Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)
Raspunsuri - Pagina 14
lavinia.p spune:
Buna dimineata! Vin cu vesti bune, care sper ca vor ramane pana la urma asa: operatia lui Andrei a reusit, au fost nevoie de doi medici si doi anestezisti care sa-i salveze viata acestui pui de om. Important e ca a reusit si ca nu va mai fi nevoie de inca o operatie. El continua sa fie inca in coma indusa si pana nu il scoate din coma nu a trecut periocolul, dar eu sunt tot mai optimista si sigur nepotelul meu se va face bine, fiindca multa lume s-a rugat pt el si voi toate l-ati ajutat si sigur Dumnezeu il va ajuta sa se faca bine.
Va multumesc inca odata la toate pt tot si sa va dea Dumnezeu multa multa sanatate si tot binele din lume!
Va 
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
cosminica spune:
buna dimi!
lavinia ma bucur pt vestile bune si sper sa ai numai vesti bune de acum incolo.
pickyfelicitari pt micuta Anna, sa fiti sanatoase si cu mult noroc.
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
cosminica spune:
ertina si eu m-am gandit la voi, a inceput Athina sa mearga singurica??
otili voi ce mai faceti?
mami de
ELIZA
andata spune:
Drage dragi, intru si eu scurt ca sunt tot pe o alergatura.
Soata mi-a plecat la munci in Germania, marti seara l-a sunat ca vineri trebuie sa fie acolo, miercuri dimineata a plecat.
Sper sa fie totul ok ca sa ne revenim din prapastia in care suntem.
In rest suntem bine, vanataia abia se cunoaste, acum alerg pentru rochie de banchet, pantofi etc, la liceu la fiu-meu sa vad cum e cu bac-ul. Se preconiza o suma de vreo 450 lei doar pt protocol...
In fine...
Vad ca sunt si vesti bune, si la Ioana si la Lavinia.
Ma rog pentru toti micutii sa nu mai fie bolnaviori si sa creasca sanatosi si fericiti.
Va pup pe toate, nu stiu cand mai intru, dar macar voi citi din umbra.
Picky, sa va traiasca micuta minune si tu sa iti revii repede.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Serialbastre spune:
Andata, m-am gandit la tine zilele astea. Sper ca totul sa fie bine spre foarte bine.
450 de lei protocol .... 

Pe la noi nu am auzit asemenea sume, or fi si nu stiu eu. 
Va imbratisez cu drag!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
CarlaV spune:
Super vesti despre Andrei!
Andata, si de la voi vin vesti bune, sper sa-i mearga bine sotului acolo. Si mie mi se pare exagerata suma pentru protocol, ca doar nu se duc la Hilton.
cosminica spune:
andata va doresc sa fie bine de data asta!
mami de
ELIZA
philip spune:
Ioana, ba avem rude, prieteni dar asteptam sa ne viziteze ei
e destul de complicat de zburat de aici spre tara si ca sa fiu sincera abia am fost in var, acum am vrea sa mai vedem si alte locuri europene.
DanaMi spune:
hello dragi mamici 

in primul rand vreau sa va multumesc pt urarile de bun venit lui Raducu si imi pare rau ca nu am putut sa inru sa va multumesc atuncidar am rugat-o pe Ana care mi-a spus ca v-a transmis.
Suntem bine doar ca foarte ocupata avand in vedere ca am un mic mancacios care vrea titi din ora in ora (Doamne ajuta sa-l tina tot asa)si inca ma mai chinui cu firele de la epiziotomie pe care nu mi le tolereaza organismul si mi le scoate afara si ca sa fie tacamul complet ma chinuie si o masea de nu mai pot, dar sper sa treaca cat mai repede. Bia e foarte incantata de fratior, exceptand atunci cand ii dau sa pape , nu prea pricepe ea ce cauta el la titi ale ei
, l-ar pupaci intr-una.Sper sa reusesc zilele astea sa incarc ceva poze pe picassa.
LAVI multa , multa sanatate nepotelului sa se faca bine 
Va pup si sper sa reusesc sa mai intru zilele astea 

mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009 si
+ 35 
www.youtube.com/watch?v=IxQycdOPBgY/?feat=directlink" target="_blank">IN ASTEPTAREA LUI RADU ANDREI
narcisica28 spune:
IOANA, imi pare bine ca sunteti mai bine; buna initiativa fata de cabinetele private, si eu mi-am propus sa nu mai fiu indulgenta cu ei pe banii mei si riscand sanatatea copilului.
ANDATA, sa fie intr-un ceas bun plecarea, sa scapati si voi odata de probleme; uff, ce sume la protocol frate... parca e nunta.
PICKY, felicitari !
CARLA, bafta la combinatii; fetele sunt bine ?
COSMINICA, ce mai face printesita, mai delecteaza-ne cu perlutze.
SORINA, nu ne potrivim deloc :(, programul de mess nu vrea sa se conecteze la net, si sta online in interiorul mail-ului, si de acolo nu am putut da click pe link...
Sunt socata pt tocmai am fost spamata prin mesajele de pe FB, tentativa de frauda din Togo 

, mi-am pierdut ceva timp pretios scormonind netul pana am dat de urma numeroaselor tentative de la acelasi destinatar...