Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}
Raspunsuri - Pagina 12
allexa06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Buna ![]() Am fost la auditie . Multumim muuult de majorete![]() Andi si Daria au intrat dupa evaluare in categoria copiilor cu potential ![]() ![]() si de la toamna va incepe sa faca lectii private pentru competitii (cu Elwira sau poate chiar cu Mihai ) Pana atunci insa nu mai merge la competitii deoarece fara lectii private nu pot face coregrafii suficient de complexe si am zis ca nu are rost sa ne grabim... deoarece Daria face 6 ani in toamna si nu poate participa la oficial pana atunci.Oricum, sunt mandra de ei ca nu au ramas in categoria celor care vor face doar de amuzament si au fost evaluati cu potential competitional ![]() Cam asta. de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD |
FELICITARI !

Pupam micutul dansator
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa06 spune:
My Lady - dar ce s-a intamplat mama ? Eu sper sa-ti revii, baga fructe, asa un pic cat poti tu, dar nu sta fara sa mananci nimic.Te pupam si sper ca maine dimineata " sa vii la o cafea " 
![]()
Getik - sper sa fiti si voi bine, ce face Ari ? Cum se simte? Va pupam si pe voi si sper sa ne dai vesti bune 
http://community.webshots.com/user/allexa06
busymummy spune:
Neatza.
Azi dau
tare, neagra si buna de trezire ca sunt 
Lady, unde esti, cum te simti? Da-ne un semn si spune-ne ca esti ok
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
getik1 spune:
neata fetele ary este mai bine, dar eu sunt varza am facut atac de panica acu incerc sa trec peste,
si ne mai auzim
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:
'neatza fete.
am intrat sa va spun ca-s cat de cat ok..va pov mai multe indata ce pot
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Getik, Lady

Dati de veste daca putem sa va ajutam cumva
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
My_Lady0091 spune:
camy_e_pt_tine_asta:www.facebook.com/photo.php?fbid=204998896178935&set=at.204998739512284.55658.113769151968577.100001083349378&theater" target="_blank">Brasov
fete_mi-a_stricat_Rebecca_spatierea_la_laptop_de_tot!
si_pana_o_repar_asa_scriu!
sper_sa_intelegeti!![]()
sunt_mai_bine_azi!ieri_am_zis_ca_mor,pe_bune!
pe_seara_povestesc_in_detaliu!acum_inca_sunt_ametita!
gabitza,sper_ca_nu_te-am_suparat_prea_tare,
stiu_ca_fetele_de_la_prietene_ti-s_apropiate,
insa_am_motivele_mele...si_crede-ma...
dupa..ce..faci...tam..tam..ca..nu..nesuporti...si..pleci..cu..catel..si..purcel...nu..ne..citesti..frate..nu-i..logic?daca..tot..nu..iti..place.de..noi..dupa.."divide..et..impera..",tine-te..de...dicton!eu..am..precizat..intotdeauna..ca..le..citesc..insa..de..inspirat..nu..cred..ca..m-am..inspirat..de..la..ele
.si..te..rog..nu..ma..face..sefa..de..trib..ca..nu..sunt!citind..primele..capitole..dupa..ce..au..plecat..mi..s-a..facut..greatza..la..cate..jigniri..ne-au..adus..deh..erau..in..casa..lor..noua.deci..am..motivele..mele..sa..nu..le..plac..pe..unele..
daca..ma..intelegi..ok,daca..nu..nu..te..condamn!si..e.ultima...oara..cand..mai..vb..de..acest..subiect!
geti..ma..bucur..ca..Ary..e..bine!
magda..deci..e..ok..sa..pun..link-ul..pe..prima..pagina?![]()
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
helo,
geti ce-i cu tine? un
la arici, sa se faca bine...
andy felicitari 
lady ma bucur ca te simti mai bine 
Adriana, mamica pufarinului David
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 magda..deci..e..ok..sa..pun..link-ul..pe..prima..pagina? |
E ok, Lady, multumim !

Magda, mami de Rares si Iarina
_Living on the edge

) Pana atunci insa nu mai merge la competitii deoarece fara lectii private nu pot face coregrafii suficient de complexe si am zis ca nu are rost sa ne grabim... deoarece Daria face 6 ani in toamna si nu poate participa la oficial pana atunci.