Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)
Raspunsuri - Pagina 3
cristina_ana spune:
Daaa, in incinta restaurantului este o camera mare plina cu topogane, casute de plastic, etc. Emma s-a specializat in datul pe topogan singura. Mai e si CLubul copiilor unde sunt si pentru cei mai micuti, tot cu tine alaturi, bineinteles. Si la piscina este un loc de joaca pentru pitici mici. Plus locurile de joaca de afara.
Sunt si plimbari cu poneiul. Este echipa de animatie permanenta care le face baloane in forma de animale la astia mici, ii picteaza pe fata, le da prajituri. Este foate fain, ai sa vezi!
cristina_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
pai asta e tot spilul, sa scrie 5 insi si sa citeasca 50 Eu de cateva zile ma tot intreb ce as putea posta ca sa le fac sa raspunda |
Pai a cui o fi vina, Luci? Cand simti ca locul tau nu mai e aici si orice spui e luat la misto sau se rade de sentimentele tale, cauti si tu locuri mai primitoare, nu? Mare, mare pacat! Si eu tot mai sper in ceva ce probabil nu va mai fi niciodata aici! Pacat de fetele care nu au nici o vina!
cristina_ana spune:
Eu am sa continui sa mai scriu (daca mai am cu cine sa vorbesc), pentru ca asa sunt eu, o naiva care crede in miracole!
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Eu am sa continui sa mai scriu (daca mai am cu cine sa vorbesc), pentru ca asa sunt eu, o naiva care crede in miracole! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) Sa o ajutam pe RAISA!!! POZE POZE NOI |
ei bine, suntem doua
pe mine nu m-a luat nimeni la misto cu ceea ce am povestit ....sau nu m-am prins dar daca ar fi facut-o totusi cineva, consider ca as fi avut suficienta diplomatie sa trec mai departe. Si asta pentru simplul motiv ca mie mi-a placut acest loc al nostru si se pare ca nu ma pot rupe de el
Fragutza spune:
Si eu o sa mai scriu ca sunt sigura ca va e dor de Pisi si vreti sa aflati cum evolueaza. Si de tatal ei, of course
Eu mai citesc de copilasi dragi pe bloguri, cu alte mamici mai vorbesc pe ascuns pe mess si asa mai reusesc sa aflu una alta, sa vad cum au crescut, ce au mai invatat etc
Imi dau si eu cu parerea..probabil experienta mea m-a invatat ca vorbele spuse la nervi si interpretarile eronate chiar nu reprezinta un motiv puternic pentru a-ti lua jucariile si-a pleca. Still, fiecare isi cunoaste limitele de toleranta si dragoste cu sila nu se poate.
In alta ordine de idei, sufar profund ca nu am cu cine sa dezbat subiectul Pepe-Oana
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza In alta ordine de idei, sufar profund ca nu am cu cine sa dezbat subiectul Pepe-Oana |
eu prefer subiectul Iri- Moni ; ca pe seara la stirile de la 7 numai asta se auzea; bine, si Pepe-Oana!!!
si eu voi continua sa scriu ... eu va iubesc pe toate cu dovleceii din dotare....
merg sa duc Andreiul la culcare...daca nu revin..sa aveti o noapte linistita!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
aricelul spune:
Buna fetelor la ceas de seara !
Ma bucur sa aud vesti bune, ca cei dragi voua sunt mai bine Diamar, Fragutza. Pupici lui Nati sa fie bine.
Din pacate eu stau tare prost la capitolul timp, ca tare mult mi-ar placea sa ne "vedem" mai des, sa va citesc mai des, sa aud despre dovlecei dragi. Din cauza asta nici macar pe bloguri n-am timp sa intru dar tare mult as vrea sa stiu despre fiecare ce mai face, ce a mai invatat, ce nazdravanii face, etc.
Nu am inteles motivele pt care multe fete dragi nu mai scriu, dar sper ca timpul sa le rezolve pe toate si sa se razgandeasca.
Pup toate fetele si in special, fara sa se supere nimeni, pe cele despre care nu am mai auzit de foarte multa vreme Raluk, Uka, Nela, Hepi, Monica.
aricelul spune:
Fragutza ca sa nu mai suferi promit sa ma documentez si apoi sa dezbatem subiectul ;-)).
Imi e tare mila de Nati, dar sper asa cum zicea si Cristina sa treaca repede perioada asta grea.
Si eu sunt destul de stresata, mai ales ca a trebuit sa spun la serviciu ca nu ma pot intoarce mai devreme, din cauza examenului si nu le-a cazut prea bine..in fine sper sa fie ok pana la urma...
Luto cu siguranta o sa-i fie bine lui David, mai ales ca educatoarea are doar 2 copii in ingrijire...si e clar ca o sa-l tina mai mult in brate pe David ca nu poti lasa sa planga cei mai frumosi ochi albastrii.
aricelul spune:
Mamideandrei ce mai face Andrei? Ce bunatati i-ai mai facut? La noi e tare dragut la masa cand stam toti trei ca Maria vrea o lingurita de la mama una de la tata sa nu se supere niciunul :-)
Ma duc si eu la culcare. Va pup si sper sa aud vesti bune de la toata lumea. Somn usor!