Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 23
mihahegarty spune:
Felicitari vechilor aspirante: bellasamoyed, lia si walkiria. Pe ele le stiu de demult si cand am vazut ca ati reusit nu m am putut abtine sa nu va felicit!!
Ma bucur mult!! Tre sa intru sa va citesc capitolele cand ati ramas, ca sa va impartasesc bucuria!! Chiar daca cu intarziere!!
Pupici si sarcina usoara tuturor!!
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt
25+ cu
Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
firicel spune:
Neata fetelor.
Sper ca aveti toate vesti bune inclusiv Brambu pe care n-am vazut-o prin zona.Eu merg la doctor saptamana viitoare.
Tuturor fetelor cu vesti bune de la eco-bravo tineti-o tot asa

Va rog eu nu va ganditi la greturi-nu vreti sa le aveti.Eu vomit zilnic de ceva vreme,am slabit ,m-am deshidratat si nu mai stiu ce sa mai mananc.Apa e de domeniul SF(adica beau cu lingurita literalmente).Daca adaug lamaie imi creeaza o aciditate de nu ma vad.Am scos toate cruditatile si tot ce mananc e fiert sau facut pe gratar(tot imi fac rau si legumele fierte).Plus iaurtul care-l tolerez bine.Ieri noapte am dat afara suc gastric ca altceva nu aveam ce.Vitaminele le vomit aproape instantaneu.
Intre timp mi-a dat telefon o secretara a dr obstetrician si mi-a mutat programarea(poate avea doctorita o nastere ceva).Si mi-a venit ideea s-o intrebe ca ce sa fac(eu iau metoclopramid cum v-am zis-aici se elibereaza numai cu reteta)referitor la greturi/vome etc.M-a sunat doctorita fetelor in circa 15 minute -nu mi-a venit sa cred pt ca n-am vazut-o inca, nu o cunosc.Mi-a trimis reteta prin fax la o farmacie langa mine(mi-a zis sa caut ca diferenta e de 70 de dolari de la farmacie la farmacie) si mi-a dat nr ei de mobil(pot sa sun oricand am nevoie).Daca ma simt foarte rau mi-a spus sa sun ca ma baga in spital pt perfuzii imediat si sa-i dau telefon pt ca ma va astepta acolo in spital cand ajung.
Mi-a mai sugerat o pastila pt noapte-care iti da si putina somnolenta ,ia greata si efectul dureaza circa 12 ore.O sa le iau azi.Regret nespus faptul iau chimicale .Nu vreau sa fiu nici salcie plangatoare si sa va spun mereu cat de greu imi este.
Mama imi zicea ca a avut greturi pana tarziu-luna a 4-a si au trecut intr-o zi ca si cum nici nu ar fi fost pana atunci.Apoi a stat in spital multe luni si i-au facut injectii pt a putea duce sarcina .Numele meu este printre altele si "papaverina"
,nume de alint bineinteles.Deci sunt un copil super pretios-sa nu zic pretioasa ca nu-s ![]()
Doamne ajuta daca totul bebele nostru va avea nume de alint Domnisoara Metoclopramizel:D sau Fecioras Metclopramid![]()
Va pup si va urez o zi frumoasa,senina...si fara greturi/vome
leonardo2007 spune:
Normanel,Everything
Eu am 8 sapt jumate si nu am avut greturi.
Nu sunt obligatorii la toate femeile.
Si bebe e bine.
bebe
Lia73 spune:
neata fetele 
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+8