Chiar in panica!
Raspunsuri - Pagina 3
adita spune:
oricum, nu te panica pana nu stii sigur ce e. poate e ceva nevinovat, or fi vrut copiii sa faca cuiva o gluma de 1 aprilie si o fi praf de scarpinat, sau ceva de genul asta
mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Mik spune:
Poate ca fie ce crezi si in acelasi timp sa fie o gluma foarte proasta. In nici intr-un caz nu as pune politia pe cap.
Are copila simptome mai speciale ? tulburari de comportament, obiecte la ea care nu-i apartin? ai lucruri de valoare din casa care au disparut ?
Din pacate, nici aici in Franta nu suntem formati sa recunoastem draciile astea si nici sa facem fata situatiei. Vorbeste cu Tora si linistiti-va mi intii. Incercati sa dormiti bine si miine luati o decizie.
AB_AC spune:
Heroina cea alba si pudra din filme este heroina de farmacie. Este foarte scumpa si e de doua tipuri: diamorfina/diacetylmorfina si hidroclorid. Prima e solubila in grasime si alcool nu in apa. A doua care se poate fuma/injecta e o sare si e solubila in apa. Urmele de injectii intravenoase nu dispar asa usor si sunt utilizate de cei care folosesc drogul de ceva vreme.
In general insa heroina de pe strada nu e neaparat alba si nici neaparat pudra. Cel mai adesea e destul de maronie si poate fi in granule si contine diverse impuritati. O impuritate cu gust distinct e chinina.
Asa ca parerea mea e sa te relaxezi putin si testeaza intai sa vezi de-i solubila in apa. Si apoi fa o analiza de urina la un ONG daca tot zici ca ai gustat.
enachescug spune:
dar daca e in cutiuta nu e cam multa? Adica referindu-ne la cantitate nu e cam de dealer, nu de consumator?
zic si eu, nu dati cu rosii!!!
marius spune:
Pana la heroina - e cale lunga. Oricum va avea un raspuns azi. Poate e o aiureala de copil (amestec de zahar+alte cele) - dar poate nu. Heroina nu e in mod sigur pentru ca heroina nu se prizeaza. Pe de alta parte este scumpa, pe de alta parte se consuma in partea a 2-a cum se zice, samd.
Raspunsul de la laborator este edificator.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
My_Lady0091 spune:
Rufus, eu iti spun doar atat:NU CRED.
de un an de zile de cand te citesc mi-ai creat impresia ca esti un parinte bun si ti-ai educat copii in asa fel incat sa iti fie prieteni.
nu te panica.acel praf poate fi orice.
mai intai de toate du-te cu praful la BCCOA si apoi daca se confirma a fi ceva, desi nu cred, poti face un consiliu de familie.
Nu poti acuza fara a avea dovezi concludente.simpla ta indoiala e o acuza ce va zdruncina relatia intre tine si copii tai.asa ca e bine sa stii clar ce contine acel praf.
eu cred ca va fi bine si ca e doar o sotie de-a lor :)
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
buli spune:
uite aici o lista de ONG-uri implicate in activitati antidrog.
cred ca te pot consilia ce sa faci.
http://www.ana.gov.ro/rom/organizatii.htm
Nicoleta spune:
Rufus, sper sa nu fie nimic. Doar o gluma...
Te rog sa scrii dupa ce se elucideaza treaba cum ai procedat, nici eu nu as avea vreo idee ce sa fac.
Lali spune:
Si eu cred in continuare ca la un ONG te poti adresa intr-o prima faza. Acolo ar trebui sa gasesti variante si suport.
Sper sa fie doar o alarma falsa !
alinuk spune:
mi-as dori ca Rufus sa vina si sa ne anunte...
ca a fost 'pacaleala de 4 aprilie'
si pt el si pt noi
indiferent cum ar fi intr-o situatie de acest gen tb actionat cu mult tact
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................