Strumfi de iulie-august 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu am facut un pact cu sotul: merg cu copila la gradinita in fiecare zi si o aduc inapoi, asta inseamna plecat cu masina de 2 ori pe zi, de mi s-a urat, in schimb el sta cu fetele cat doarme Larisa la pranz vreo 2 ore, timp in care ma intind si eu in pat. In unele zile chiar am adormit si tare bine a fost.

Luna, sa nu mergem pe Marte, ca de acolo sunt barbatii, mai bine mergem pe Venus.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07)

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, help!
Cum scap de mirosul de balegar din casa???
Maine astept niste musafiri foarte importanti pentru mine si taman azi m-am gandit sa-mi fertilizez si eu cele 13 ghivece maari de plante din living. So, si m-am gandit sa le dau ceva bun asa ca am cumparat ingrasamant organic natural! Am acoperit pamantul constiincios in toate ghivecele, dupa aceea le-am udat frumoos si apoi m-a luat ameteala de cap de miros de balegar!
am deschis eu ferestrele, am fost cu fetele la gimnastica, am stat 2 ore timp in care toate geamurile au fost deschise si cand m-am intors sa cad jos de la usa! Tot livingul pute a grajd!
Cum scap de miros?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mai, kariris, inteleg ca e o problema importanta, si eu o am cand se goleste fosa , singura chestie care-mi vine in minte e eventual aerisit foarte mult si deodorant de camera, da' nush cum se vor mixa mirosurile. La noi dureaza cateva zile...
I-am citit si nebunului de barbati-miu ce ai scris pentru ca, in seriozitatea ta esti, ca de obicei, super haioasa si mi-a zis sa-ti raspund: "muta oile in baie!".
Sper ca nu te-ai suparat. Te pup si-ti tin pumnii sa scapi de miasme si sa fie o vizita reusita

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Dana, e foarte tare filmuletul

Stefania, sper sa ne vedem in 29, dar noi vom ajunge in Constanta numai in drum spre Mangalia, asa ca nu putem sta mult, dar vreau sa ne vedem daca ne incadram si in planurile voastre. Lasa-mi te rog un numar de telefon sa va sun cand ne apropiem.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Pe 29 suna bine. Iti trimit pm cu numarul meu.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

daca a venit www.crapattack.org/2011/03/mesaje-si-urari-pentru-mame-iubite-prietene-cu-ocazia-zilei-de-8-martie-ziua-femeii-mesaje-noi-2011/" target="_blank">asa, eu zic sa-l ierti .

Traiesc in Orasul Alandala

Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

radeti voi radeti, dar la mine pute rau! cand o veni barbatu meu la noapte acasa (ca mai nou el stie pe la ce ore vine, munceste pana noaptea) o sa dea direct in insomnie! Noroc ca eu voi dormi la ora aceea. In dormitoare nu pute dar in living....ohohoooo zici ca esti la ponei in grajd Ma omoara asta cand o vedea ce am facut! Dar daca le face bine la plante.... am si pus ca disperata in toate cele 13 ghivece. Off, ce le mai comit si eu!

Deci Vio, oile in baie nu le pot muta pt ca e prea mare turma si nu e loc, trebuie o solutie loco. O sa fug maine la florarie sa iau (cum l-oi cara nu stiu) un sac de pamant sa incerc sa acopar mirosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Stefania, ti-am dat eu PM ca sa-mi dai reply la el, altfel nu merge, ca mi-am dezactivat mesageria privata.

Kariris, prima mea reactie a fost sa-ti spun sa dai afara florile, acum nu stiu daca ai si varianta tehnica pentru asta, mai ales ca ploua. Stiu ca bicarbonatul absoarbe mirosurile, depinde acum si ce cantitate iti trebuie.
Cu toate ca inteleg bine gravitatea situatiei, esti de un comic incredibil, faci totul sa sune atat de distractiv incat nu mai pot de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumom frumos Vivela si te invitam la un pahar de champagne si o felie de tort. Sper ca iti place cicolata amaruie ca e de cioco.
Suntem toti bine doar ca inca nu am acces la net dect cate un piiiic de tot din An in Paste.
Azi am sarbatorit-o pe Say la muzeul de transport...s-au distrat fetele pe cinste, chiar a fost superb. Am stat de pe la 11 pana aproape de 6 PM si nu s-au plictisit. Erau multe chestii de explorat/calarit/condus....clar e pe lista "de revenit".

Mergi la inceput

Timi sa iti traisca printesa sa fie sanatoasa si fericita iar tu sa te bucuri de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, timi, la multi ani, ssa-ti traiasca say (ce dulce!) si sa fiti cu totii sanatosi! Ce idee super cu muzeul transporturilor!
Ma gandesc sa ma serbez si io la ministeru' turismului si dezvoltarii regionale, ar fi o experienta pe cinste! da' aia doar de ziua de nastere, la onomastice merg la consiliu' judetzean, ca-i mai light, ashea.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput