Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}
Raspunsuri - Pagina 14
A_driana spune:
n-a mai scris nimeni? ![]()
am vb cu lady nu prea sunt bine....micuta nu vrea sa manance si a inceput sa faca si diaree...nici ea nu-i prea grozav, dar rabda...
v-am pupat, noapte buna 
Adriana, mamica pufarinului David
A_driana spune:
mai da unde sunteti toate de ieri??? eu vb aici singura 
prezenta, va rog ![]()
magdaz_ina spune:
Camy, azi de dimineata, cu ocazia conversatiei noastre, l-ai facut pe Rares sa fie cel mai fericit copilas: a pictat in voie cu dulceata (de visine
) pe degete, maini, bluzita, pantaloni, sosete, pe par, pe fata, banana de la micul dejun, masa de bucatarie, pe coltar, covor, pe magnetii de frigider. 
A fost o dimineata perfecta pentru el ! 
Rares iti multumeste si iti trimite un buchet de flori si zambete : 
![]()

![]()

Magda, mami de Rares si Iarina
_Living on the edge
My_Lady0091 spune:
Mai...cum nu-s pe aici,cum trageti chiulul? Noi tot la spital.eu mi-am mai revenit,dar stresul si oboseala...uff..Rebecca n-a mai vomitat azi,are inca diaree si a māncat putin!asa ca nu au mai pus-o pe perfuzii azi.acum doarme pe mine.e posibil sa fie ROTAVIRUS.pana vineri sper sa venim acasa,dar nu e nimic sigur.e asa urat,jegos si deprimant aici.multumim pentru gāndurile bune,tuturor!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bobocel_07 spune:
Multa sanatate Beccai si tie Lady, sa va intoarceti cat mai repede acasa

alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
Laura B spune:
Prezent, A_driana! Prezent, dar cam
obosita dupa cateva nopti fara somn destul.
Lady, sanatate multa
sa va faceti bine si sa va intoarceti repede acasa. Daca ai acces la internet, mai tine-ne la curent, te rog. Inteleg ca nu aveti inca rezultatele de la analize? Tratamentul consta numai in perfuzii?
Magda, ce distractie trebuie sa fi fost pe el! Ai in baiat dulce 
Camy, repara/schimba repede calculatorul si mai vino la povesti! 
la toata lumea
28061982 spune:
MyLady sa va intoarceti acasa sanatoase si refacute complet. DD sa va ajute!
Magda sa de Domnul sa fie totul bine pana in mai, iar operatia sa faca sa fuctioneze bine inimioara mica si astfel sa-si revna f f repede tot organismul. 
Allexa se pare ca ai scapat de o parte din ouale ce trebuiau vopsite ![]()
A-Driana tie cum iti e dupa operatie? Totul bine?
Despre acel subiect nu prea vreau sa va povestesc, doar sa va spun ca traim intr-o lume in care trebuie sa ne luam masuri de protectie. Sunt pro detinere arma de autoaparare.
Au sosit costumasele Adelei. Sunt dragute, numai ca unul ii e fix pe fix si unul cam mare. Riscul comandarii pe net.
Ref la gradina, noi avem amenajat la un loc al sotului. Acolo avem capsuni, pruni, leustean si diversi pomi fructiferi si an de an punem rosii, ardei, castraveti, vinete si etc. Defapt pune sotul de cand e Adela, eu nu m-am mai ocupat. De anul acesta mai avem un loc, unde am pus cartofi si seminte de dovleac deocamdata si unde mai sunt cativa pomi fructiferi.
Peste doua zile plecam si la ai mei unde vrem sa punem, cartofi, fasole, seminte de dovleac de placinta, morcovi, ridichii, usturoi si ceapa. Si an de an ne punem in ghivece la geamul de la bucataie patrunjel, cimbru si busuioc. La sufragerie pun muscate curgatoare, numai pt ca nul asta a fot vremea asa rece inca nu am pus nimic la geam.
Din locurile astea de la mama si de la rudele sotului din zona luam pui, curcan, gaste, miel, oua, branza de capra si miere. Deci la noi se mananca destul de bio. Luam de acolo si rosii si ardei de la solar pana ies ale oastre, dar va spun ca alea numai io nu sunt ca doar sunt rudele noastre msi ne povestesc cu cate substante trebuie date. Eheee numai boi nu sunt.
Va pup pe toate.
gabitza35 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 28061982 La sufragerie pun muscate curgatoare, numai pt ca nul asta a fot vremea asa rece inca nu am pus nimic la geam. Alina mama printesei Adela Maria |
Alina,pune linistita muscatele la geam... sunt rezistente,bruma nu mai vine. Eu le am de cel putin 2 saptamani scoase afara si .. iata
(poza am facut-o acum,dimineata... deci vedeti ce vreme nasoala avem azi

)....si neata
mami
de gemenasi

poze
A_driana spune:
'neata
lady ma bucur ca tu te simti mai bine, si Becca va fi bine in cel mai scurt timp.....daca poti azi sa ne spui 2-3 cuvinte...am vrut sa te sun ieri dar m-am gandit sa nu deranjez zilnic...un
la amandoua
alina eu dupa operatie ma simt fffff bine, nu-mi vine sa cred...mananc cioco, am mancat aseara prima oara prajit, paine cu ou...mananc orice in afara de maioneza...aia o las pe mai tarziu....n-am avut nici o pb cu nici o mancare......sunt tare fericita ca ma simt asa de bine....
am terminat pastrama de pui, ne place...nu-i asa delicioasa ca aia din comert, ca sa mananci incontinuu.....dar ii buna, si macar stiu ca-i cat de cat naturala (exceptand puiul ca nu stiu de unde ii, dar macar nu mai are o suta de chimicale in ea)...