Medicina alternativa.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Revenind..eu sunt mai sceptica de felul meu,in chestia cu energiile nu prea cred,dezechilibre energetice.

Este cat se poate de real. Boala este un dezechilibru energetic, iar orice medicament inlatura temporar ceva din efectele ei. Niciodata cauza. Singura problema: gasirea terapeutului potrivit. Vindecarea prin medicina alternativa inseamna, adeseori, schimbarea intregului mod de trai, de la aerul inspirat, apa de baut si alimentatie. Plus repararea aurei energetice.
Din experienta mea: Ioana si-a revenit, in copilarie (de la multiple complicatii pulmonare, raceli cu nemiluita} prin homeopatie, iar Teodora a scapat de astm cu bioenergie. Tot prin bioenergie s-au mai rezolvat maruntisuri: rau de masina, cate o durere.
Din pacate, nu stiu daca persoana la care apelam noi a vindecat vreo boala grava si mai stiu persoane nemultumite de ajutorul lui.
Leditia, ma doare sufletul de cate ori pomenesti de necazurile familiei tale. Singurul lucru care-i face pe oameni sa nu aiba incredere in medicina alternativa este faptul ca, de obicei, se apeleaza la aceasta in ultima instanta, din disperare, ca tot nu mai au ceva de pierdut, etc. De obicei, mult prea tarziu. Si, atunci, nu mai ai timp si mai si incapi pe maineile sarlatanilor.
In cazul tau, cred ca ai inca timp sa cercetezi serios problema si sa iei decizia corecta. Incercarea la care sunteti cu totii supusi v-a schimbat si, probabil vor mai avea loc schimbari. Daca sunt in directia corecta, chiar nu mai conteaza cat e de greu.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Leditia, eu sunt convinsa ca tu ai aflat in acesti 2 ani tot ce trebuie sa stii despre boala fiului tau, tu stii care sunt semnele de evolutie. Gandeste-te ce poti preveni sau cum poti preveni alte complicatii!

Eu vreau doar sa-ti povestesc parerea mea despre iriologie. M-am dus cu retineri la consultatie, vroiam mai mult sa aflu daca nimereste doctorul problemele cu care ma confrunt. Mi-am impus sa nu spun totul, considerand ca arunc mingea la fileu daca spun eu cu ce ma confrunt. Totusi, medicul intreaba care este mostenirea genetica, interventii chirurgicale...
N-am spus, si ma surprins ca a fost prima intrebare-confirmare.
Tratamentul prescris este bazat pe extract naturale.
Despre bioenergie nu stiu nimic, in schimb homeopatie o am la suflet.
Eu zic sa mergi la homeopat si sa accepti un tratament in paralel, sau macar, ceva ajutator pentru ficatul lui David.

Te imbratisez virtual!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu cred ca fitoterapia si dietoterapia il put ajuta mult pentru a elimina din efectele adverse ale medicamentelor.
pe mine ma ajuta f mult sa lupt cu cortizonul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna seara!
Leditia ma bucur ca ai deschis subiectul asta. Si eu sunt interesata de medicina alternativa. De fapt pentru Raisa, cu exceptia kinetoterapiei care se considera terapie clasica acceptata de toata lumea din domeniu, nu-mi ramane decat speranta ca vom gasi un miracol in alte tipuri de terapii. Noi luam tratament homeopat si desi nu am vazut schimbari, perseverez cu incredere.
Monica70 am citit experienta ta si iti multumesc ca ai impartasit-o. I-am trimis mail domnului Urziceanu si sper sa obtinem o programare. De catva timp ma gandesc sa incercam si varianta unor sedinte de bioenergie dar nu stiam pe cine sa contactez si in cine sa am incredere.
Multa sanatate tuturor!

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Ledi, am vazut ieri postarea ta si am avut emotii ca se va transforma tot subiectul in camp de batalie intre pro si contra. Si sunt foarte bucuroasa ca m-am inselat.
Pot sa-ti spun ca din experienta mea (destul de indelungata) cu medicina alternativa sunt importante experienta medicului, relatia pe care ti-o construiesti cu medicul respectiv si puterea de a te tine tratamentul cu pricina. Pentru ca in general, medicina alternativa e mai complicata ca si schimbari de viata decat cea moderna unde ti se pune hapul/injectia/alea alea in mana si gata.
Am fost si la acupunctura si la medicina traditionala chineza si pot sa-ti spun ca medicula datorita caruia traiesc si mai sunt si mama este numit la noi in casa "tata Daniel" si este unul din cei pe care ma straduiesc sa-i vad de cate ori ajung in Bucuresti. Evident si cu pruncu din dotare daca suntem impreuna.
Si cred ca medicina alternativa poate fi o sansa pentru David cel putin in sustinere.
Te pup si-l pup si pe buclutza cu ochi frumosi.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Leditia eu am fost acum vreo 6 ani la Slanic Moldova la un anume domn Ciurlica.Am discopatie lobara,scolioza si rectitudinea coloanei si bineinteles dureri cronice de spate cam de pe la 15 ani.Acest domn nu m-a vindecat desigur deoarece am fost doar la o singura sedinta dar pur si simplu dupa ce a terminat de apasat,tras si intins de coloana mea sau ce o fi facut el acolo eu 2 luni de zile nu am mai avut dureri de spate.Mi-am promis ca atunci cand ma voi intorce in tara ma voi duce direct acolo sa "ma repar".Din ce stiu eu el nu se ocupa doar cu problemele oaselor si cred ca ar fi bine sa iei legatura cu el si sa ii explici exact despre ce este vorba si poate o oarecare ameliorare ar putea sa va ofere.Da o cautare pe net si ai sa gasesti multe date despre el.
Iar in ce priveste naturistele eu le folosesc cu succes de vreo 4 ani contra chisturilor si reglarilor hormonale.
Multa sanatate va doresc!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkei spune:

Buna Leditia.
Doamne ajuta pentru sanatatea puiutului tau!
Si eu sunt mamica de copil special si am avut aceleasi ganduri sceptice fata de medicina alternativa. Destul de tarzior am cutezat sa incerc si alte "metode" (din disperare dupa cum bine zicea Rufus).
Initial am inceput sa citesc ce puteam despre terapia x sau y de care imi spuneau unul sau altul. Apoi m-am gandit (e mult spus, cred ca am actionat cam intuitiv) ce i-ar putea folosi si bineinteles nu i-ar face vre-un rau (adica presupuse riscuri).
Asa ca pe langa tratamentele alopate si terapiile obisnuite am mai incercat si: terapie Bowen (bowtech), homeopatie, acupunctura, reiki, tratament cu produse apicole, hap-uri din plante, Sf. maslu. Eu am considerat ca daca l-ar ajuta cat de putin, fiecare, tot e ceva.
Despre bioenergie nu stiu ce sa spun, tot parca mai am indoieli si de aceea nu am fost.
Acum sunt deja pasionata de medicina complementara si as face mai mult dar costurile.... Oricum, eu cred ca aceste boli cumplite se pot vindeca (defapt ameliora cat mai mult) doar printr-o abordare holistica si nicidecum numai pe baza medicinei alopate.

si muuuuulta sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc tuturor pt raspunsuri.
Ma scuzati pt absenta,dar am avut probleme cu calculatorul si nu am putut intra.Am citit raspunsurile voastre,pt care va multumesc,dupa ce-l culc pe David o sa-mi fac si notite.
Sunt multe lucruri noi pe care le-am aflat de la voi,eu va spun sincer ca nu am auzit de ele,dar e bine ca am aflat si acum.
Nu a fost ideea mea aceasta medicina alternativa,dar atunci cand sunt mai multi oameni care iti spun,care te indruma,chiar si medici,am zis sa iau in considerare si sa citesc mai mult,sa aflu mai multe,poate pot face mai mult pt el,macar sa incerc,sa stiu eu ca am incercat,ca am facut TOTUL.
Eu ii fac toate terapiile lui David,inclusiv fizioterapia si nu mi s-a spus de catre dr-ul lui curant sa incerc aia si aia.In general,sunt f multi dri,care nici nu accepta ideea de homeopatie sau alte tratamente alternative.
David ia si el imunostimulatoare din plante,probiotice,hepatoprotectorul este tot din plante.Insa cand este racit,ia o groaza de alte medicamente,plus antibiotice la greu.El ia peste 300 de pastile de kreon pe luna,nu poate manca nimic fara acest medicament.Si peste,mai vin altele,ca uneori am impresia ca mananca mai multe medicamente.

Rufus,asa mi-a explicat si sotul meu,ce mi-ai spus tu,dar eu sunt f precauta,pt ca nu as vrea sa-i fac mai mult rau.De aceea,acum culeg informatii,pareri de la oameni care au incercat si alte terapii,pt a putea sa-mi fac o idee,pt a lua legatura cu oamenii care pe voi v-au ajutat,astfel incat sa vad daca pe David l-ar putea ajuta..La problemele cu ficatul,la imunitate..ce sa zic,boala afecteaza atat de multe organe,incat nici nu stii ce sa tratezi mai intai.Problema majora sunt insa plamanii si functia respiratorie,insa nici restul nu sunt de neglijat,ca-s afectate la fel de mult si aduc alte probleme odata cu imbolnavirea lor.
Si cumva as vrea sa preintampin aceste probleme,as vrea cumva ca boala sa nu mai evolueze,desi cred ca cer imposibilul.Insa doar pe el il am si vreau sa incerc totul,cu precautie evident,insa sa fiu eu impacata ca am incercat,ca fac totul pt el,acum cat se poate.
Daca mai sunt oameni care au incercat,astept in continuare pareri/raspunsuri.
Va multumesc mult pt ca mi-ati raspuns si va doresc tot binele din lume si cel mai mult va doresc sanatate multa,multa.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mik,multumesc pt link.Nu-l pot deschide,ca inca n-a terminat sotul de instalat toate programele si habar nu am pe unde sunt,dar l-am salvat si probabil in weekend o sa mi-l traduca soacra-mea.(am vazut ca e in franceza,dupa link)

Monica,nu am auzit de acest domn dr.din Craiova,dar am citit acum despre el.E cumva ciudat,ca eu sunt tot de prin Oltenia si ai mei sunt la zi cu toti drii,din cauza mamei mele,mai ales din zona:).Cum spuneam,ma interesa foarte mult,insa stiu ca si mama a fost la fff multi dri,in medicina alternativa si n-au ajutat-o cu nimic,ba nu a simtit absolut nimic,ba s-a simtit mai rau.Din experienta ei,sunt eu mai sceptica...
Insa per total,citind raspunsurile voastre am ajuns la concluzia ca merita incercat,ca aceasta medicina alternativa exista si functioneaza si oamenii au scapat de diverse probleme,pe care medicina alopata nu le-a rezolvat.

Katerryna si noi facem kineto-fizioterapie,insa ii fac eu exercitiile,le facem impreuna,pt ca la noi in tara exista un singur kineto-fizioterapeut specializat si in FC...si e la TM.Am avut ocazia sa-l cunosc,sa-mi explice,am fost acolo anul trecut,apoi ne-am intalnit la un curs de fizioterapie in Bucuresti si sper din suflet sa ramana in tara,ca e un om deosebit si f valoros..Mi-as fi dorit mult sa existe mai multi,insa din pacate sunt multi dri care n-au auzit de boala asta..iar cei ce stiu,nu stiu prea multe,uneori sunt depasiti de situatie.Nu de putine ori am avut probleme si nu stiam ce are,ce sa-i fac si cum sa-i fac..si de ce se intampla tot ce se intampla...Dar,mergem inainte..Sanatate multa va doresc si numai bine Raisei.

O zi frumoasa tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LEDITIA Iulian Urziceanu nu cred ca e doctor din cate stiu eu, el are doar un camp de bioenergie foarte puternic si colaboreaza cu alti medici.Titlul ala "de doctor honoris" e in bioenergie ,nu in medicina si din cate stiu era singurul cu aprobare de la Min.Sanatatii - intre timp probabil ca mai au si altii aprobare,habar nu am.Mai mult s-a auzit de el anii 80-90 cand a fost descoperit ,pe urma dupa revolutie au aparut altii cu bioenergia,ca ciupercile dupa ploaie,din cei gen Mudava si multi altii care se lauda ca vindeca orice,si-au facut reclama prin presa etc.
Nu mai stiu cine spunea si de iridiologie.Si la unul din ala am fost odata inainte sa raman insarcinata cu Diana,cand ma agitam pentru infertilitate si probabil ca si suplimentele alea pentru imunitate primite de la el au avut o oarecare contributie,pentru ca dupa 3 luni am ramas insarcinata deja.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput