Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)
Raspunsuri - Pagina 23
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SoriLea INTREBARE - ai vostri au scapat de biberon, beti numai din canuta (normala) sau pahar? Eu ii dau ziua apa din canuta normala (nu vrea din cele cu cioc), dar noaptea ii dau din biberon. Iar laptele nu-l vrea decat din biberon. I-am dat in cana/pahar si nu l-a vrut ![]() |
in timpul zile sebastian bea din cana, cana cu pai sau cana cu cioc nu are preferinte...ar bea apa toata ziua
inainte de nani bea din biberon...o singura data iam dat inainte de somn din cana cu cioc si a baut laptele, nu a facut mofturi..dar pe mine nu ma deranjaza ca inca mai bea din biberon cred ca diaia nu iam oferit mai des cana cu cioc inainte de nani...mai 2 saptamini si merge la gradi si acolo nu va primi biberon inainte de nani asa ca scapam de inca o sticla..deci vom ramine la 2 una dimineata si una seara.Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.pngSebastian
LauraOana spune:
andreea sebastian doarme de la 20:00 pina pe la 7:00-7:30 dimineata, mai doarme o reprezia de ca 1,5-2 ore pe la 11:30 si cam atit. sebastian nu face fite la nani, merge la nani fara sa comenteze..il intreb: "sebastian mergem la nani?" si ii arat sticla cu lapte..el imi raspunde : "nani" si deja merge singur spre dormitorul lui..90 la suta nu face probleme isi bea laptucu singurel ma striga cind e gata ca sa-i iau sticluta din mana, il pup si plec. no si cind are bizdic in curulet tre sa stau cu el pina adoarme ![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
LauraOana spune:
carla cind e DPN-ul?
aaron 
ertina mai unpic si ne povestesti cum fugi dupa athina 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
SoriLea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ertina Neurologul ne-a zis ca are hipotonie musculara, iar ortopedul a zis ca isi duce putin piciorul drept catre exterior. Amandoi au recomandat kinetoterapia. Mi-e tare mila de ea, se vede ca vrea sa mearga, insa am ajuns la concluzia ca nu poate. Deja se vad ceva rezultate din sedintele de kineto, insa sigur mai avem de lucru. Offf ![]() mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/sets/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009 |
Nu vi s-a prescris nimik medicamentos pe langa kinetoterapie? Eu cred ca ar ajuta mult mai mult. Mai ales ca trebuia inceputa mult mai devreme (sper sa nu te superi pe mn, stiu ca ti-am mai spus asta si pe la 1.5 ani sa mergi cu ea la medic ca nu-i bn si spunea-i ca-i doar puturoasa) Va doresc recuperare rapida si sa ne dai cat mai curand veste ca a plecat singurica

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cosminica spune:
LA MULTI ANI, AAron!
...help! nu schimba nimeni capitolul??
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
strunfita spune:
Sara, La multi ani, scumpa mica, sa fii fericita si sanatoasa!
Ioana, scuze tare de intarziere, eu in week-end uit zilele
si nici mana pe laptop n-am mai pus de vineri.
Carla, felicitari pentru sarcina
Ma bucur mult pentru voi! Asa cand va vad, ma apuca si pe mine cheful de trei copii, dar trebuie sa zic pas, nu m-as vedea in stare sa mai trec printr-o sarcina.
Aaron, La multi ani!!! Mii de bucurii!
Sarmisa, ce mai faceti?
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Andreea doarme 21-07 in general si inca doua ore peste zi, 12 - 14 in timpul saptamanii. In weeke-end o culc pe la 13.30 si se trezeste pe la 16.30.
Ei ii place sa doarma, din fericire
nu prea avem probleme deocamdata.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
ertina spune:
dici, multumim pentru sfat
. Asteptam zilele de vara pentru a merge la mare in grecia. Am hotarat sa ramanem in romania pentru ca athina intelege mai bine romana si coopereaza mai bine cu doctorii, terapeuti etc. Ii place apa foarte mult, insa deja are un program tare incarcat 3 zile/sapt kineto si o zi/sapt terapie, plus ca stam cam prost cu finantele. Ii plac foarte mult si animalele. Sora mea are un catel, pe nume skipi, si o vizitam in zilele cand nu avem program. Intr-adevar, cu skipi s-a creat o legatura speciala.
sorilea, imi aduc aminte cand m-ai sfatuit sa incepem mai devreme, insa am dus lupta de lamurire cu sotul meu, el nevazand maaari probleme. Chiar am ajuns sa ne certam pe chestia asta si inca nu e el impacat ca facem un lucru bun. El e de parere ca mai mult stresam copilul si poate sa-l afecteze pe termen lung, mai ales cand a vazut ca la sedintele de kineto pur si simplu athina nu coopereza si o tine doar intr-un plans.
Deja e foarte tarziu pentru un copil sa nu mearga la varsta de aproape 2 ani si trebuie sa facem tot ce putem pentru a o ajuta, asta incerc sa-i explic sotului. Nu mai stau sa ma cert cu el insa s-a creat o stare de neincredere intre noi.
Sa va zic ca tot 4 dinti are athina in gura ? Numai la stomatolog n-am ajuns. Cu mancarea nu avem probleme, cu somnicul la fel, sanatoasa e, pe partea asta nu avem probleme. Doarme 21-09 si 12-14.
Va pup si va urez o zi buna ! 
Serialbastre spune:
Carla, felicitari!
Sarcina usoara si samburel sanatos! 
LA MULTI ANI, Aaron! 
Sorilea, raspuns si eu la tema zilei, desi Cezara e un caz atipic: ea nu mai bea lapte de la un an si 4 luni. Mananca lapte cu cereale, cu lingurita. Pentru apa folosim cana cu pai si mai nou, o sticla de la sucul Figo.
Multumim pentru urari!
Anamicu, multa sanatate!
Lauraa, sa-ti traiasca sotul!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE