Romani in Lume (partea 2-a)
Am vazut deja un topic pe forum unde ne laudam cu romanii din lume
si as vrea sa va propun si unul de alta factura.
Ce spuneti de fata fotbalistului Mateut care a fost prinsa in Amsterdam de politie dupa o hotie de 80,000 euro cu carduri false?
Dar despre trupa de romani isteti care au furat 3 milioane (in marfuri) de la turistii francezi?
va plac?
Raspunsuri
Androix spune:
Fata lui Mateut vine azi in tara, a fost eliberata si se pare ca a fost o greseala. Tu ce zici de asta?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
AkaManah spune:
A fost eliberata nu exonerata de raspunderea penala. Tu ce zici de asta?
Lumea ar fi infometata fara macelari
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
Lali spune:
Exact din motivul asta nu ne apreciem valorile.
Pentru ca de cate ori vorbim de ceva bun, sare cineva sa ne reaminteasca de hoti, divorturi, fotbalisti si dive autohtone ca sa ne intoarcem in aceeasi mocirla.
Androix spune:
Eu am auzit ca a fost o greseala. Tu ce zici de asta?
Sigur, nu scrie in cancan si nici pe otv n-a zis asa, dar asta nu inseamna ca nu e adevarat...
Androix Bijoux
jenn spune:
In ziarele de aici scrie ca seful clanului e tatal ei...Ea va fi judecata in libertate.(www.telegraaf.nl/binnenland/9443636/voetballer_gepakt_met_nepcreditcard/.html?sn=binneland)
Androix spune:
Jenn, n-ai citit bine. Scrie chiar ca ar fi fost arestat dintr-o camera de hotel! In timp ce omul era acasa bine mersi. Hai ma cu bombele astea de presa. Se pare ca "otevistii" sunt la fel peste tot 
Androix Bijoux
valentinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnaisG Iar scopul acestui topic este...? |
Romanii e niste hoti si aia care nu fura, sunt doar niste exceptii!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
muffin spune:
Nu va place sa acceptati ca nu toti romanii sunt inventatori si olimpici :))
Inca o stire despre romanii din lume: http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-roman-din-spania-si-a-strangulat-sotia-insarcinata-si-i-a-aratat-corpul-pe-camera-web-rud.html