Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Camy

www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o" target="_blank">What is that?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Camy - vai, doamne nu-mi vine sa cred,ce povestesti tu acolo ?E groaznic!
Te cred ca esti speriata,eu...of...nici nu stiu cum as fi putut sa reactionez, of, doamne!Aveai ceva asupra ta, care l-ar fi putut atrage? Dar, daca am ajuns sa ne fie frica sa purtam o poseta frumoasa, o haina de calitate ca asta ar putea atrage vreun psihopat...e groaznic, nici nu stiu ce sa spun, m-ai socat

My Lady -

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Camy,imi pare atat de rau,iubito!Multumesc Domnuluh ca te-a ajutat!Deasemenea iti multumesc pentru incurajari! Alexxa,bussy,alexia,ady,laura,alina,multumesc din suflet! Gabitza si mami meu pune muscate in fiecare an,nu tin de la an la an.la tine cum e?si...da,camy are dreptate,au crescut mari fulgusori!mai ales Eva,care zici ca are 2 ani jumatate! Fete,o zi buna.noi ramanem aici si pe week-end!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Camy,imi pare atat de rau,iubito!Multumesc Domnuluh ca te-a ajutat!Deasemenea iti multumesc pentru incurajari! Alexxa,bussy,alexia,ady,laura,alina,multumesc din suflet! Gabitza si mami meu pune muscate in fiecare an,nu tin de la an la an.la tine cum e?si...da,camy are dreptate,au crescut mari fulgusori!mai ales Eva,care zici ca are 2 ani jumatate! Fete,o zi buna.noi ramanem aici si pe week-end!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:

Mergi la inceput

Magda...suferinta mea nu se compara cu a ta!multumesc ca te mai poti gândi si la noi!si tie,Laura,la fel.sunteti doua luptatoare.eu in situatii de boala o iau razna!

Citat:

Mergi la inceput

Magda...suferinta mea nu se compara cu a ta!multumesc ca te mai poti gândi si la noi!si tie,Laura,la fel.sunteti doua luptatoare.eu in situatii de boala o iau razna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata..de la servici...scarbici..

da..incidentul a fost groaznic, aseara nu puteam sa adorm, vedeam numai cutitul...era unul obisnuit, de bucatarie...
discutand cu politia, sotul, prieteni ma gandesc ca probabil a vrut sa-mi ia telefonul, cutitul l-a scos doar sa ma intimideze, oricum, e ingrozitor...e horror lumea asta in care traim

Nu am chef de nimic, as vrea doar sa stau in casa cu puiucul meu mic si scump, sa ne dragalim muuuuuuuuuuuult.

Sa va zic ceva de Flavius, asta ca sa si schimbam subiectul asta trist, pe fiecare dimineata cand pleaca sotul la servici, ii dau si gunoiul sa-l duca...si puiul meu mic se duce imediat la masca de la ghiuveta, scoate cosul si-l pregateste sa-i pun sacul..e super adorabil...
Azi de dimineata i-am dus repede gunoiul lui Cris la usa, am inchis usa, apoi am mers in camera noastra sa deschid geamul...Flavius a venit cu cosul de gunoi in camera noastra si mi l-a trantit in mijlocul camerei

V-am pupat, o zi faina!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
camy Doamne ce povestesti...bine ca a aparut acel domn, altfel cine stie ce se putea intampla...eu cred ca lesinam de frica sau faceam infarct...
sunt tare curioasa ce va rezolva politia sau ce se vede pe filmari, sper sa se rezolve si sa-l prinda....
DD a fost alaturi de tine si ti la scos in cale pe acel om
un sa treaca sperietura

lady ii mai bine Beccuta? tu esti bine?...multa putere si rabdare sa stati tot we acolo, dar macar piciulina sa fie bine si sa plecati sanatoase acasa...va pe amandoua...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu luni m-am hotarat sa merg sa fac un curs de resurse umane, finantat de UE.
Vor fii 90 de ore, nu stiu cat dureaza cursul, dar suficient zic eu, apoi primesc diploma recunoscuta de ministerule educatiei, ministerum muncii...cred ca-mi schimb cariera

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput