Colectia de toamna-iarna 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
meems spune:
Offff, Ina, nu ma luati si pe mine intr-un bagaj??? Ca asa mi-e dor de o gura de aer de Romania!... Drum bun sa aveti, si intalnire placuta duminica!!!
colectia si dorim tuturor sarbatori frumoase si luminoase. Paste Fericit!
roxisialexia spune:
Paste Fericit, fetelor!
anda, si eu si eu pe lista.
Polivalenta este cea din tineretului, nu?
am inceput sa conduc(sic!) si nu mai sunt legata de mihai ....abia astept sa ne vedem Ina si bineinteles sa il vad pe micutul tau mamos.
meemsy mmm ce fain ar fi sa ajungi si tu !
mara95 spune:
Paste fericit tuturor!
Daca nu adoarme andru , plecam cu totii la Inviere.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Noki_Lara spune:
Paste fericit, fetelor dragi!
Noi de 1 mai cred ca plecam din oras, deci din pacate nu putem bifa intalneala. In timpul saptamanii nu s-ar putea???
Cat sta Ina?
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
mara95 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Bic spune:
Adevarat a-nvinat (in Romania!)
Eu, ca si citeva dintre voi, nu prea fac nimic anul asta. Ma chinui cu cozonacul care nu stiu de ce nu-mi iese - in ultimii ani am avut mari succese! - .Oua au vopsti barbata-miu cu fii-mea azi cind eram eu plecata, iar din diferite motive de sanatate nici barbata-miu si nici eu nu puteam minca foarte gras, asa ca nu fac aproape nimic. Nu m-am putut abtine si am luat costite de miel si poate o sa le fac. Fac un drob din ficat de pasare si de vaca. Si atit. La biserica nu ma duc - cred ca e prima oara in viata - ca sint obosita.
Eu stiam ca ouale se face fie in Joia Mare, fie simbata. In nici un caz Vineri pt. ca atunci e ziua in care l-am ingropat de Isus.
Si apropos de asta, dragi copii, eu am constatat cit de imbecila si lipsita de inspiratie pot fi. Pe de o parte vreau sa-i bag ceva educatie religioasa in cap Smarandei, dar pe de alta, cind ma ntreab detalii imi dau seama ca nu stiu cum sa fac sa ocolesc prozelitismul. De exemplu, ma intreaba de ce o sa invie pe toti oamenii. Si ma trezesc eu spuninu-i care e credinta noastra, dar apoi imi dau seama ca e o prostie din partea mea sa-i spun ca asta e adevarul (sau cum s-a format lumea de exemplu), cind nici eu nu sint asa de sigura.
Apoi vede o fotografei cu al rau in Biblia pt copii (carte de la tine Anda!! - carte pe care ne-am uitat de citvea ori, tot in preajma sarbatorilor de Craciun sau Pasti, iar fii-mea si-a adus aminte exact ca e cartea cu Doamne Doamne si unde e!). Sma ma intreaba daca e rau personajul respectiv. Si eu ce ii spun? Sa ii spun ca exista diavol? Pai si-asa viseaza foarte urit tot timpul - daca va spun ce viseaza vi se face pielea gaina... Vise pe care le aveam si eu, dar parca nu chiar la virsta asta.
De exemplu, ieri mi-a spus ca l-a visat pe Doamne Doamne care era urmarit de un big monster. No shit! Stiu ca la virsta asta toti copii au cosmare, dar fii-mea parca viseaza prea mistic!
La Multi Ani, Matei! Sa o tot fericesti pe mami al tau (felicitari pt. condus, mami!!)
Anda, anda ce bine ca ai aparut. Sper sa nu fii ffff trista! Foarte impresionant ce face Nichita! Si gata, nu te mai dadacim, am inteles care e stilul tau de educatie. Da' noi te iubim si-asa, sa stii, ca tot a noastra esti!
Nu mai stiu cine m-a intrebat de urechile Smarandei. Sint bine. Adica erau, pina acum zece minute cind am constatat ca din nou s-a infectat cea cu problemele recente. Naspa!
cristinamh spune:
in primul rand,http://talentedenazdravani.ro/blog/2011/04/23/paste-fericit/" hristos a inviat!
sa aveti o zi de paste minunata in familie! [/url]
desi pic de somn, si azi ma asteapta vreo 400km de sosea romaneasca (sper sa stea toti acasa si sa fiu singura pe drum!), m/am sculat la 6.30...
"mamiiii, a venit, a venit, stiam eu ca vine pana la urma!'
nu mai conta cu ce, dar a sculat/o si pe iris, si da-i cu topaiala si exclamatii...
anul asta au fost pedepsiti, nu au avut voie sa-i scrie iepurasului. pentru ca au fost obraznici, se bat, si ma supara. asa ca am lasat la latitudinea urecheatului daca merita ceva si ce.
iris a bocit vreo doua zile, ca puteam si eu sa-i spun iepurasului ca "macar unul dintre copii a fost asa si-asa", sa vina la ea
le-a adus carti... acum le examineaza de zor.
noi am prins pregatirile de paste la bunici. eu n-am facut nimic, decat am ajutat la spalat matze, si mi-am dat cu talentul la decorat oua. si atat. am devorat cu placere cozonac cald, ca eu nu stiu sa fac... iar azi mancam si plecam acasa.
nu ne/am dus la biserica... cred ca e primul an in care nu am vrut. motive diverse. copiilor ma abtin sa le dau prea multe amanunte, ma bucur ca iris a lipsit ultimele doua saptamani, nu mi-a mai venit iar cu cine stie ce variante de la gradi. iar andrei nu face religie la scoala, asa ca procesam ce mai prindem de la tv, si cat consider eu ca trebuie sa stie la varsta lor.
ne ducem sa ciocnim oua, ca asteapta copiii de joi sa le casapeasca.
apropo, aici la olteni nu se omoara lumea sa le manance, dar ciocanesc la greu. apoi se dau la pui. doar de dragul campionatului de spart oua.
Cristina
Atelierul de creatie www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursuri in desfasurare
bianca_mo spune:
HRISTOS A INVIAT!
Sper ca sunteti cu totii bine si fericiti! Sarbatori cu pace si bucurii!
anda77 spune:
da, polivalenta e cea din tineretului, unde se tinea babyexpo.
lista intalnire cu ina, duminica 1 mai
ina
anda
roxisialexia
Citat: |
Da' noi te iubim si-asa, sa stii, ca tot a noastra esti! |
Eu i-am explicat lui Nic intr-o singura fraza ieri ca Isus Hristos (de care stia deja ca e fiul lui Dumnezeu) a fost omorat de niste oameni rai dar pentru ca era magic a inviat dupa. si la fiecare Paste sarbatorim invierea lui, ca era foarte deosebit. a fost multumit de explicatie.
cristina,
Citat: |
"macar unul dintre copii a fost asa si-asa" |
eu abia m-am abtinut sa nu-i zic ca nu exista niciun iepure si doar oamenii obisnuiesc sa-si faca cadouri de Paste (fiindca daca Craciunul imi pare si mie Magic, iepurele il vad ca pe o facatura groaznica). am avut o incercare dar la jumatatea frazei am auzit un " NUUUUU, trebuie sa vina si la mine" - deci e in faza de negare a inexistentei iepurasului:), asa ca am abandonat. in consecinta i-a lasat iepurasul si lui ceva la usa, inca nu s-a sculat sa vada, o sa mai joc teatru si anul asta, inca nu e pregatit de dezamagirile din real life.
bic, pai ai cozonac, oua, drob si coaste de miel, ce mai vrei? e suficient, zau.
meems, las' ca-ti vine si tie randul...
noki, ina vine miercuri, 27 aprilie, si de luni, 2 mai, pleaca la herculane. deci sta in bucuresti joi 28apr - duminica 1 mai, unde primele zile probabil o sa fie cu rude multe, jet lag, etc
madau spune:
HRISTOS A INVIAT! Sper ca toata lumea e bine si bucuroasa si asa va si doresc sa ramaneti. Intalneala nu bifam, cu parere de rau dar nu vom fi in Buc pe 1 Mai.
Fug ca-mi vin musafirii. Petrecere frumoasa tuturor!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX