Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}
Raspunsuri - Pagina 17
magdaz_ina spune:
Cami, felicitari !!!
www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o" target="_blank">What is that?
My_Lady0091 spune:
Uff...mi s-a sters postarea,merge greu netul de pe tel! Camy,spor si bafta!ce meserie noua incerci?unde se tin cursurile si cum de s-a implicat UE in asta?e un proiect?ce scop are?alexxa si ady,mersic pt tel si pt tot!va multumesc ca existati,tuturor!imi hranesc sufletul cu bunatatea voastra!ps:Gabitza imi cer scuze pt schimbul de replici,atat tie cat si fetelor de la prietene!e loc pe forum pentru toata lumea si personal nu am de impartit nimic cu nimeni!va pup fete si va iubesc.mi-ati demonstrat ca prietenul la nevoie se cunoaste!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Camy
- ma rog pentru tine sa reusesti ceva cu politia... stiu ca experienta a fost groaznica si din pacate nu o vei uita usor... Suntem langa tine

Lady, Becca - hai acasa, fetelor... ca deja v-ati chinuit destul

de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
My_Lady0091 spune:
Venim maine,iubitelor!maine la sase-ultima tura de antibiotic si gata,doc a zis ca ne da unda verde,cu medicatie si regim la domici#318;iu!
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
ma bucur foarte tare sa aud asa vesti bune Lady!!! Bravo!!
Eu am niste 
de mor...nu stiu cum,unde, cum...DAR am pierdut ambele suzete ale lui Fla 
...de fapt, corect este sa spun ca el le-a pierdut
si a adormit la 21:25...cand a venit taicaso cu suzeta noua....
sincer ma simt tare daramata
2 ore de nervi ma cam pun la pamant...oboseala clar isi spune cuvantul...
Cu politia nu s-a rezolvat nimic...TIPIC ROMANESC!![]()
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
gabitza35 spune:
Lady,nicio problema...nu m-am suparat.Am tot fost prinsa zilele astea sa fac un pic de curatenie cat dormeau ei,citeam pe diagonala... astazi am mai facut si bagaje,plecam maine la bunici pana la Paste...
Cu muscatele...alea clasice imi rezista iarna in balcon de la un an la altul,chiar infloresc imediat ce vine soarele. Le mai aplic o intinerire cand le scot afara,le mai tund,cele care au crescut mai strambe le scot din jardiniera,etc. Cele curgatoare le cam pierd iarna, de fapt nu mor,dar chelesc rau si raman niste bete goale si lungi si abia in varf un pic de frunze... de aceea in fiecare an iau altele
mami
de gemenasi

poze
vias spune:
eu am f multe flori la soacra... le-am dus atunci cand ne-am cumparat apartamentul..ca pana il renovam, trebuia sa stea undeva...de atunci am tot amanat momentul cand sa le aducem acasa la noi...iar acum nu mai vreau ca si le trage Flavius pe picioare...aveam si o minunatie de lamai mare...l-am dus tot la soacra, asta pana nu mutam la casa.... sper sa ne mutam la anu' la curte..si atunci, in marea mea casa
o sa-mi pun ditamai lamaiul ..ca nu o sa mai am bani de mobile, canapela..si altele 
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
| citat din mesajul lui magdaz_ina Lady, ce vesti bune !!! Mi-ati intarit convingerea ca are efect rapid ! ![]() |
unde e blogul lui Rares??????

Hai, ACASA !!!