Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}
Raspunsuri - Pagina 10
allexa06 spune:
Stefanut s-a dat singur jos din patut si a venit la mine in bucatarie
Eram doar cu Razvan acasa,Marcel abia intrase in casa, caci fusese plecat si...m-am trezit cu Stefanut printre picioarele noastre
Eu il intrebam pe Razvan daca l-a dat el jos
, dar saracutul nu are cum sa-l dea jos, nu poate, patutul aroape ca este mai inalt decat el, caci are si o cutie pt jucarii dedesupt
, dar nu gaseam o explicatie, si nu puteam crede ca el singur s-a dat jos
.Dupa ce am iesit din starea de soc
, l-am pus iar in patut sa-l urmaresc sa vad ce face...numai ca aveam treaba la bucatarie si-i spun lui Marcel sa fie cu ochii pe el.A stat Marcel acolo vreo 5 min si s-a plictist
, a venit la mine in bucatarie, cand l-am vazut acolo, bineinteles " unde e Stefanut?", dar nu am apucat sa termin fraza ca Stefan iar venise la noi
.Nici acum nu stiu cum se da jos, caci e inalt, si nici nu am auzit vreun buf ceva, sau ca a plans, nu , dar va dati seama ca nu pot merge nici la buda si ca nu pot sta linistita cand el este acolo, caci nu mai este in siguranta...
Nu s-a mai intamplat de atunci, de fapt acum sunt f atenta si nu las sa se ajunga pana in momentul ala, daca il vad ca ridica piciorul sus pe marginea patutului, nu-l mai las acolo, il dau eu jos...
Din tarc nu s-a dat jos niciodata dar si aici cred ca este chestiune de timp![]()
alte obraznicii :- faza cu rimelul
,
- si manaca nisip sau pietricele cand mergem la fratele meu ( el sta la curte ), e asa de incantat cand ia nisip in mana
, trebuie sa fie f atenta ca imediat baga in gura...si pietricele la fel![]()
- cataratul pe masa, este si pt el o placere...
usi de la sifoniere, dulapuri la bucatarie...am pus deja sigurante din astea la usi ca ma saturasem sa asez hainute in sifonier de cateva ori pe zi![]()
- rastoarna ghivecele cu flori
- deschide, inchide calculatorul cand ti-e lumea mai draga
- nu am nici o fata de masa pe nici o masa in casa, ca trage tot
nu-mi mai vin in minte alte trasnai dar sigur mai sunt![]()
My Lady - adica, nu mai spun nimic...nu va deranjez![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
cica vreme urata si in we 

Fla...ce face?????

se urca la geam
intoarce biberonbul cu lapte ...si curge bineinteles...f tare
ii plac cutitele 
si mereu ajunge sa le ia din scurgator 

sparge mereu castroane si apoi se duce cu piciorusele sa se joace acolo
ii place sa faramiteze orice si sa duca prin casa
oo plac prizele..si mereu vrea sa bage cate ceva acolo 
deschide sertarele si se urca in ele...incercand sa ajunga cat mai sus
da drumu la aragaz...mai exact la gaz....si cand dau eu drumul la ceva..ca sa pregatesc una, alta, el imi inchide ochiul 
la toate usile eu am sticla....mereu imi ia ceva tare, contondent si se duce si da cat poate el de tare in geam 
imi sparge vaze cu flori, trage de perdele,
isi arunca jucariile pe pereti cand se enerveaza
ajunge pe comoda, in sertare si l-am gasit de cateva ori cu medicamente in mana 

da cu palmele in oglinda
arunca diverse in wc...inclusiv periutele de dinti...
ia mopul si-l taraste prin casa...naspa ca atinge peretii si mi-i murdareste 
daca incep sa calc....si ajunge la fier 

se duce si deschide cuptorul si tranteste usa...pana cade ceva de acolo...si imi curge ulei peste tot...
...sa mai continui??? 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Laura B spune:
In timp ce eu citeam ce mai fac nazdravanii vostri, iata cu ce se ocupa Sophia in alta camera! Daca nu se intelege din poze: fata a pus iarasi mana pe borcanul cu vaselina, pe care si-a intins-o pe haine, maini, si in tot parul. Degeaba am spalat-o imediat. Vaselina nu se ia si pace! Dar cel putin copilul are acum mainile si fata si mai catifelate, iar coafura e de punkist veritabil.
Mai nou, cea mica a invatat de la Diana sa ma strige "Aua" (= Laura)
Se pare ca-i si place cum suna, ca toata ziua o aud: "Aua?", "Aua!" "Auuuuaaa!!!"
My_Lady0091 spune:
a mai slabit Sopy...sau mi se pare mie..pare nu mai are falcute...
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
'seara
andy muuuuuuuuuuuult succes 

lady stai relax...ma gandeam ca-i Becca....mai am o cunostinta la care sunt tot prima in agenta si fiica-sa imi trimite mereu mesaje goale...
fete, eu sunt pe mare fuga dar am zis ca intru macar sa va spun 2 cuvinte....ne-am hotarat sa ne ,facem' o mica gradina cu legume la tara...acuma suntem la pus gardul...asa ca maine plecam acolo cu catel si purcel.....si eu trebe sa pregatesc ,bagajul' pt David...
sunt tare entuziasmata si abia astept sa mananc prima leguma bio de la noi din gradina 

o sa mai intru maine seara sau duminica
va doresc un we superb 
Adriana, mamica pufarinului David
allexa06 spune:
| citat din mesajul lui Laura B In timp ce eu citeam ce mai fac nazdravanii vostri, iata cu ce se ocupa Sophia in alta camera! Daca nu se intelege din poze: fata a pus iarasi mana pe borcanul cu vaselina, pe care si-a intins-o pe haine, maini, si in tot parul. Degeaba am spalat-o imediat. Vaselina nu se ia si pace! Dar cel putin copilul are acum mainile si fata si mai catifelate, iar coafura e de punkist veritabil. Mai nou, cea mica a invatat de la Diana sa ma strige "Aua" (= Laura) Se pare ca-i si place cum suna, ca toata ziua o aud: "Aua?", "Aua!" "Auuuuaaa!!!" |

Dar, e frumisica foc , ce-a mai crescut

http://community.webshots.com/user/allexa06
magdaz_ina spune:
Si Rares stie sa:
-deruleze cablul de la aspirator si apoi sa apese butonul de rulare inapoi
-deruleaza cablul aspiratorului pana la priza si apoi incerca sa bage aspiratorul in priza
-locul de joaca preferat: dulapul ca oale/cratiti, destul de safe fata de cel cu farfurii, exceptand capacele din sticla
-se urca pe tot ce poate fi excaladat, tinta finala: lustra ! ![]()
Magda, mami de Rares si Iarina
_Metafora unei inimi
gabitza35 spune:
Adriana...spor la treaba
....eu din pacate,nici pana astazi nu mi-am facut plantatia de plante aromatice ...poate pana duminica reusesc si eu
mami
de gemenasi

poze
My_Lady0091 spune:
sa aveti o duminica frumoasa!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
HAI ANDI!!!