Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)
Raspunsuri - Pagina 8
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Diamar sper sa fie ok, sa nu fie vorba despre un nodul. Ma gandesc ca educatoarea cu experienta va fi mai rabdatoare si va sti sa-l stimuleze pe David.
Noi inca nu am scapat de DA. Acum trecem iar printr-o perioada neplacuta, am fost plecati, am intrat in contact cu mai multe alimente ... primavara, nu stiu, sper doar sa reusim s-o tinem sub control sa nu ajungem iar la creme puternice si drumuri la doctori.
Miha 94 ce bine ca-i place lui Matei la gradi!
Fragutza sper sa treaca repede Pisi peste viroza si sa mergeti vesele la gradi!
Katy multa sanatate trandafirasului scump!
Diana mult mi-as dori, deocamdata o astfel de vacanta e la nivel de speranta-plan. Ma bucur ca faceti progrese cu alergiile, cel putin stii ce le declanseaza si ce sa eviti.
Irina super ca ai reusit sa ajungi la sala!
Selen bine ca ati fost la doctor si ati descoperit cauza.
Noi am facut anul trecut testul de sange pentru vreo 20 de alegreni (IgE era mult peste limita), dar toate au iesit negative, deci cauza inca ramane necunoscuta. Am folosit si Advantan (milk si crema), plus alte creme, dar numai cand lucrurile scapasera de sub control si eram disperati. Acum folosim doar crema de hidratare, Exomega sau ceva asemanator, Lipobase uneori, iar la nevoie Vitella.
Sanatate multa lui Aidan!
Bia tinem pumnii sa fie bine!
Va pup!
miha74 spune:
neatza!
eu vin astazi cu cafeluta?
hai, fie, pentru toata lumea:
Mateo este la servici/gradinita, am pregatait papa pentru pranz, Iris se joaca cu un pahar de iaurt (gol) si o lingurita, imi da mie sa pap. La 11.oo plec la sala .
lul- ma bucur sa te "vad". si la noi mai ies insulite de DA. acum are una pe pulpa...dar nu fac decat sa hidratez. si noi folosim exoderma. alex cu buze sexy
mamideandrei- ti-am zis ca e personalizat dar la mine functioneaza mananc deci slabesc. si daca iti zic ca mai am si gustari intre mese? cica trebuie la fiecare 2 ore sa mancam ceva, si nu am alimente interzise, ci doar in cantitati mai mici. Dupa sala se vede pe cantar deshidratarea, nu pierderea masei grase. Eu am si fluctuatii de 2 kg intre dimineatza si seara, avand in vedere ca beau si foarte multa apa. A, si mai am si vitamine, Fe...eu incarcand pe langa slabit sa imi reglez si metabolismul.
frag- mai trageti de timp?
katty- sanatate multa trandafirasului.
zi mirobolanta
Fragutza spune:
Bun gasit!
Am fost ieri cu Pisi la medic, cica nu e contagios, e un pic iritata in gat. Nici nu ma mira, la cat tipa...
Am dus-o azi la gradi, mititica, ma tinea strans in brate, dar surprinzator a luat-o o dna de acolo, i-a cantat ceva si a urcat scarile in liniste, f calma. Si la fel, cand am luat-o, era linistita, nu plangea. Mi-au zis ca a dormit in brate la directoare, nu inainte de-a o cauta prin bluza Offf, poate incepe sa se acomodeze.
De Paste fac ceva petrecere si cu ocazia asta tre sa-mi fac cont de feisbuc ca cica pun pozele acolo.. Dar oare au voie sa le puna fara acordul parintilor? Zic si eu..
Miha, nu mai stiu dc ti-am zis, felicitari pt regim si mers la sala. Stiu de cata vointa e nevoie!
Eu am iar un regim super haotic, rup dulciurile, mc si kfc sunt prietenii mei.. de mare viitor, ce sa zic.
Cam atat, va pupa fata!
diamar78 spune:
Sal!
Luto, cele mai adevarate oua sunt cele vopsite cu coji de ceapa. Fiind nostalgica dupa ouale de paste de la bunica, de cativa ani numai asa vopsesc ouale.
Fragutza, din cate spui cred ca deja s-a acomodat cu gradinita.
Noi astazi avem serbare si suntem nerabdatori, mai ales ca nu a mai fost la gradi. Eu l-as fi lasat la repetitii dar educatoarea a spus ca nu e nevoie, ca el stie cantecelele.
Ieri a facut D una lata. Era in fata blocului cu un baiat, eu m-am dus cu M pana in spatele blocului sa iau ceva de pe sarma ca incepea ploaia si cand m-am intors disparuse. Deja ma vedeam cum lipesc afise cu copil disparut. Copilul respectiv sta intr-un bloc vecin unde sta si cumnata mea si l-a chemat pe D sa mearga cu el. In scurt timp m-a sunat cumnata ca D e la ea.
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Sal! Luto, cele mai adevarate oua sunt cele vopsite cu coji de ceapa. Fiind nostalgica dupa ouale de paste de la bunica, de cativa ani numai asa vopsesc ouale. Fragutza, din cate spui cred ca deja s-a acomodat cu gradinita. Noi astazi avem serbare si suntem nerabdatori, mai ales ca nu a mai fost la gradi. Eu l-as fi lasat la repetitii dar educatoarea a spus ca nu e nevoie, ca el stie cantecelele. Ieri a facut D una lata. Era in fata blocului cu un baiat, eu m-am dus cu M pana in spatele blocului sa iau ceva de pe sarma ca incepea ploaia si cand m-am intors disparuse. Deja ma vedeam cum lipesc afise cu copil disparut. Copilul respectiv sta intr-un bloc vecin unde sta si cumnata mea si l-a chemat pe D sa mearga cu el. In scurt timp m-a sunat cumnata ca D e la ea. |
eu cred ca lesinam acolo!!
bafta multa la serbare, sa cante cel mai frumos!!!
Fragutza, ma bucur tare ca Pisi incepe sa se simta bine la gradi; sa dea Dumezeu sa fie la fel in continuare!!
eu anul asta fac OO cu abtibilduri 3D abia astept sa vad ce o sa iasa!!!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
monica_dicut spune:
Neatza, va poftesc la un frappe handmade by me. Anyone?
SA aveti o zi buna in ciuda ploii si a vremii nesuferite de afara
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Neatza, va poftesc la un frappe handmade by me. Anyone? SA aveti o zi buna in ciuda ploii si a vremii nesuferite de afara Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Veau eu unul ca de cand tot salivez la frappeurile Nelei.
monica_dicut spune:
Tinem pumnii Dia. Probabil o fi doar ceva hormonal. TE asteptam cu vesti
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei