Puiuti de Sept-Oct 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Seidana, cred ca m-as simti nasol. Mai ales daca ar angaja fara sa ma intrebe sau sa ma consulte...

13+

Bijuteriile mele

Acuma de ce sa ma intrebe ? sa ma intrebe ce? .. mi-a zis de dimineata si era saracul atat de emotionat, e un baiat ok, mi-a zis sa plec la 13 in fiecare zi si daca am nevoie de odihna sa stau acasa.. insa sefei din birou ii e frica sa plec pt ca nu face fata singura..
SI mi-a explicat ca na eu voi lipsi minim 9 luni cu prenatalul etc, si are nevoie de om.. perfect de acord... oricum deja e ff mult de munca si era nasol pe mine.. Insa e devreme.. nici nu stiu de e putza sau nu ...

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nane

Pfu fetele help! M-am speriat rau adineauri. M-am dus la baie si m-am trezit cu o scurgere de sange rosu-rosu. :((( Sunt in sapt 11 si ceva. Voi ati patit ceva asemanator?

Nane eu am patit in sapt 10, 11 si 15. Dar asa cateva picaturi de sange rosu apoi o scurgere maro .Iau tratament de atunci cu progesteron.Tu iei ceva? Oricum trebuie sa mergi la un dr. nu sta.

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:

Pfu fetele help! M-am speriat rau adineauri. M-am dus la baie si m-am trezit cu o scurgere de sange rosu-rosu. :((( Sunt in sapt 11 si ceva. Voi ati patit ceva asemanator?

... eu nu am patit Nane. mai bine ai contacta un doctor...

Lori 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Nane, fuguta la doctor.

Seidana, am zis ca eu m-as simti asa, pentru ca ce fac eu doar eu pot aprecia, si la noi angajarile se fac cu prezenta celor din departament. Bine, la mine e post unic, si nu prea stie nimeni care sunt cerintele de post, de aia ziceam de consultare.
Pentru tine, daca iti scurteaza programul si te mai elibereaza, e ok, doar ca pe neanuntate...parca e socant.

13+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Seidana, din cate imi amintesc tu ziceai de ceva dureri la pipi, cand se goleste vezica. Azi noapte cand am fost la baie, m-au luat niste crampe, de scurta durata.

13+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Citat:

Nane eu am patit in sapt 10, 11 si 15. Dar asa cateva picaturi de sange rosu apoi o scurgere maro .Iau tratament de atunci cu progesteron.Tu iei ceva? Oricum trebuie sa mergi la un dr. nu sta.

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

pai a fost sa zicem o scurgere cam de marimea unei monezi de 50 de bani. Acum am mai verificat o data si nu mai e nimic. Iau Duphaston 2 zi in mod normal. Am luat un nospa si merg la dr dupa-masa daca nu se agraveaza pana atunci

Mergi la inceput

Citat:

Nane, fuguta la doctor.

Seidana, am zis ca eu m-as simti asa, pentru ca ce fac eu doar eu pot aprecia, si la noi angajarile se fac cu prezenta celor din departament. Bine, la mine e post unic, si nu prea stie nimeni care sunt cerintele de post, de aia ziceam de consultare.
Pentru tine, daca iti scurteaza programul si te mai elibereaza, e ok, doar ca pe neanuntate...parca e socant.

13+

Bijuteriile mele

exact e socant.... mai ales faza cu cred ca are nevoie de vreo 5-6 luni sa invete, si sa poti sa ii areti...
Da di ce io? am sefa... am invatat n-spe mii de tipe , de la facturare, contractare, casierie...

Mergi la inceput

Citat:

Seidana, din cate imi amintesc tu ziceai de ceva dureri la pipi, cand se goleste vezica. Azi noapte cand am fost la baie, m-au luat niste crampe, de scurta durata.

13+

Bijuteriile mele

Da mai sunt si crampa, insa crampe mai ciudate.. adica ca si cum mi-ar strange cineva vezica.. insa scurte nu f puternice , sunt ca si un furtun semiblocat

Mergi la inceput

Asa si la mine, dar cand se goleste vezica. Cine stie? Ma gandesc ca poate era presiunea mare vezica/uter si se rearanjeaza toate pe acolo

13+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

hai ca ma bag la cap 35

Mergi la inceput