Romani in Lume (partea 2-a)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu, clar nu ati inteles ce zic eu aici. Nu am nici o urma de compatimire pentru pitipoanca hoata. Daca e pe bune sa faca parnaie!
Am in schimb o mare compasiune pentru cei care inghit stirile cam nemestecate

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui mecriss04

E ceva tipic romanesc acest fenomen de mila pentru cei arestati. Ca si in cazul Diaconescu, Becali, Voicu si altii ... dintr-o data devin foarte simpatizati si compatimiti saracutii de ei.

Din pacate, opinia publica este de multe ori de partea infractorilor dintr-un sentiment pe care nu il inteleg, de 'vai bietu/biata de el/ea' ... in loc sa se bucure ca hotii sunt prinsi.

Daca nu ne punem repede toata natia cenusa in cap pentru o infractoare (de prezumtia de nevinovatie nu a auzit nimeni, nu, daca scrie in ziar e clar, nu mai trebuie justitie) cu nume vag cunoscut inseamna ca opinia publica e de partea hotilor ? Uau ce concluzie.

Asta e ca si cum as spune ca olandezii si englezii sunt un popor de pedofili, pentru ca au fost arestati doi pedofili de aceasta cetatenie in Romania. Sau clar, italienii sunt mafioti toti, so pe ei !

Hai sa fim seriosi, daca voi impartasiti aceleasi idei si generalizati cu usurinta la nivelul a 20 de milioane de oameni nu cereti tuturor sa aiba aceleasi preocupari si pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EuMarro spune:

diva se apara :)))))

Mergi la inceput