Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}
Raspunsuri - Pagina 11
A_driana spune:
eu vin la cafea virtuala...
succes Andy 
David nu prea face nazbatii...nici nu se catara pe nimic inca....el afara incontinuu umbla si se uita....in casa toata ziua se joaca singur cu masinile...deocamdata ii f cuminte...
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
Magda, am facut ASTA , sper sa nu te superi![]()
![]()
am mancat ieri ceva aiurea,am niste crampe, de aseara, de simt ca mor..
o
merge!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
si daca imi dai voie, voi pune link-ul si pe prima pagina, cum am facut si cu link-ul povestii Dianei by Laura_b!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Buna
Am fost la auditie
. Multumim muuult de majorete
Andi si Daria au intrat dupa evaluare in categoria copiilor cu potential

si de la toamna va incepe sa faca lectii private pentru competitii (cu Elwira sau poate chiar cu Mihai
) Pana atunci insa nu mai merge la competitii deoarece fara lectii private nu pot face coregrafii suficient de complexe si am zis ca nu are rost sa ne grabim... deoarece Daria face 6 ani in toamna si nu poate participa la oficial pana atunci.
Oricum, sunt mandra de ei ca nu au ramas in categoria celor care vor face doar de amuzament si au fost evaluati cu potential competitional
Cam asta.
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
gabitza35 spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 si...vad ca ne citeste lumea ca hop-top, am vazut propunerea mea "trantita" ![]() |
fara suparare ..... si unde e diferenta??

Coincidenta sau nu,si aici am observat preluate idei de pe alte "meleaguri"... tot de "seful de trib", daca pot spune asamami
de gemenasi

poze
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitza35
fara suparare ..... si unde e diferenta?? ![]() Coincidenta sau nu,si aici am observat preluate idei de pe alte "meleaguri"... tot de "seful de trib", daca pot spune asamami de gemenasi ![]() poze |
sincer...nu vreau sa ma cert cu tine, te afli in necunostinta de cauza.

si sper ca nu ma faci si sefa, acum?

daca au nevoie de un aparator, se pot apara si singure..

My_Lady0091 spune:
in alta ordine de idei...
busy...ma bucur ca Andi...ARE POTENTIAL...yupiiiiiii...
geta, sper caAry e bine!
camy...iti trimit un pupic mare!
alexxa...ce fac voinicii?
pe scurt:mi-e rau de mor, am niste crampe ucigatoare..ma inteapa in tot corpul, stomac, intestine, mi-e greatza, mi-e frig..si nu am mancat decat 4 felii de paine de ieri de la 15.00.
acum sotul e la farmacie..daca nu imi revin, plec spre urgente

busymummy spune:
Multa sanatate, Lady - hai poate nu e nevoie de urgente...

de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Magda, am facut ASTA , sper sa nu te superi |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 si daca imi dai voie, voi pune link-ul si pe prima pagina, cum am facut si cu link-ul povestii Dianei by Laura_b! ![]() |
Lady, multumim ca te gandesti la noi, multumim pentru
pentru "galeria" virtuala si pentru prima pagina ! 

In mai vom avea nevoie de toate gandurile bune pentru noi si de o "galerie" puternica !
Magda, mami de Rares si Iarina
_Metafora unei inimi