Colectia de toamna-iarna 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
Ina869 spune:
Multumesc fetelor!
Programul nosru este cam ciudat, la ora 9 seara culcam copiii si la ora 2 dimineata se trezesc ptr. cina , apoi se mai culca pe la 5 dimineata si se trezesc pe la ora 11. Sper sa se obisnuiasca cu diferenta de fus orar pina la urma, fiindca deja am irosit destul de mult timp prin casa/vizite.
Lavi, noi stam prin zona ta, pe unde te duci prin parc, sint mutle locrui de joaca? poate ne intilnim la unul dintre ele. Noi l-am descoperit pe cel de langa crematoriu ( sau ce-o mai fi acum acolo sus).
Biculet, au fost multe turbulente si m-am sperita teribil. aveam senzatia ca imi sta sufletul in gat in permanenta. am strins din spatarele scaunului pina am crezut ca o sa le rup in doua. am plans pe furis de citeva ori de frica , recunosc. asta a fost senzatia mea, ai mei s-au simtit confortabil si nu au avut probleme de nici un fel, am venit cu KLM- ul, serviciu ireprosabil, totul la superlativ. Eu am pomenit mai demult ca dupa nasterea copiilor am niste fobii ciudate ( frica de avion, de inaltime)
Eu am ramas placut impresionata de schimbarile din Bucuresti, s-au schimbat multe in ultimii 4 ani de cind nu am mai fost pe aici.
Noi citim in fiecare seara, fara exceptie, ne-am luat carti cu noi sa nu ne iesim din rutina.
Cami, iti tin pumnii sa fie bine totul!
Propun sa ne intilnim pe 21 mai la ora 5 la intrarea principala din Parcul Tineretului.
Ce parere aveti?
Un gand bun!
meems spune:
Cami, si eu am vorbit saptamana trecuta cu cineva din tara sa-mi cumpere Cartea Cartilor, dupa ce vazusem o reclama la seria asta! Nu stiu exact cand voi intra in posesia dvd-urilor, dar sper sa fie si asta o modalitate s-o expun pe Rianna mai mult la limba romana.
Tin pumnii sa primesti rezultate bune dupa controlul din Bucuresti!
Ina, ce program aveti Nu ma mir, dar sper sa va obisnuiti cat mai repede cu fusul orar. Banuiesc ca toti ai vostri sunt incantati sa va aiba in preajma.
catutza spune:
Ina, tare rau imi pare ca nu am reusit sa ne vedem we asta sper sa reusim sa ne intanlim pana plecati acum banuiesc ca nu mai sunteti in Bucuresti
Meems, ce-ti face ochiul? ai ajuns la dr? eu am o mare teama cu zbatutul ochilor (si cand a murit tata si cand a murit socrul ochiul meu stang s-a zbatut vreo doua saptamani)sper sa nu se intample nimic rau la tine!
Camy, cum te mai simti? cand ajungi la dr in Bucuresti?
Roxana, multumim de intrebare suntem bine, Bia e o nazdravana dar totusi e super cumintica, putin cam mamoasa totusi! Asteapta vacanta sa nu se mai trezeasca devreme si sa faca ce vrea ea voi cum mai sunteti? am tot zis sa te mai sun dar nu am mai apucat
ati simtit cutremurul? noi da, chiar am intrat putin in panica dar bine ca a fost foarte scurt, Bia nu a simtit nimic
lavi02 spune:
Ne-am intors din zona Sibiului (in Sibiu oras nici n-am oprit de data asta). Maria imi cer iertare ca nu am dat telefon, am fost in total 7 si ne-am organizat si miscat mai greu si mi-ar fi fost greu sa dau o ora la care sa prevad ca vom fi in locul x si apoi sa ne sincronizam cu totii.
Ne-am plimbat mult din pacate ne-am "fericit" din nou cu o capusa, de data asta a nimerit-o pe Nati, prima capusa din sezonul 2011 . Am inceput tratamentul cu Amoxicilina, nu-s convina ca e neaparat necesar dar e groaznica boala Lyme si mi-e frica. Mai bine un tratament simplu acum decat necazuri mai tarziu.
Ina noi suntem mobile, de plimbam pe la toate locurile de joaca din aria asta a parcului, spune-ne cand va intoarceti de la Herculane si ne vedem. Ma bucur ca vezi schimbari in bine in ultimii 4 ani, spune-ni-le si noua, poate o sa vedem lumea mai in roz
corap spune:
Uh, tocmai pusesem pe lista de cumparaturi crema anticapuse si ma gandeam ca fix acu un an ni s-a "implantat" capusa aia lui andrei si mie
lavi02 spune:
Noi era cat pe ce sa aniversam 2 ani de la ultimele capuse
Nici crema aia nu e practica, cica sa o dai tot la 3 ore, cum sa dai pe toata familia tot la 3 ore cand mergi la munte sau la tara?! Omul ar trebui dezbracat complet ca sa-l poti da peste tot sa zici ca faci o treaba ca lumea, apoi se prinde si in cap, ce faci, dai lotiunea si in par?
Eu m-am apucat sa o folosesc la Herculane anul trecut de 1 mai dar mi-a pierit repede avantul
Pe Nati a muscat-o pe brat, in spatele umarului, era imbracata cu bluza cu maneca lunga si pantaloni lungi. Intra bine mersi pe sub haine, oriunde.
Si finutul meu Filip a avut anul trecut, tot in zona Bucurestiului luata, deci sunt peste tot.
corap spune:
a, crema anticapuse face bine la psihic, zic eu. anul trecut am avut ceva spray, am dat asa, sa fie - macar tzantzarii nu ne-au mai piscat (era spray capuse & tantari).
Oricum, tin pumnii ca Nati sa fi luat o capusa "de-aia cumsecade". Nasol cu antibioticul, da' asta e :(