Colectia de toamna-iarna 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hristos a inviat!

Va cu drag, va citesc dar cu scrisul mai greu...
Sper sa ajung si eu la intanlirea cu Ina, pana la urma cand si unde va fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

'mneata :)

Aveam multe de zis, dar mi-a pierit inspiratia...

a, cu privire la fete vs baieti la scoala, 8 ani in clasa 1 (ma rog, 8 ani fara 2-3 luni la inceput) mi se pare o varsta foarte inaintata. pe mine m-au dat la 6 ani jumate si n-am avut nicio problema. iar chestia cu neintelegerea conceptelor aritmetice de clasa a III-a si a IV -a, tanti aia habar n-are ce vorbeste.

eu stiu (asa, din experienta cartierului si din ponderea notarilor) ca pana prin gimnaziu fetele sunt in general mai bune (sau mai bine notate) decat baietii (probabil au mai mult chef sa invete sau sunt mai disciplinate). pana acum n-am mai auzit versiunea cu dificultati in clasa a treia.

si, in alta ordine de idei, am citit si eu studiul cu stangaci, dreptaci si faptul ca in medie traiesc mai mult cei ce folosesc preponderent mana opusa inimii DAR in studiul acela nu au fost inclusi si nici nu s-a calculat media de viata a stangacilor deveniti dreptaci cu forta (care poate fi muuult mai mare sau muuuult mai mica sau absolut egala cu a dreptacilor sau stangacilor). asa ca e absolut irelevant, din perspectiva "hai, mama, scrie cu dreapta ca ai sanse sa traiesti mai mult". in plus, scrisul hai ca se educa, dar ce te faci cu "instinctivele"? anyway, sper ca nic e dreptaci sau ambidextru, pana la urma

ina, ma bucur ca veniti! sper sa ma inghesui si eu cu programul sa ajungem la intalneala.

(am inceput sa scriu postul asta la ora 9 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Catutza

Madau, refacere rapida mamei tale!

Cami, abia acum am reusit sa-ti vad pozele din Geneva... tare frumoase! Iar tu arati foarte bine, imi place mult cum te prinde movul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

meemsy super pozele .Rianna este o scumpete , am vazut ca si ei ii place mocvul

catalina ce mai faceti? ce mai face bia?

ina ai aterizat in capitala?
Acomodare lina

anda exista si varianta sa il dai la clasa pregatitoare de la scoala, care cred eu, ca este diferita de grupa pregatitoare de la gradi. la ce scoala te-ai gandit sa il dai?

alina ce mai fac frumusetile tale? micuta pufoasa cum mai este, ai inceput sa o pui in fundulet?

lavi ce face bb3-ul, se lasa asteptat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Sa ne tineti pumnii, dimineata incepe Ana gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, multumim Da, Rianna tot imi zice ca ii plac toate culorile, desi cica preferata ei e culoarea rosie. Dar mereu tine sa specifice "mami, I like all colors!"

Iuu-huuuu, Anuca! Maria-Alexia, bafta maine! Pana la urma cum faceti, ii duceti pe copii la doua gradinite diferite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello!

In primul rand, galerie puternica pentru Anuca ingradinitzata! asteptam cronicuta, Maria!

Roxi, super buna treaba ai facut ca te-ai apucat de sofat! Traiasca independenta!

Scoala, din 2012. La 6 ani si 10 luni mi se pare varsta ideala. Va avea la activ 4 ani gradinitesti. Din toamna mergem la grupa pregatitoare la gradi.

Inuta, trebuie sa ne orientam si musai sa ne vedem! Noi insa e posibil sa plecam in week-end, deci sa ratam intalneala.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Scuze, sunt f pe fuga.

Ana facem galerie, mult succes la gradinita!

Ina la intoarcere mai esti disponibila? Noi din pacate plecam de 1 mai, Virgil are maine liber asa ca maine imediat dupa scoala/gradi si serviciul meu, o luam din loc. Am planuit-o de mult, zilele libere la noi sunt f putine din pacate.

Sanatate multa socrului tau!
Mi-ar placea mult sa ne vedem.

Roxi deocamdata vad ca se lasa asteptat. Pana una alta are si asteptarea farmecul ei :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Maria, succces cu inregimentarea Anei! Ca de obicei, cred ca va fi mai usor decat cu primul

Roxi, spor la sofat! Ce fac copiii?

Madau, sanatate mamei!

Meems

Ina, m-am distrat teribil cu pozele cu cele doua printese! Frumosi amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumim pentru sustinere . Prima zi a fost un succes . Ufff, si ce stres am mai avut...

Lavi, incotro de data asta?

Mergi la inceput