Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Giorgia ma bucur ca e bine bebe.
Baby_r sper ca vestile bune sa ramana asa si dupa ce vedeti rezultatele.
Roxycod sper ca si la voi sa nu fie vorba de varicela. Sau macar sa nu iei si tu.

Azi nu reusesc sa calmez starea de rau deloc. Dar sa va zic ceva funny. Am baut un ceai de zmeura care evident ca e rosu. Cand am dat la rate a iesit roz. Deci totul este roz bon bon la mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

mersi bpaula
M-ai amuzat cu ceaiul de zmeura!
Ar fi bine sa fie totul roz dar nu din cauza ceaiului de zmeura

+8
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

ela 82, cred ca ma confunzi...n avem nici o problema alergica sau de genu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

corina_kellyiti activezi te rog PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7

buna
intram si noi cu vesti noi........
am fost si mi-am facut analizele de sange si asteptam rezulattele.
intre timp am fost la Victor Babes si ne-am facut control amandou, ne-au vazut 4 medici si toti mi-au dat trimitere pt. Bianca la dermatologie.
am fost si acolo si mi-au spus acelasi lucru:
NU este varicela este o reactie alergica.......inca nu am descoperit la ce substanta......inca facem analize pentru stabilirea exacta la ce.
oricum eu nu stau linistita pana nu imi vin analizele........
dar m-am mai linistit un pic....
roxi merci pentru mesaj, m-ai mai linistit sa stii
cum aflu ceva va scriu.
merg sa ii dau sa pape lui Bianca.
intru mai incolo sa vad ce ati mai facut la echo.
pe toate

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Bianca varicela???!!!!

FELICITAAAAAAAAAAAAAARI PTR VESTILE BUNE

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Buna si de la mine si felicitari burticilor care au auzit inimioara si au vazut pe bebe la ecograf.
Eu sunt tot cu greturi in fiecare seara in jur de ora9stiu ca urmeaza sa,e ca un orar deja....simt ca iese si stomacul din mine.
Cu mancatul manc doar uscaturi carnea si dulciurile sunt dusmanii mei.A mai imi plac bananele,popcorn,bakerolls si painita prajita simplu,cereale si cam cu asta ma hranesc eu.
Am o problema insa mi-au aparut cosuri pe spate,eu care niciodata nu am avut probleme cu ele nici macar cand eram la pubertate sa zicem asa n-am avut probleme cu cosuri.oare este normal sa sa ma duc repede la doctor?nu ma dor nu ma manca doar ca sunt acolo!
oare sa fie de lasi de la hormoni care se schima in organism?
Va doresc o zi buna burtici si vape toate!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rania_s

Buna si de la mine si felicitari burticilor care au auzit inimioara si au vazut pe bebe la ecograf.
Eu sunt tot cu greturi in fiecare seara in jur de ora9stiu ca urmeaza sa,e ca un orar deja....simt ca iese si stomacul din mine.
Cu mancatul manc doar uscaturi carnea si dulciurile sunt dusmanii mei.A mai imi plac bananele,popcorn,bakerolls si painita prajita simplu,cereale si cam cu asta ma hranesc eu.
Am o problema insa mi-au aparut cosuri pe spate,eu care niciodata nu am avut probleme cu ele nici macar cand eram la pubertate sa zicem asa n-am avut probleme cu cosuri.oare este normal sa sa ma duc repede la doctor?nu ma dor nu ma manca doar ca sunt acolo!

7+

de la hormoni

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui rania_s

7+

eu zic sa stai linistita....mi-e mi-au aparut cateva pe frunte. eu cred ca sunt de la hormoni
sincer cred ca e mai bine ca ti-e rau seara decat dim, mi-e imi strica toata ziua greata de dim
eu deja vad ca sunt fixata pe anumite alimente. de ex de o sapt mananc dim doar sandwich toast cu cascaval si mezel. altceva nu imi vine in minte dim. in rest pe la 1-2 dupa ce scap de greturi rup frigiderul da mananc putin de fiecare data...dar in 2 ore mi-e foame iar

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

acum o sa va rog frumos sa nu va suparati ca nu scriu la fiecare in parte..., ma grabesc sa o culc pe Bianca, dar am intrat sa va pe toate pt. ca va ganditi la noi.....
eu o sa fiu pe deplin linistita dupa ce vad rezulatele, dar oricum sunt mult mai linistita ca ieri....
va pup!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">Un nou inceput..

Poze Bianca varicela???!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Multumesc Lia73!
bellasamoyed de greata am parte toata ziua,e foarte greu asa cum zici si tu nu sunt buna de nimic toata ziua, doar ca deam parte doar seara!si eu tot asa manc putin si des ca altfel nu se poate.daca manc mult mi-e rau daca nu manc mi-e foame ma roade stomacul...deci solutia putin si des.

9+

Mergi la inceput