Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)
Raspunsuri - Pagina 4
lavinia.p spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt gandurile bune. Am aflat numerele de telefon a doi medici de la Institutul inimii din Cluj si maine dimineata vor suna acolo dupa ce li se va comunica exact diagnosticul micutului. Se pare ca micutul e grav, poimaine cel tarziu ar trebui operat iar cei din Cluj il poate primi abia peste o luna...ei nici nu stau bine cu banii, deci nu stiu cum vor face, poate rezolva cumva maine dc vb cu unul din acesti dr de acolo. Nu stiu mi se pare revoltator cand ti se pune nu te putem primi caci lista e lunga...bine bine e lunga dar daca bebelusul asta e grav chiar nu se poate face nimic decat dc ai avea bani, asta mi se pare revoltator in tara asta.
Multumesc si de topicurile indicate, am citit printre randuri caci piticul nu ma lasa, e tot calare pe mine, dar diseara cum il culc mai intru si sa iau legatura cu mamicile care au mai trecut prin asa ceva.
Si daca tot am intrat sa ma plang, va zic ca noi suntem bine eu si Rares, nu mai e bolnavicios cum era mai demult, i-am dat pe perioada iernii pana in februarie un sirop pt imunitate si i-a facut tare bine. A crescut mult, e rau, isteric , frumos si tot tacamul cred ca stiti si voi.
Va pup cu drag si inca odata va multumesc din suflet!

Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
oana_MVT spune:
La multi ani Claudia.
Scuze pentru intarziere.
Ioana cum mai e Tudor?
Alynta copiii tai cum se simt?
Lavinia multa sanatate nepotelului. Sper sa fie operat cat mai curand.
Sori l-am vazut pe Razvan, e scump tare si ce frumos vorbeste.
Azi se implineste o saptamana de cand Eduard nu mai suge. Acum se trezeste numai o singura data pe noapte si vine la noi in pat. Adoarme imediat pana dimineata. Azi dimineata s-a trezit la 6 si m-a intrebat daca am reparat tzatza apoi a adormit la loc.
In weekend am fost la zoo. Eduard a fost foarte impresionat de lei, gorile si elefanti, acum ne povesteste ce a vazut la zoo. Am pus poze si filmulete pe FB.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
Bebe Beca spune:
Pup fetele!
Sunt cam rupta, bebe o tine cu muceala in continuare, Sara este cu isterii de 2 zile si in greva foamei (oare da eruptia dentara astfel de simptome?), tot incerc sa-i gasesc scuze, asta ca sa nu ma infig in ea, ca nu mai am rabdare deloc. Si rebecuta mica cu nevoile ei, mancare de facut, cu curatenia am ramas in urma si uneori am tendinta de a ma duce pe campii.
Asa ca am intrat rapid, cat ssa va pup de noapte buna!
dicirstea spune:
Clody...LA MULTI ANI 
cu supermare intarziere
Lavinia...multa sanatate nepotelului si NOROC, mai bine va apucati de completat formularul 112. (parca asta e...cel ptr operatii in strainatate, nu?) daca e asa urgenta. Toti medicii din Tg. Mures sunt buni, dar astea sunt conditiile oferite de statul roman.
Btw, Narcisica, ziceai ca revii cu detalii despre donatia de catre firme a procentului din impozit.
Beca, sper ca e mai bine stejarul...dar Rebecuta?
Am vazut-o pe Maya...chiar hotarata! Ce simpatica e.
Theodor a racit si el...chiar ma gandeam ca am scapat
pana azi se mutumise numai cu muci, tuse si stranutat, dar azi a bagat si un pui de febra.
Eu dorm tot separat, nu a mai sput siel de peste o saptamana, dar cand e suparat tot ma cauta in bluza sii trage de mine. Ieri ma si batea peste piept de suparare.
Sunt fericita ca a inceput sa bea lapte, adica cere el si chiar bea, cateodata si 100 ml, dat nu stiu daca aduna 250 ml pe toata ziua.
Si-a mai imbogatit "vocabularul" cu vreo 2-3 tentative de cuvinte, il striga pe frate-su "Atei" si se chinuia odata sa pronunte "ioioaiu = dinozaur"....adica noi cand vorbim - vorbim treburi serioase nu asa...mama-tata-apa. Dar nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca acum 2 ani pe vremea asta Matei alerga pe strada pe trotineta si vorbea ca un om mare

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Serialbastre spune:
Buna dimineata!
Nu ca am avea noutati, dar vin la semnat condica, sa nu ne dati disparute.
Asteptam sa se incalzeasca, ne pregatim de cresa, respectiv de scoala ... si cam atat. Acum incerc sa ma mai pun la curent cu noutatile din invatamant, ca abia am aflat ca evaluarea la clasa a opta se face dupa incheierea anului scolar, asa ca-s pe baricade atunci.
O zi senina!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
LauraOana spune:

neata!!!
sebastian stranuta odata la 5 min si ii curg mucii ca apa
sper ca nu-i ceva alergie 
lavi sper ca vi azi cu vesti mai bune 

alynta ce mai fac copiii? sper ca ati scapat de muci
dar las ca vine primavara (nu stiu cind, dar sigur vine
) si scapam noi de muceala asta incontinuua 
ioana mie imi vine sa imi iacu campii cu 1 copil citeodata..apai tu si alynta cu 3
dar peste citva ani cind trece greul ai sa vezi ce minunat va fi cu 3 copii
oana si dici felicitari pt intarcat! insfirsit mai reusiti sa va odihiniti si voi ca omul noaptea 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
LauraOana spune:
serialbastre aha...deci si voi va pregatiti de cresa..
intrun fel abia astept data de 2 mai cind incepe sebastian
sal vad acolo cum se joaca cu restul copiilori..cred ca va fi in elementul lui..prima luna nu sta mai mult de 2-3 ore fara mine...si in prima zi cam 1 ora dar cu mine acolo etc. adaptarea se face treptat...ca sa nu ramina copilul cu sechele
a 2 a zi las copilul ca. 10 min singur sa vedem cum reactionaza..daca reactionaza bine a 2 a zi deja incercam sa il lasam mai mult timp fara mine..etc....sebastian va fi in grupa cu verisoara lui pe care o vede destul de des..deci cred ca nici nu va baga de seama cind plec si il las acolo ![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
laurraa spune:
narcisica si lavinia, nu stiu daca stiti de spitalul particular de la Iasi, este extraordinar si au fost destule operatii pe inima fff reusite. Am prietene care au nascut acolo, totul este mai ceva ca in strainatate;http://www.arcadiahospital.ro/cardiologie-interventionala/info?gclid=CP6hu-22h6gCFck03wodUH6GqQ
Maya a baut laptele azi dimineata din pahar fara sa verse o picatura ca si cum ar fi baut toata viata din pahar normal
![]()
va pup, ma apuc de lucru
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
beca, multa rabdare si sa fie cat mai scurta perioada aceasta "urata"

serialbastre, mie imi spui cu noutatile? la noi s-a schimbat mult bac-ul...of of trebuie update![]()
laurao, abia astept si eu sa ne povestesti cum va fi Sebi
pt fetele din Iasi si nu numai: la Arcadia se fac carduri gen abonament, noi avem junior card silver si e fff avantajos pt 90 de lei pe lunahttp://www.arcadiahospital.ro/abonamente/card-pentru-copii
e un spital ALTFEL.....
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
Serialbastre spune:
Laura, noi incepem acomodarea in mai, de pe 9 sau 10 vom merge, cred. Eu incep serviciul pe 3 iunie.
Acum ne gandim ca ne trebuie garderoba de cresa
Din pacate si mie imi cam trebuie, nici nu am mai investit in haine, nici nu incap prea bine in cele dinainte de sarcina. 
Lauraa, mergi din mai la liceu? Sau amani cumva pana in septembrie?
Mie mi s-a parut complicat sa incerc o amanare, am norocul ca la una din scolile care tin de scoala mea (eu predau la sat) este un pensionar si ma duc in locul lui. Asa nu are nimeni probleme cu intreruperea activitatii in timpul anului scolar.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE