colici

colici | Autor: pojogam

Link direct la acest mesaj

am un bebe de 4 luni jumate si dupa de am incercat mai multe produs eprintre care bONISAN, calciu carbonic totusi nu au trecut.
ce altceva as mai putea folosi pt a vedea o imbunatatire...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

Retzete sunt multe... am avut probleme cu Clara si cu colicii pina la 6 luni, chiar si peste nitzel, bine, noi din fericire pentru altii, sintem un caz mai aparte :)
poti incerca ceai de chimen cu anason, Sab simplex (substanta activa se numeste Simeticon - intreaba la farmacie), singurul mod in care noi am mai scos-o la capat a fost ceva cald pe burtica, tinut pe burta ta si plimbat... Noi aveam o blanitza pe care o tzineam pe calorifer... si chiar mult mai bine si rezultate clare a dat o batistutza inmuiata si stoarsa bine in apa calda si stropita usor cu spirt. Nu foarte mult ca sa nu-i vina la nas un miros d-ala izbitor.. Asta chiar i-a facut foarte bine.
Miscarea aceea leganata din timpul mersului ii face bine.
Daca nici calciu carbonic nu i-a facut niscaiva bine, atunci... inarmeaza-te cu rabdare ca nu mai ai mult. La noi, asa cum scrie si in carti, asa cum au aparut, asa au disparut... Brusc. Ba chiar ii ziceam sotzului la citeva zile dupa ce n-am mai auzit nimic: "auzi George, nu lipseste ceva din atmosfera in seara asta ?" Ne intrasera deja in program orele de plinsete
Rabdare, muulta rabdare cum spuneam, ca nu mai aveti mult.

Sanatate si numai bine bebelului

Alssa si Clara (11 luni)

http://trinity.bucharest.roedu.net/cgi-bin/photo/index.cgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligiacobalt spune:

Mie mi s-a parut f bun Sab Simplex, aproape ca ii trecea instantaneu say ii poti dai ceai ptr colici Baby Drink (80 000 vreo 15 pliculete).Sab simplex mi s-a parut mai bun decat Bonisan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara26 spune:

Pentru colici noi am folosit Sedi bimbi dela Aboca,il gasesti la Help Net.Oricum la farmacie.Foarte bun!Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Eu i-am dat de 2 ori pe zi dimineata si seara Bonisam care este mai bun la digestie decat pt colici si de 3 ori pe zi: dimineata , la pranz si seara, Sab Simplex care este f bun pt colici ( nu de fiecare data cum spun ei in prospect). Sanatate si rabdare.

orzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Foarte bun mai e si Debridat-ul, in combinatie cu Sab Simplex. Noi avem 7 saptamani si n-am avut mari probleme cu colicii cu combinatia asta. Adica de 3 ori/zi o jumatate lingurita Debridat, iar in rest, Sab Simplex in biberon.
Bafta si rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

GRAPE WATER si masaj circular pe burta cu mina, in sensul acelor de ceas
si rabdare ...

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Pojo,

Imi tare rau ca puiul tau mai are colici si acum. Noi am inceput cu sab simplex, apoi am trecut la bonisan, fara nici un succes insa.
Am trecut pe Debridat care i-a facut foarte bine si apoi pe Gripe water care i-a fost la fel de bun si e si natural. Parerea mea e sa incerci pe rand cu toate pana vezi la care raspunde el cel mai bine.

Doamne ajuta sa scapati de colici ca tare urati mai sunt!

Pupa Crisa

Mergi la inceput