Rochie
Buna doamnelor Ma numesc Maria si peste cateva luni voi avea banchetul (clasa 8) si inca nu stiu cum sa ma imbrac... Acum cateva zile m-am uitat la un video cu o vedeta in care avea o rochie superba crem De fapt nu era rochie...Era un fel de fusta cu dantela si un corset. Mi-a placut la nebunie combinatia,de aceea am sa va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari.
1.Am cautat peste tot pe net acea fusta,dar nu am gasit nicaieri nici macar ceva asemanator. Imi puteti spune niste magazine sau site-uri unde o pot gasi?
2.Credeti ca o astfel de rochie e potrivita pentru banchet? Va place modelul?
3.Cum se numesc fustele astea gen hand-made? Adica cu danteluta etc. Stiam ca modelul are un anumit nume :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEWW5bAJuFk
PS:Rochie este cea crem,pe care o poarta Antonia Iacobescu.
Multumesc!
Raspunsuri
MElise spune:
Rochita e frumoasa si cred ca e ok pentru banchet, cu conditia sa nu fie exagerat de decoltata/ scurta (e totusi un banchet, intr-un cadru destul de...oficial)... depinde si ce dimensiuni ai tu, dar, in principiu, corsetul vine bine pe orice corp, pentru ca poate fi adaptat. Nu iti pot spune site-uri unde gasesti modetul, dar, daca tii neaparat la el, poti incerca o rochita la comanda, la un atelier al unei firme / case de moda (depinde de buget).
MElise
Danalala spune:
Si eu ma gandeam la o croitoreasa,dar totusi este putin cam sofisticata fustita si as vrea sa fie cam la fel :D Puteti sa-mi recomndati o croitoreasa/atelier de croitorie buna/bun?
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danalala Si eu ma gandeam la o croitoreasa,dar totusi este putin cam sofisticata fustita si as vrea sa fie cam la fel :D Puteti sa-mi recomndati o croitoreasa/atelier de croitorie buna/bun? |
Unde? In Portugalia?
Glumeam , daca te intereseaza in Bucuresti, eu am fost foarte multumita de Casa de moda Venus a Zinei Dumitrescu, chiar daca e invechit cumva brandul, rochia a iesit exact asa cum mi-am dorit-o si, crede-ma, am incercat la cei mai cei. Toti aveau idei si nimeni nu era dispus sa mi-o faca asa cum am vrut-o eu, numai la Venus.
Succes si distractie placuta, tare misto e sa ai banchet de clasa a 8-a. E-le-leiii, voinicii mei, parc-a fost ieri si banchetul meu. Doar ca io as fi fost multumita sa merg si-n trening numai sa ma lase mama
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007