Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)
Raspunsuri - Pagina 15
narcisica28 spune:
Neuronul meu si-a mai amintit ceva....
ELY, esti bine ? Ce face burticuta, dar broscutica ?
Bebe Beca spune:
Buna dimineata gagicile!
DANA, ma bucur tare sa citesc despre voi
Bubu nu intelege ce cauta bebe la tzitzicile ei, Sara s-a apucat de supt cu ocazia asta
, numai sa nu pape bebe.
Deci da, fata mea cea mica s-a intors la san
. Am tot vrut sa va spun, insa am uitat de fiecare data. Nu suge ea zilnic, insa o apuca uneori si nu scap de ea. Insa este atat de dulce, ma mangaie si se linisteste dintr-o data. Nu prea intelege ea de ce rad eu intr-una, dar nu se lasa.
A intrat iar in greva foamei. Sa fie de la dinti asa ceva? Ca este si nervoasa in exces, nu mananca, e agitata. Ar trebui sa ii mai apara si ei ceva, ca am ramas la 8 dinti si 4 masele. Macar caninii sa ii apara intr-un final.
Care pot fi manifestarile in cazul eruptiei dentare? Aaa, si azi de dimi s-a trezit la 5.
CarlaV spune:
Ioana, ce veste
. Simptomele eruptiei dentare sunt de obicei agitatie, treziri dese noaptea, musca mainile, jucariile, plange din orice, scade apetitul, se inmoaie scaunul, poate deveni subfebrila, suge mai des
, deci eu zic ca se incadreaza perfect.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07)
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
narcisica28 spune:
Salutare si de la noi,
Si Mihnea tot pe acolo, nervos nevoie mare, plange, urla, tipa, subfebril, transpira si e cald la cap, s-ar agata de tzitzi din 5 in 5 min, in schimb ca sa recupereze ce a pierdut papa bine
iar scaunul e legat dupa tone de rontzi
.
IOANA, chiar imi propusesem sa te intreb cum a reactionat Sara
, si le ajunge lapticul la amandoi ?
Bebe Beca spune:
CARLA, multumesc
. Deci ma pot linisti putin, nu o ia copilul meu razna, dintii pot fi cauza
.
Astazi i-am dat o omleta cu cascaval si fulgi de orez si un iaurt. Le-a mancat, mai cu joaca, mai cu cantec, le-a mancat.
Pentru pranz ii fac vinete cu mozzarella la cuptor, sa vedem daca o sa vrea, avand in vedere ca micul dejun a fost luat tarziu.
NARCISA, avand in vedere ca suge ocazional, nu am probleme cu cantitatea. Insa, daca s-ar apuca de mancat mai mult, cred ca ar incepe organismul meu sa produca atata cat sa le ajunga amandurora. Insa nu cred ca va deveni sugativa din nou. Doar cand are chef de rasfat.
Gramajoara mea mica doarme cu capul pe sanul meu, este atat de scump... mor dupa el.
![]()
OANA, voi ce mai faceti? Eduard cum este?
SORILEA, voi?
DEEA, nu ne-ai mai pus poze.
OTILIA, ce-i cu voi?
ALYNTA, cum sunt copiii? Ati scapat de muceala?
SERIALBATRSE, CARMINA, GANESHA, CORALY, RALUSHA,BABY FIRST, ERTINA, RALUCA, ANDA, MADA, MARCELA, ANCY, TANIA... si nu mai tin minte... dati si voi un semn, fetelor!
alynta27 spune:
Salutare!
Beca n-am scapat! Are Maria niste "lumanari".... Ce draguta e Sara!
Parca o si vad cocotata in bratele tale!
La Iasi e o vreme "de vis": ploua marunt si des...![]()
Andata ce protocol de protocol la CT.... Bafta sotului! Cu Dd inainte!
Philip ce "plimbareti" sunteti voi! Bine ca vati asezat cu varuri, mobila si toate alea!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cosminica spune:
buna zia! - asa zice Eliza mea![]()
narcisica multu de intrebare, printesica mea e bine. perlute... pai ieri eram la bucatarie si vine in graba zicand pute, pute, eu o intreb ce pute si ea imi raspunde senina ca oul pute. eu n-am inteles, dar curand mi-am dat seama ca facuse kk. cand face kk eu o mai intreb ce-a mancat de miroase asa, si ea imi zice ca a mancat ou.![]()
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
Bebe Beca spune:
COSMINA, fooarte draguta Eliza.
Sara zice numai "ziua" . Iar la noapte buna spune "papa buna".
ALYNTA, imi pare rau ca va luptati cu mucii inca. Baietii sunt ok? Asa vreme...
, am inteles ca asta o sa cam fie vara noastra. Se strica vremea de tot.
otiliap spune:
buna fetele!!
n=am mai intrat de ceva timp din lipsa de timp. m-am apucat de curatenia pt paste, chiar daca mi-a lipsit cheful cu desavarsire...aproape am terminat ce puteam eu sa fac. au mai ramas covoarele de scuturat, dar sper sa fie vreme maine sa le bata sotul, altfel, ma las pagubasa si doar le aspir. cu matei e din ce in ce mai greu pt ca s-a plictisit de tot ce inseamna jocuri in casa, de jucarii. ar vrea afara insa de o saptamana si ceva ploua aproape continuu si mai bate si vantul.
eu una nu cred ca am mai prins o astfel de vreme...
in plus e cam agitat inultima perioada, as spune chiar nervos, iar a inceput cu trezirile dese noaptea, cred ca de la maselute. ieri de exemplu, a vreut sa ma pupe, dar s=a aruncat cam prea tare in bratele mele si mi=a dat cu capul in gura de mi-a zdruncinat toti dintii si m-a busit sangele pe nas. 
ma duc sa citesc din urma. va pup.
SoriLea spune:
Prezent ![]()
Si desi suntem dupa-amiaza, va salut si eu ca Razvan buna dimi![]()
Abia m-am adunat de pe drumuri cat sa doarma piticul si plec iar.
Mi s-a urat cu atata treaba (bn ca am reusit as termin curatenia) si drumuri, dar n-am ce ma face.
Piticul meu se opreste de vb cu toata lumea care il baga in seama si n-ar mai pleca
, iar cu copii e un timid ![]()
Vb din ce in ce mai bn si mai mult, de fapt toata ziulica ii turuie gura...
Si am inceput AMR-ul, mai am fix 25 de zile de stat cu puiul meu 
Cat de rpd zboara timpul asta, nu-mi vine sa cred 

pt fiecare.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois