))
in fond de cand am ramas gravida tot am auzit cum nu o sa ma descurc. si uite-ma la 40+ saptamani ca imi fac toate treburile prin casa. mai incetisor, dar la sfarsitul zilei toate sunt in ordine :)

40+ Natalia

AMR oricand

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Strumphy, cel mai bine canalele se desfunda manual sau de catre bebe daca are forta sa apuce si sa suga. Mie mi-a desfundat canalele o asistenta in spital - mi-a aratat cum se face si apoi am insistat eu cu mana. Doare de iti dau lacrimile. Abia apoi a inceput sa iasa lapte mult la pompa. Inainte de asta scoteam 10-15 ml intr-o ora cu pompa... Si eu tot pompa electrica Medela folosesc. E buna ca iti formeaza si mamelonul. De unde in spital mi-au spus ca nu pot alapta decat cu mamelon de silicon in primele zile acasa trageam de cateva ori cu pompa si apoi puneam copilul la san - pana a prins el puteri sa apuce bine - si totul a mers super bine.
Oricum, nu sta prea multcu sanul intarit. Daca nu reusesti sa desfunzi mai bine suni moasa. Poate vine sa te ajute.

Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Deea acum am vazut si raspunsul tau.
Adevarul e ca eu tocmai asta vreau sa evit - mama sau soacra :)) nu de alta, dar nu sunt sigura daca nu o sa fiu mai stresata de prezenta lor decat efectiv ajutata. Imi doresc mult sa fim doar noi doi cu copilul.
Multa lume ma acuza ca sunt incapatanata si ca nu stiu despre ce vorbesc, dar eu cred ca as fi mult mai linistita sa fim doar noi trei.

Ah, si eu pana acum sunt tare bucuroasa ca am de urcat si coborat zilnic scarile din casa. Chiar cred ca m-au ajutat :))

40+ Natalia

AMR oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

fetele va multumesc de raspunsuri , madutza, raluka, antguess

a venit Nick de la magazin, mi-a luat pompa si am pus-o sa vad daca trage sa nu fie ca aia de la avent, si trage bine de tot, am scos cam 5 ml cu ea si apoi am spus sa o punem la sterilzat si restul ce mi-a mai cumparat, mameloane de silicon si niste alte chestii tot pentru sfracuri invertite, sa le am sterilizate si pe alea de nu resusesc sa desfund la pompa... lapticul einca coostru in sanul stang , asa cum ma asteptam, ca nu a supt din el de ieri de dupa amiaz, in dreptul e venit lapticul , e alb, a regurgitat azi noapte de cateva ori si era albicios si mai lichid... asta de l-am scos cu pompa e galbui inca si mai vascos... de asta am spus sa stopam scosul si sa sterilizam si ce om mai scoate dupa ce-s astea curate sa il dam la bebe sa nu il aruncam...

o sa incerc si cu mameloanele de silicon si o sa incerc si comprese caldute si dus inainte de supt si gheata intre... multumesc madutza

ma duc sa pap ceva, sunt moarta de somn, a 5 a noapte de chin si nesomn, sunt capie de cap... sper sa dorm ceva mai mult mai tarziu dupa ce scot si desfund sanul si o hranesc bine si pe ea

fug sa pap , va pup

irinuca, o sa vezi ca si tu o sa ajungi ca mine, floricelele le salvez pnetru dupa ce mi-oi mai intra in ritm si o sa mai am timp de desenat artistic

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

irinuca, asa am patit si eu. inchide telefonul cand te culci, desi stiu ca zilele astea nu ai stare sa dormi.

strumphi, incearca sa te mulgi un pic manual si api sa ii dai sanul bebelinei. trebuie sa reuseasca sa il prinda intr-un fel, chiar daca se chinuie mai mult. ea te va ajuta cel mai mult. sunt bune si pompele, dar nu asa cum sug bebelusii. oricum, sanul fiind prea plin, ea nu il poate apuca acum si tot tb sa te mulgi cu pompa sau manual. si nu mai bea asa multe lichide pana nu il rezolvi. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Scrish, Madutza va multumesc pentru raspunsuri! Ma bucura mult sa aud ca nu e dracu' chiar asa de negru :))
in fond de cand am ramas gravida tot am auzit cum nu o sa ma descurc. si uite-ma la 40+ saptamani ca imi fac toate treburile prin casa. mai incetisor, dar la sfarsitul zilei toate sunt in ordine :)

40+ Natalia

AMR oricand

cum sa nu te descurci mai? cine te tot "incurajeaza" asa? e adevrat, poate iti va fi greu, dar sigur o sa te descurci. si cand ti-o fi mai greu, te gandesti la noi, astea cu 3 copii. ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Atunci are 2 feluri de colici.
Seara e doar agitat, nervos, etc. Spre dimineata insa il apuca burtica, se face covrig, se chinuie sa scoata gaze etc, geme si icneste Doar ca, in mod bizar, la astea de dimineata nu se mai trezeste, se chinuie prin somn.

Seara in schimb, pana la miezul noptii are ochii cat doua cepe si nici vorba de adormit.

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

si a mea are program tot seara, dupa 6-7 pana la 12-1 noaptea..si atunci adoarme insa fara plans violent, doar o stare nervoasa pe care n-o inteleg..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Madutza_bra tu ai nascut cu cezariana programata, nu la urgenta, nu?
Si din ce am observat, pt nasteri naturale nu este nevoie de adeverinta, pt. cezariana cu programare, nu la urgenta, este nevoie.
Asa o fi?
Antguess a nascut natural. Eu vreau tot natural la Municipal si mi-a spus ca nu-mi trebuie.
Madutza a nascut la Municipal prin cezariana, dar a spus ca nu a avut nevoie de ea neaparat.

39 sapt cu bebe Daria
AMR... putin: inducere, vineri, 8 aprilie

eu am nascut natural si am avut nevoie de adeverinta de la locul de munca..pt ca eram in CIC, a adus sotul..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

fetele ajutor va rog ca eu nu mai pot

azi nopate numai la san a stat si numai la dreptul ca stangul are sfarcul prea mare si cand e sfarcul moale nu-l poate apuca ca e prea mare si cand e tare e tare ca piatra si mareee si se agita si plange si ma impinge cu manutele si da din piicoare , deci azi nopate si ieri seara numai din sanul drept i-am dat si azi m-am trezit cu un san stang imens... am incercat sa mulg si au ieist cateva picaturi, am masat sub apa calda sub dus si nu a iesit nimic dupa dus au mai iesit cateva picaturi e tare si ma doare, dreptul e ok, chit ca strang tare din dinti cand suge i-am dat acum din dreptul si a supt ... sper sa adoarma si sa ajunga si sotul acasa cu pompa.. l-am trimis sa imi ia pompa electrica medela ca asta d eo am , avent manuala nu face vaccum deloc aproape si degeaba ma screm eu sa scot ceva... i-am mai spus sa imi cumpere de la medela niste nipple formers, stiti ceva de asta? stiti ceva ce altceva as putea face/folosi/ cumparaa sa ma ajute ??????

va multumesc anticipat

_

strumph, daca mai vine m,oasa..pune-o sa te mulga..doare dar scapi..
vezi ca poti face complicatii grave la sanul ala tare, ai grija..eu tot asta stiu si trebuie insistat, sub dus un masaj cat poti pana scoti laptele sa deblochezi..sau pus bebe la san..sa stii ca uneori pompele nu fac fata la situatii de genul asta..
si sa stii ca eu si acum strang din dinti cand suge..din cand in cand in functie de cat sta la san imi face rani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

iar am avut o noapte linistita. am dormit de la 22 la 2.15 de data asta, apoi ne-am scremut vreo jumate de ora cu colicii si apoi am dormit pana la 7.

deea, danielle multumesc pentru raspunsuri

cami ma bucur ca esti asa bine. deja ai trecut la cafele...n-ai nici o treaba

madutza ce tare ai fost cu durerea...pana sa-ti strangi barbatul de gat ti-ai mai facut masaj seara?

anaxena eu zic sa lasi regimul ca tu n-ai nevoie de asa ceva. si asa esti o slabaaa....

ama vad ca tu te simti tare bine, nici urma de nastere. si parca vad ca te ia noaptea asa pe nepregatite
sa stii ca si cu cezariana poate fi usor, acum depinde de fiercare , cat de repede se reface. am o prietena care a nascut la 2 saptamani dupa mine cu cezariana si ziceai ca nici n-a fost operata. asa ca depinde de tine. si miscarea conteaza mult.

alina06 am vazut si eu body-ul acela cu mesajul frumos. tare frumos este, o sa-i placa lui tati

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput