Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(21)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
LORI, super invitatia!
LIKE!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
FRAGRANT - pai nici eu nu conduc si stau in Lasalle Sunt total dependenta de barbate-meu, dupa ce face asta micu un an, ma duc la scoala, am hotarat. Ne vedem noi intr-un week-end candva, mai vorbim!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RaluKara/RaluKara.jpg)
RaluKara spune:
bagajul fii-mii pentru 2 zile jumate e de 3 ori mai mare decat al meu si al lui barbate-miu! zici ca plec cu jumate de casa....si asa ma enerveaza ca u merge masina noastra!!!! bine, dar si eu bag in bagajul ala de parca stau o saptamana ca mai bine am tot ce-mi trebuie decat sa ma trezesc in miez de noapte ca am uitat ceva si ca am nevoie de lucrul ala!
ma duc la inghesuit artistic!
v-am
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RaluKara/RaluKara.jpg)
RaluKara spune:
madalina, daca reusesc sa imi fac timp si pentru parc...iti dau mesaj. ai tot nr ala de tel, nu?
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RaluKara madalina, daca reusesc sa imi fac timp si pentru parc...iti dau mesaj. ai tot nr ala de tel, nu? ![]() Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011 "Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu |
da, da, tot ala.
![](pupic.gif)
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
LORICH - foarte frumoasa invitatia, am vazut-o! Si eu am terminat-o, am pus-o in albumul de pe picasa. Al meu sot tot bombane la ea, dar eu raman cu ea asa, mie imi place.
roxx26 spune:
DOLORESS, vazut si placut si invitatia micutului Kevin! Si ce mutrita de smecheras are el acolo!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
lenuta8 spune:
Scrisoare trimisa de Sopfic doamnei Roxx
Draga d-na Roxx,
Am vazut ca sunteti suparata pe mame, soacre,etc. dar vreau sa va anunt ca si eu sunt suparata pe dv. pt. ca ati invatat-o pe mami sa-mi dea LM cu bibe. Eu mi-s nascuta naturista convinsa, vreau lapte doar din tzitzi lui mami. Nu am nevoie
de cauciucuri sau silicoane in gurita mea!!!!!Din cauza dv. acum sunt f. suparata pe tati si buni ca m-au chinuit cu bibele, 2 zile la rand. Ii iubeam inainte ca datorita lor mi-am largit orizontul local, imi cunosc acum cartierul, centrul comercial din zona, ma duceau la shoping. Tati m-a ajutat sa socialize cu vecinii, cu vrabiile, graurii, veveritele din gradina, cu pestii din acvariu.
Buni s-a ocupat de activ.mele ludice: mi-a adus teatrul Tandarica in camera, si se prostea in fel si chip pt. un zambet, ras, gangurit al meu.O mai satisfaceam uneori, ca mi-era mila cand vedeam o femeie cu parul alb in mintea copiilor.
Acum eu in ei vad doar oamenii lui Ben Laden trimisi sa ma terorizeze! De cum ii vad in preajma ,las buza jos , le intorc spatele si ma pun pe urlat. Sa-i vezi ce caraghiosi sunt , cum fug ca potarnichile din preajma mea!!! Nu stiu daca o sa-i pot ierta vreodata!!! Cand ma gandesc ca buni-mi spunea mereu ca ma iubeste, ca sunt cea mai frumoasa fata din America de Nord( ce mai era mai ceva ca d-na Ziki-ea facea orac, orac, precum broasca aia batrana),
cum de a fost in stare sa ma supuna la asa cazne!
Daca vor mai insista voi anunta politia canadiana pt. rele tratamente aplicate minorului. Vai de mama lor ce vor pati!!!!!!!
Asa ca va rog pt. viitor , nu-i mai dati astfel de sfaturi mamei,ca atunci cand voi creste si ma va invata buni sa scriu romaneste, o voi invata pe Catalina sa va faca tot felul de sicane!
In speranta ca nu v-am suparat prea mult, dupa ce mi-am varsat oful, inchei printr-un calduros, asa ca sa vedeti ca nu sunt prea ranchiunoasa!
Cu respect,
Sophic, cel mic!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catal_ina10/catal_ina10.jpg)
catal_ina10 spune:
Multumesc mamicilor (si) de pisici pentru raspunsuri!
ppisic, deci nick-ul tau nu e intamplator . Ai niste mate tare frumoase! M-am gandit si eu la litiera inchisa, ba chiar am comandat de pe amazon, dar nu au vrut sa mi-o trimita in Romania
. Si eu am devenit ceva mai rezervata cu mata mea. Desi ma simt vinovata, ea nu pare foarte afectata, ca este o fire mai independenta si oricum are o slabiciune pentru sotul meu. Se mai intristeaza cand il vede pe el ca se joaca cu Sara.
Ralukara, , sa aveti drum bun la Bucuresti.
lenuta8,
Mandra mamica de printesa Sara Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catal_ina10/catal_ina10.jpg)
catal_ina10 spune:
lorich, doloress, foarte frumoase si haioase invitatiile! Dar cand mai apucati sa faceti si invitatii? Sunteti super-mame!
Mandra mamica de printesa Sara Maria