Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

ANDREEA, fain ca petreci timp cu piticii. Eu nu reusesc sa ma despart de computer cat timp sunt acasa. Mi-a dat mama reteta o data, este suuuper lunga si eu am pierdut-o. Si mi-a spus ca alta nu-mi mai scrie. Asa ca ar trebui sa-mi rup eu niste timp si sa o scriu... cam greu in perioada asta,insa ma straduiesc. Chiar este un tort bun, a fost laudat de toata lumea.

Si, in ceea ce priveste faza de dulce, eu o am in permanenta. Daca s-ar putea as manca ciocolata pe paine si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ioana, vezi ca esti mama de trei minuni acum

Mergi la inceput

A, inca una si am fugit la sotz, el cica adoarme baietii si eu ii aud chicotind in dormitor. Philip e in vacanta de primavara saptamana asta, deci sunt amandoi acasa si mai mereu vor cate ceva. in general diminetile le mai petrecem in casa, dar dupa amiaza, cum se trezeste Nick din somn, iesim la parcuri.

mai sunt pe aici albinutze care fac figuri la somn? cat si de la cat mai dorm ai vostri? atat ziua cat si seara?

ma'c la tv. noapte buna gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

ANDREEA, Sara doarme le la 22 la 10. Si la pranz de la 15 la 17.30, chiar si 18, dar de obicei o trezim la 17.30 cel tarziu.
As vrea sa imi schimb titulatura, insa caut ceva mai altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
Andreea P, Cezara doarme noaptea de pe la 22-22.30 pana dimineata pe la 6-7. Ziua mai doarme de pe la 12.30-13 cam o ora si jumatate, rar doua ore sau peste.
Nu adoarme niciodata singura (exceptia a fost saptamana asta la somnul de pranz, dar nu visez ca se va repeta cat de curand). Figuri la somn face seara, in sensul ca il taraie pe tati la ea in dormitor, apoi ea fuge inapoi la mine... e o joaca. Pana la urma tot pe mine ma ia sa o adorm.

Azi avem program de curatenie, geamurile raman nespalate ca iar e urat afara. Maine avem musafiri si nu stiu ce sa pregatesc.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna dimi din Peteshti! (asa zice Eliza la Bucuresti)

bebe beca ce bunatati pregatesti!mult spor si distractie placuta de ziua Sarei.

philip Eliza adoarme in jur de 22.30 si se trezeste in jur de 8.30, iar la pranz de pe la 15 la 17.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Intru repede cu vesti, am vb cu soacra si vorbise cu cumnata. I-a zis anestezistul ca micutul luptator a deschis azi ochisorii , hai Andrei noi toti ne rugam pt tine si te vrem acasa cat mai repede . Doamne ajuta-l sa se faca bine Sunt asa de fericita de nu mai pot, sper sa vin tot cu vesti la fel de bune si in continuare.
Va , fug cu piciu afara!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andreea, pai tocmai zisei de masina, ca intr-una cu 5 locuri incapem numai noi si scaunele fetelor, se intampla de 3-4 ori pe luna sa avem nevoie sa mai luam pe cineva cu noi si nu avem loc.
Nu ma gandesc numai la masini, am de zis multe si mari si marunte, dar... vrabia malai viseaza, astept sa sara iepurasul cu un cumparator pt. ce avem la mare.

Ioana, multumesc pentru retete, imi place ca ruladele sunt destul de usor de facut si par de efect. Ce fel de peste folosesti? Ca s-a intamplat sa iau file si tot sa aiba oase.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07)

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Sorry, Carla, eu citesc mereu pe fuga . am inteles.

Multam fetele pt raspunsuri, mai astept si altele.

Nick doarme de pe la 21-21.30 pana la 7.30-8.30 si apoi mai doarme ziua de pe la 13.30-15-15.30. dar toate somnurile astea sunt cu cantec, copilul asta parca n-ar vrea sa doarma niciodata.el obisnuia sa doarma imediat dupa pranz 12-12.30 acum adoarme si la 13.30 si dupa multa foiala si chicoteala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andreea, acum realizez ca scrii mai "in timp" cu noi, de cand te-ai mutat.

Larisa doarme la pranz cam 2 ore, de o vreme adoarme pe jos, pe la 13:30, dupa care o muta sotul in patut. Daca fac eu operatiunea, se trezeste si cere sa suga. Seara adoarme intre 21:30 si 22:30, la san, si se trezeste la 8-9 dimineata. Nu face figuri la somn, deocamdata, dar Saby cand era de varsta ei, isi scosese complet somnul de pranz, dormea 12 ore noaptea si atat.

Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07)

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput