Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}
Raspunsuri - Pagina 15
My_Lady0091 spune:
Buna fetili..noi tot in spital.Se intâmpla atâtea lucruri oribile aici.Rebecc e plina de vanatai pe maini,"au uitat" sa ii schimbe branula, "au uitat" sa ii dea antibioticul aseara.toatea astea a trebuit sa le atentionez eu.mititica a prins frica de doctori si plânge halucinant.sunt multe de zis dar nu am putere.cel putin doua zile suntem prizoniere aici.acum doarme puiul meu...are o mânuta umflata,de la branula.acus trebuie sa ii puna alta.mai are antibiotic.spun ca are puroi in gât.cealalta mâna e vanata de la testele pt alergie la penicilina,patru intepaturi,la a patra s-a inrosit manuta-alergie si a trecut pe alt antibiotic.azi nu a facut diaree...sa speram ca nu mai face..nu mai stiu ce sa mai zic..sunt trista si singura..fete care va pasa:VA MULTUMESC!si in vreme de necaz,Domnul fie cu voi!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
vai lady ce mila mi de mititica
...scumpa de ea...ai incredere in DD, el va ajuta si totul va fi bine...
sper sa fie bine repede micuta si sa scapati repede acasa...sa scapati de cosmarul din spital...
imi amintesc si eu cand am fost internata cu David ca zilnic plangeam la ce ,tratamente' verbale primeam
...plangeam cand eu cand colega de salon, parca eram la nebuni....of urata experienta....
Adriana, mamica pufarinului David
bobocel_07 spune:
Lady imi pare rau ca tu si puiutul tau treceti prin asta.Dumnezeu sa va aiba in paza
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
magdaz_ina spune:
Lady, 
Am pus, incepand de aici, poze cu Rares de aprilie ![]()
www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o" target="_blank">What is that?
busymummy spune:
Lady
- ma gandesc la tine si inteleg perfect prin ceea ce treci... eu am fost de 3 ori internata cu Andi in spital si de fiecare data l-am scos pe semnatura... am fugit cat am putut de departe de sistemul jegos din spitalele noastre... singurul meu avantaj fiind ca sunt medic si m-am putut impune avand totusi convingerea ca nu-i fac rau copilului... Daca nu as fi fost sigura as fi trecut prin orice pentru el.
Te pup si ai rabdare... o sa va faceti bine si o sa reveniti acasa

de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
A_driana spune:
magda ce dragut ii piciu....si are niste ochisori
...sa fie sanatos si sa aiba o viata frumoasa
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
ma simt atât de neputincioasa si simt atât amar in suflet.imi vine sa fug cu tot cu Rebecca,dar n-am unde...offf...mititica mea saraca...daca ati vedea-o,ati plange si voi!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Offf, Alina, pai sa stii ca imi vine sa plang si eu. Dar chiar asa, nu poti sa ceri sa va externati si sa reveniti din 6 in 6 ore sau cand e cazul, doar pentru tratamentul cu antibiotice? Daca chiar nu se poate, atunci nu ai de ales si strangi din dinti si mai rezistati doua zile.
Va
si ne gandim la voi.
vias spune:
buna seara si de la mine... gata...am calculator rezolvat!

si ce bine esteeeeeeeeeeeeeeee ![]()
![]()
LauraB prezent spun la povesti 
Lady imi pare tare rau pt situatia asta atat de urata
din pacate am trait si eu eperienta asta ingrozitoare, stiu cat de urat este... ii doresc Becai multa sanatate, sper sa se refaca cat mai repede si sa puteti merge acasa. Un pupic imens pentru o fetita scumpa..si multe incurajari tie..stiu cum e sa iti vezi copilasul asa... din pacate eu de cate ori am fost in spital..cu Darius sau cu Flavius am reusit sa ma cert cu aproape toate cadrele medicale
Inca odata va imbratisez si va doresc multa sanatate!
A_driana, Alina ce bunataturi faceti voi acolo 
vin si eu sa spun ca mancam si noi cat de cat bio, avem animale (pui, gaini, gaste, rate, un vitel, curcani) 
..pe care de obicei ii mancam gratar!
Magdaz ma bucur tare mult ca am reusit sa-l fac pe Rares fericit! O sa mai fac macar odata schema, sa-l fac si mai fericit!

![]()
Gabitza ti-am admirat atat muscatele, superbe..cat si puii tai...ma uit la ei si-i vad asa de mari....eu realizez ca am copil asa mare, numai dupa ce ma minunez de al copil ![]()
Azi am avut o experienta atat de neplacuta...dar a fost Dumnezeu langa mine si sunt bine. Azi, intorcandu-ma de la o intalnire, am observat ca sunt urmarita, l-am sunat pe Cris..am simtit barbatul in spatele meu...am observat ca eram singura..nu mai era nimeni nici in fata, nici in spate, nici in stanga, nici in dreapta...am zis ca e ok...vb la tel cu Cris...am incetinit f tare ca respectivul sa ma depaseasca...nu ma depasea, desi faceam pasi f..f..f...mici, el se tine in spatele meu....am intrat in pasaj...nici acolo nu era nimeni..nu stiam ce sa fac, nu stiam cum sa-l atentionez pe Cris ca e un tampit dupa mine...mi-am dat seama ca nu facusem bine ca am intrat in pasaj...deja coborasem scarile, mi-era teama sa mai continui..atunci m-am intors...era cu trepte mai sus ca mine...in mana avea un sul facut din ziare..si de acolo a scos un cutit..mi-a stat inima..venea spre mine...a venit spre mine cu el..il ridica...si pur si simlu nu mai stiam ce sa mai fac..sa mai zic...mi-a inghetat sangele in vene...
Exact in acel moment a iesit un barbat din pasaj..si m-am aruncat in bratele acelui om...un barbat care saracul nu stia ce vreau..pur si simplu m-am aruncat la el in brate tipand " are cutit".."are cutit"...cel cu cutitul a fugit in pasaj...omul care m-a salvat practic nu putea sa inteleaga..eu am izbugnit in plas...incercam sa vb cu Cris...pt ca nu ionchisesem telefonul, Cris nu intelegea ce vb..eu tipam continuu "are cutit" 

Acel domn, care a iesit din pasaj a fost miracolul meu...chiar a fost un miracol... 15 secunde daca venea mai tz, ma injunghia nenorocitul..
Am sunat la 112, maine merg sa fac si o plangere, pana atunci vor scoate si filmele, pt ca in zona sunt mai multe camere de filmat...o sa vad ce fac maine la politie...offfff
in ce lume traim... Era ora 19:10
Nu ma simt bine, soacramea mi-a dat sa beau la apa, cred ca am facut broaste in burta...nu ma mai simt nici coerenta in ceea ce spun..
Vorbim maine!!
Noapte buna!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
gabitza35 spune:
Camy, e absolut incredibil ce povestesti tu
Doamne,in ce tara traim 
. Numai nenorociti umbla liberi
Cum trebuie sa creasca copiii nostri... Pai mai are cineva curajul sa-i lase singuri afara de mici,nesupravegheati(cu cheia degat,cum am crescut eu si poate si o parte din voi...)
si fara cuvinte
mami
de gemenasi

poze