Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

am uitat si eu sa o felicita pe baby
normanel greturile apar de obicei dupa 6 saptamani, dar nu exista reguli general valabile. ca sa ai o burtica la semnatura scrie gravi intre paranteze patrate
walikira bafta la eco maine

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 9+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriscatalina spune:

buna ziua mamici!
ma treceti pana la urma si pe mine in listuta voastra?
mai scriu inca o data datele mele: UM 6 martie si DPN 11 decembrie.

mai am un baietel de 1 an si 9 luni.

va pup

Mami de vladut 1 an si 9 luni 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

in legatura cu kilogramele...52 sunt multe?
eu am 74 (37 ani) si vreau sa spun ca 10 ani dupa liceu am avut tot 54...apoi treptat...iar mai ales de 2 ani de cand sunt cu sotul meu am pu vre o 10 -15.
nu te ingrijora...le vei da sigur jos dupa ce vei alapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

Ah am uitat ,iau pastile ,acid folic doar .
Ieri am facut prima incursiune asa mai serioasa, ca viitori parinti.
Am urmarit filmuletul fantastic " in the womb " despre bb in burtica in cele 9 luni. recunosc ca nu prea am putut sa ma uit la ultima faza cu nasterea. uff..eu stau extrem de prost la capitolul durere..sper sa imi dea voie doctorii de aici sa fac cezariana , mai ales ca eu am uter dublu . deci o anomalie.bebe trebuie sa creasca doar intr-o jumatate de uter. imi fac mari griji daca bb va avea loc suficient sa creasca. Dar nu am ce sa fac deocamdata decit sa sper ca bb va putea impinge acel perete, ca isi va face loc comfortabil si ca va fi ok.

apropos fetele de subiectul meu cu uter dublu ? e cineva pe aici cu asa ceva si care sa fi trecut prin experienta sarcinii ?

Raluuu mercic ptr info . o sa ma crezi batuta in cap dar asa arata semnatura mea de gravi intre doua paranteze patrate .

[gravi 5 +]

Mergi la inceput

normanel, eu sunt din satu mare, si am facut primul fiv la Debrecin, care a si reusit, am 37 ani....nu am greturi deocamdata dar ma simt foarte balonata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Simion spune:

RALU, tocmai ca stiu ca tine de metabolism sunt asa speriata, am avut mereu arderi foarte lente, dieta sau sportul au fost mereu singurele metode de a ma mentine in forma. Acum a ramas doar sportul... si nici asta nu prea. Inainte sa raman insarcinata ma bateam cu pumnii in piept ca o sa fac sport, o sa fiu foarte activa, dar acum cand am facut eliptica si m-au apucat durerile si am simtit palpitatii mari in burtica, m-am desumflat cu sportul... doar plimbari in zilele insorite (astept vara ca si cand...) si o sa ma inscriu si la gimnastica de gravide... inca nu m-am hotarat unde, dar multumesc mult pt sfat !

NORMANEL, mie mi-e frica ca acele nopti nedormite sa nu imi slabeasca doar organismul, in loc sa ma slabeasca... e adevarat, am mai auzit ce mi-ai spus si tu, dar pe de alta parte se spune ca somnul este un aliat important in orice dieta... deci nu stiu ce sa mai cred... cum o sa fie o sa vedem... am mai reusit o data sa dau vreo 12 kg, o sa dau si acum, dar sper sa nu se adune mai multe...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Normanel spune:

Everything numai bine cu sarcina si cu bb iti doresc. Am mai citit pe aici e posibil sa ne apuce greata de saptamina viitoare.
Tu ai fost la dr ? ti-a masurat hcg -ul ? eu o sa merg sper saptamina viitoare deci la 6 +.

[gravi 5 +]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Simion spune:

NORMANEL, nu este neaparat sa ai simptome de greata, nici eu nu am. Si eu m-am ingrijorat pe la 5 saptamani pt ca nu aveam niciun simptom de sarcina, insa au auzit de la alte fete ca suntem norocoase si ar trebui sa ne bucuram ca nu avem stari de greata. bine, intre timp au aparut alte simptome, dar greata nu o am...

P.S. mergi la editare semnatura si pune gravi in paranteze patrate, asa :

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Va este dor de greata:)) sa nu va fie, nu pierdeti nimic, ba dimpotriva sunteti niste norocoase.

La mine au inceput pe la 6 saptamani in ambele sarcini si la prima m-a tinut pana la 16-17 saptamani, sper ca acum sa nu ma tina la fel de mult.

Normanel, eu mi-am facut BHCH la 6 saptamani aproape si aveam 14960, nu e prea relevant decat daca se observa intervalul de dublare, marjele sunt foarte largi si chair si un beta mai mic poate sa insemne o sarcina sanatoasa.

La baitel la 9 saptamani aveam 12.000, total diferit fata de acum.

Cu cezariana, hmmmm, trebuie investigat cu medicul tau, aici se fac cezariene numai daca exista cu adevarat motive, pe mine m-au lasat cam 2 zile in travaliu, dilatatie completa, am impins vreo 5 ore, au incercat si cu forcepsul si de abia dupa aia s-au indurat sa imi faca cezariana. Si scump, bre, scump, daca nu ai insurance esti un om mort. La mine a costat 40.000 de doalri din care am platit si eu vreo 2000 partea mea dupa ce a acoperit insuranceul.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EVERYTHING11

normanel, eu sunt din satu mare, si am facut primul fiv la Debrecin, care a si reusit, am 37 ani....nu am greturi deocamdata dar ma simt foarte balonata...
5s

Mergi la inceput