Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
buna si de la mine
getik nu stiu ce sa-ti spun...este clar ca noi 2 nu suntem la fel...azi cainele ala nu mai traia....sau 200% nu mai era in curte...
Oricum...ai niste socrii 

vad ca niciunul dintre ei nu e mai de Doamne Ajuta!! Si eu iubesc animalele, in special cainii, dar totusi, un om, ca sa nu mai zic de un copilas, este cu mult mai presus decat un caine....si mai ales unul care ataca 

Stai tu la casa, dar pretul platit de voi e parca prea scump...![]()
La brasov
, e tare urat...vreau soare si frumos afara..unde e primavara de acum 2 zile????????
la noi nimic special si deosebit...abia astept sa vina duminica, dar cred ca o sa ploua, asa ca prevad o zi in casa...facem clatite 
...vedem noi 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
..si eu citesc tot..si-mi place sa am ce sa citesc, mai alesc ce si cum faceti cu copilasii vostrii, ca uiteasa imi mai vin si mie cateva idei ![]()
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
getik1 spune:
fetelor neata am venit si eu la 
eu nu mai pot sa vorbesc de ieri si ma dor toate oasele si muschii de nu stiu ce sa zic.
multumim de incurajari sper sa trecem repede peste, dar pentru mine este groaznic imi este frica sa inchid ochi ca vad aceea imagine terifianta.
ary acu este de la muscatura mai bine, dar in schimb are bale la greu si o stare de maraiala in continuu, cred ca azi o sa zac mai mult va pup si sa avetii o zi buna
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
cainele mai are viata in curte 13 zile ca trebuie urmarit, din pacate, ca ieri l-am dus si aoi l-am adus cand am venit de la spital,asta e trebuie urmarit sa nu dea semne de turbare, si daca e dat nu avem de unde sa stim
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexa06 In dimineata asta s-a trezit Razvan "cam infundat " si vorbea pe nas.Si-i spun : Razvan dar tu vorbesti pe nas ? R: Eu, vorbesc pe nas ? Da R:Dar eu aud ca sunetul iese pe gura ... A fost asa de simpatic, mi-am adus aminte ca eu incepusem sa-i notez toate perlele intr-un caietel si m-am dus sa-l caut http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
dar nu e o perla...e purul adevar...omuletul vorbeste pe gura, nu cu nasul
perla e a ta mamico, din punctul lui de vedere!

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
deci toti copii nostri au inceput explorarile periculoase
-busy...Vlad parca la geam, nu?
-Laura,..Sophia calarea patutul.
-Getik, Ari cu pamantul de flori, calculator si alte nezbatii..
-Alexxa...Stefanutz...ce nazbataii..ca nu mai stiu?
-camy?
ehe...Rebecca nu mai zic...
-oja prin baie...
-sare patutul
-capuri pe unde apuca
-mi-a mazgalit cu pixul peste tot..
-sus pe masa la bucatarie
-inchide aragazul
-modifica programul la masina de spalat
-baga peria in wc sa spele si mainile si se spala cu totul
-trage si darama tot..
nu mai zic..suuuuuunt multe
Mai nou isi manifesta tantrumurile la un nivel superior..ieri prin supermarket se izbea in genunchi si plangea..prin parc plangea se intindea si se izbea cu fundul de pamant..le pun pe seama suzetei
busy...felicitari pentru Vlady ce cuminte
,asa mai da!
camy..spor la bucatarit!
w-e placut fete

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Lady, Flavius era la geam... Vlady e inca supravegheat si nu prea exploreaza de capul lui... traznaile insa se tin lant:
- da cu capul in tot ce ii sta in drum
- baga peria de wc in oala sa o spele, dar mai-mai ca ar si gusta-o 
- scoate toate hainele din dulap
- trage aspiratorul dupa el prin toata casa
- scoate tot din frigider
- incuie usa sa nu putem pleca dimineatza
Tantrumurile sunt insa la un nivel mai mic... nu se mai loveste in cap si se potoleste rapid ... dar inainte de a se potoli, in semn de descarcare nervoasa, isi gaseste un loc moale (fotoliu, perna, etc) si se duce si
la propriu, dar incetisor, sa nu se loveasca
Oricum, o criza dureaza sub un minutel...
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
magdaz_ina spune:
Getik,
si sa fiti bine-bine !
Noi am scapat cu controlul mai usor decat eram noi obisnuiti ! 
Rares e vesel si tare "vorbaret".
Mai avem putin si intram in linie dreapta pentru "excursia" din Germania !
Magda, mami de Rares si Iarina
_Metafora unei inimi
busymummy spune:
Unde ati fugit fetelor? Ca la mine e nor, frig si vant
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
My_Lady0091 spune:
noi la somn..
sotul e liber azi..deci il pun la..![]()