Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
cristina_ana spune:
Diamar, ! Nu mai zic nimic, dar te rog eu mult, daca ai nevoie de ceva, daca te putem ajuta in vreun fel, sa nu eziti sa ne spui! Mi se rupe sufletul, nu meritati asa ceva!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Diamar, ![]() Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ![]() Sa o ajutam pe RAISA!!! POZE POZE NOI |
Mutumesc, esti o draguta! Mi-am dat seama ca esti o sufletista.
Gandeste ca toate ne sunt date spre folosul nostru.
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui diamar78 Nu vreau sa va intristez asa ca nu o sa mai spun nimic despre subiectul asta, dar nici voi sa nu mai intrebati. |
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](pupic.gif)
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
![](olala.gif)
biaz29 spune:
Buna dimineata! Am inceput sa scriu mesajul acesta aseara, dar n-am mai apucat sa il trimit, asa ca sper ca il veti accepta si asa, cu intarziere.
Va salut si eu, dragele mele din aeroportul din Timisoara unde astept imbarcarea si deja avem 30 min intarziere.
Noi suntem bine, intr-o goana continua, dar destul de sanatosi. Am emotii mari fiindca pe 27 va fi operatia lui Mosorel si o astept asa cum astepti sa iei un medicament tare tare rau care trebuie dar pe care-l urasti. El creste mare si vorbeste surprinzator de mult. In fiecare zi ma suprinde cu cate o propozitie noua sau o isprava. Acum zice mec mama (adica mutumesc, mama) si cu pacere (=cu placere) si og mama (= te rog, mama). E tare dulce, mai ales ca nu le zice intotdeauna in ocntextul corect. De exemplu ii cer sa-mi aduca ceva, si cand imi da, imi spune el mie mec, mama!
Nazdravanul mare e intr-o faza de refuz al mancarii care, desi e normala, ma ingrijoreaza putin fiindca nu mai stiu ce sa-i mai gatesc. Astazi si-a declarat zi de experimente si mestereste cu tata tot felul de amestecaturi si "dispozitive". Unele nu prea le-au iesit, dar el e entuziast tare.
Eu sunt ca de obicei in ultima vreme, innglodata in termene-limita si incerc sa-mi petrec tot timpul liber cu baietii, asa ca nu prea reusesc sa mai scriu.
Diamar, o imbratisare si un gand bun.
Dana15 spune:
Va salut!
Eu sunt in grupa celor 50 care citesc din cand in cand; faptul ca imi ia o luna sa scriu este o chestie pe care nu simt nevoia sa o explic.
Diamar ma gandesc adesea la voi si ma minunez de tine (ca si de Cati) cat poti fi de puternica. Probabil ca nu-i vorba-n vant aceea cu suferinta care te intareste. Doamne ajuta! sa fie cumva bine...
Imi pare rau ca David este vazut un copil problema; poate o educatoare mai cu experinta, va stii sa-l abordeze in asa fel incat sa vrea el sa coopereze.
Iar cu intepatura lui Matei, sotul tau are o boala transmisibila prin sange (hepatita B, C etc)? daca da, ar fi indicat sa mergeti cat de curand la un medic.
Cati va tin pumnii sa reusiti. Cum mai este principesa noastra draga?
As vrea sa impartasesc pareri despre gradinita, dar nu am ce, caci Ana nu merge si nici nu o va face cel putin pana la 2 ani. Deocamdata ne bucuram de colectivitatea de la playgroup.
Sper sa se acomodeze repede si lin copilasii ce incep gradinita! si mamicile, la fel.
Bia, Mosorelul tau este un campion! sa-l pupe Dana de vorbaret!
ps: Ana nu zice nimic! nada! incerc sa stau calma si ma gandesc ca unele cuvinte le cunoste in doua limbi, si daca o intreb unde-i le bateau sau unde-i vaporul, imi arata acelasi lucru...ceva ceva conexiuni se fac in caputul ei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
ziua buna fetelor. ma mai tineti minte?
n-am mai intrat de saptamani intregi, cred...mi-am prins urechile cu bazarul umanitar si mi-a luat ceva timp...
iar acum vin cu o problema: Ebru a avut ieri si alaltaieri diaree...cam 5 scaune moi pe zi...totul a debutat vineri dimineata, cu o repriza de vomat cand bea lapticul, dar de atunci n-a mai vomat....am zis initial a-s dintii....dar de vineri seara au inceput sa-i apara pete rosii...la inceput pe fatza si pe la incheieturi, iar de ieri s-au intins si pe picioare, pe manute...dar isi tot schimba locul, de ex dimineata era plina pe picioare, acum mai are doar prin zona scutecului, pe fatza si i-au aparut pe burtica unele noi....sunt si pete mici, ca niste bubite, si unele intinse pe suprafete mai mari..
eu ma gandesc la o toxiinfectie alimentara....voi ce ziceti, din experienta voastra? febra nu are, starea ei generala e ok, iar azi n-a mai facut nici diaree, ca a papat de regim de 3 zile....
maine ajungem si la un medic, dar vroiam sa va cer si voua parerea, ca stiti cum e cu medicii ...
va si sa stiti ca sunteti in gandurile noastre, in special DIamar
de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009)
POFTITI LA BAZAR
mamideandrei spune:
Selen si eu zic ca e toxiinfectie, din pacate am cam avut parte la Andrei si stiu manifestarile; ceva antihistaminice i-ai dat? clarite, zyrtec? noi mergeam pe zyrtec si crema Advantan de fiecare data! doar ca ultima data iritatia pe burtica si spate a durat mai mult de 2 saptamani deci clar nu a fost de la mancare si am mers pe un sirop de la plafar www.childlife.net/node/60/" target="_blank"> Child Life cu care multumim lui Dumnezeu, ne-a trecut! ni s-a recomandat sa-i aministrez toata sticluta (aprox 1 luna) si pentru viitor, el avand deja teren atopic!
sper ca ti-am fost de folos! sanatate multa ! printesa cand ne-o mai arati?
Dana15 spune:
Selen daca Ebru ar fi avut o toxiinfectie alimentara, starea ei generala ar fi fost mult mai rea din cauza varsaturilor greu de controlat, scaunelor multe si apoase, febrei (adesea, o astfel de boala merge cu temperatura crescuta caci organismul lupta impotriva unei toxine).
Probabil ca tu si Irina v-ati gandit la o alergie alimentara; a mancat ceva nou in ultimele zile fetita? capsuni, poate?
De asemenea, o boala infectioasa a copilariei, poate sa se manifeste, pe langa eruptia cutanata, cu simptome digestive. Ana cand a avut rubeola/roseola (inca nu suntem foarte siguri care dintre ele a fost) initial a avut un episod de voma, cateva scaune moi, febra si eruptia.
Oricum, mergi cu ea la medic, caci el sigur a vazut mai multe decat noi toate la un loc.
Si, nu i-as da nimic fetii, mai ales daca nu pare sa fie deranjata in vreun fel.
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Dana15 Selen daca Ebru ar fi avut o toxiinfectie alimentara, starea ei generala ar fi fost mult mai rea din cauza varsaturilor greu de controlat, scaunelor multe si apoase, febrei (adesea, o astfel de boala merge cu temperatura crescuta caci organismul lupta impotriva unei toxine). Probabil ca tu si Irina v-ati gandit la o alergie alimentara; a mancat ceva nou in ultimele zile fetita? capsuni, poate? De asemenea, o boala infectioasa a copilariei, poate sa se manifeste, pe langa eruptia cutanata, cu simptome digestive. Ana cand a avut rubeola/roseola (inca nu suntem foarte siguri care dintre ele a fost) initial a avut un episod de voma, cateva scaune moi, febra si eruptia. Oricum, mergi cu ea la medic, caci el sigur a vazut mai multe decat noi toate la un loc. Si, nu i-as da nimic fetii, mai ales daca nu pare sa fie deranjata in vreun fel. Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
buna dimineata! serviti va rog
![](iubesc cafeaua.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
la noi e un frig de-mi vine sa-mi trag doo palme de dimineata! si incep oficial curatenia de Pasti! asta ca sa stiti si voi asa!
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
sa aveti o zi asa cum va doriti!
![](olala.gif)
miha74 spune:
neata si de la noi
am baut cafeaua! buuuna.
eu va invit la un suc natural de morcov + portocale + mere + sfecla....
selen- cum este frumoasa? la vreun puricel te-ai gandit? O amica a patit-o cu baietelul...noroc ca dr a fost foarte ok, si a recunoscut ciupiturile...
dia- si pe David nazdravanul
.
bia- mai dar ce vorbaret ai tu acolo. foarte tare! hai, ca mai e un pic si vine vacanta de Paste
frag- cum a fost astazi la gradi? la noi a mers foarte bine, chiar i-a facut la sotz cu mana pe geam. cum a fost la Bran
cristina- m-am uitat la pozele voastre. Ce mare mi se pare Emma, iar Andrei e frumooooos. unde face karate? vreau si eu pentru Matei.
noi plecam in Belgia pe 8 iunie, asa ca mi-ar fi imposibil. si mai e o chestie: al meu sotz refuza sa cotizeze la bunastarea bulgarilor
dana- nici noi nu spunem prea multe..., dar nici Matei pana la aproape 3 ani nu zicea nimic, si acum nu mai tace in schimb de ceva timp a inceput sa se uite la desene foarte atent. dimineata (acum de exemplu) se uita la Alba ca zapada, sarind peste etapa cand pleaca padurarul .... si la sfarsit. dar ii iubeste pe pitici, si danseaza si ea cu ei.
sa aveti o zi mirobolanta.