Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)
Raspunsuri - Pagina 17
gagga spune:
Neata girls,
Multumesc pentru gandurile bune, multumesc, multumesc.
Carina nu a inhalat fum deloc, noi am luat cateva guri bune, dar suntem ok.. Vacanta la munte era oricum in plan, acum cu atat mai mult nu vreau sa mai stau pe aici..
Va pup, weekend frumos!
liliac1 spune:
Uka Este groaznic ce povestesti tu acolo Imi pare rau tare ca ati experimentat asa ceva. Speram ca sunteti bine si ca nu suferiti (fizic) din urma unei astfel de traume. Psihic imi inchipui ca este destul de greu de suportat. Nici nu stiu ce sa zic in plus. Este bine ca mergeti putin la munte si va deconectati.
Despre noi nu este mare lucru de spus. Radu are multa personalitate, mi-e drag de el din zi in zi mai tare, vorbeste dar intr-o limba total straina mie asa ca-l dor mainile de cat gesticuleaza. Cred ca se pregateste de intarcare naturala ca ma viziteaza la san destul de rar spre deloc. In rest...suntem cam la fel intr-o goana continua, tragand de fiecare clipa in parte, incercand sa fim superparinti, incercand sa acoperim fiecare necesitate a noastra sau a copiilor. Va spun cu mana pe inima ca imi doresc extrem de mult sa ia copiii vacanta pentru ca la noi elementul "scoala" ne ridica stresuri. Andra este un copil de exceptie si nu stiu daca am facut ceva pe lumea asta ca sa o merit dar sunt mandra ca-i a mea.
In alta ordine de idei, m-am apucat de plimbat cu rolele. Am de dat niste (cateva destule!) kile jos si cum eu sunt extrem de lenesa in domeniul sportului am ales varianta asta. Sa vedem cat m-o tine nebunia.
diamar78 spune:
Lialiac, ma bucur ca ai scris ca nu te-am mai citit de multisor. Nu stiu daca e asa, dar te vad pe tine si pe Andra pe role iar tu impingi carutul.
mamideandrei spune:
salutare, fetele!
Diamar, n-am ramas fara cafea, doar fara timp liber :))! am tot fost plecati pe la tara, incercam sa ajutam si pe acolo cat putem, ca si de acolo noi mancam o paine, cand sunt acasa ma impart intre Andrei si alte treburi de pe langa casa omului , mai merg si seara la sala, mai ies si cu Andrei la topogane, si gata timpul meu;
Uka, groaznic ce povestesti, ma bucur in schimb ca , Carina nu s-a resimtit dupa noaptea trecuta, o vacanta si mai ales la aer curat e cea mai buna idee! poate cand iti mai revii un pic ne-o mai arati si noua pe printesa ta! mie una chiar mi-e dor de ea!!
Kawa, spor la amenajarea cuibului! pupam Joshulinul!
Fragutza, pai nu ne arati si noua poze facute cu aparatul cel nou? hai te rugaaaaam!!
Liliac cat de bine te inteleg cu vorbitul lui Radu...Andrei in continuare nu zice mai nimic...fug ca s-a trezit ...REVIN
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
Fragutza spune:
Kawa, Lili, ma bucur mult sa mai aud vesti de la voi!
Mamideandrei, nu mai am unde pune poze, nu mai am cont de picasa. Insa, vestea din tara vestilor, ii intra parul in ochi lu' Pisi si daca o tund, clar o sa va arat..nu va imaginati ca-i fac codite, tot ce baietel dragut aud in jurul meu (nu, nu se refera la co-autor), doar ca i-au crescut cateva fire mai lungi si-o mai deranjeaza la ochisori.
Ieri am fost la ferma animalelor din Pantelimon, ff dragut acolo, poate ne organizam o data sa mergem in gasca mai mare.
Va pup dragelor, numai bine!
aricelul spune:
Buna fetelor,
Uka tare rau imi pare de cele intamplate si sper din tot sufletul ca in perioada petrecuta la munte sa uitati de aceste clipe neplacute.
Kawa iti doresc sa va fie bine de acum inainte. Multa bafta !
Fragutza pupam pletele lui Pisi. Cum mai e la gradi?
Apropo de gradinita, o prietena ar vrea sa-si dea fetita la gradinita din toamna (nu e sigur). Aveti idee daca in Militari e vreo gradinita de stat buna si daca se mai pot face inscrieri acum?
Mamideandrei poate il mai vedem si noi pe micul fermier in actiune.
Acum ma retrag ca trebuie sa mergem la baita.
Va pup pe toate!
gagga spune:
Seara buna,
Eu ma simt de parca ar fi ziua mea, primesc pm-uri si telefoane si sms-uri si mailuri din multe puncte cardinale . Multumesc mult tuturor ca va ganditi la noi. Mi-as fi dorit sa nu fie cu ocazia asta trista..
Astazi ne-au luat prietenii pe sus si am iesit prin Mamaia, dupa ce ne-am recuperat fetita de la bunici. Tare frumos ne-am relaxat, pe malul lacului la o limonada.
Fram, la ferma animalelor am fost si noi, tare frumos a mai fost, incantare maxima.. Ma gandeam ca este o idee excelenta si as fi vrut sa fac o ceva genul asta si in Constanta, dar am renuntat la gand, e mult prea complicat. Ce tare ca i-a cresut bretonul lui Natix
Irina, uite, cateva poze, unde vei descoperi un dovlecel tare drag si frumos si blond, despre care va spun ca este un mega-dulce, la fel si parintii lui, super prietenosi si simpatici!
Despre Carina, ce sa va zic..a inceput de cateva saptamani sa vorbeasca, spune ca o cheama kakia, pe mine ma striga oka ..E super simpatica, super curioasa si prietenoasa.
Ma retrag si eu, e tare frig la noi in casa, tinem de 2 zile toate geamurile deschise si e aiurea tare..
Noapte buna!
Sa o ajutam pe Raisa!
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gagga Seara buna, Eu ma simt de parca ar fi ziua mea, primesc pm-uri si telefoane si sms-uri si mailuri din multe puncte cardinale . Multumesc mult tuturor ca va ganditi la noi. Mi-as fi dorit sa nu fie cu ocazia asta trista.. Astazi ne-au luat prietenii pe sus si am iesit prin Mamaia, dupa ce ne-am recuperat fetita de la bunici. Tare frumos ne-am relaxat, pe malul lacului la o limonada. Fram, la ferma animalelor am fost si noi, tare frumos a mai fost, incantare maxima.. Ma gandeam ca este o idee excelenta si as fi vrut sa fac o ceva genul asta si in Constanta, dar am renuntat la gand, e mult prea complicat. Ce tare ca i-a cresut bretonul lui Natix Irina, uite, cateva poze, unde vei descoperi un dovlecel tare drag si frumos si blond, despre care va spun ca este un mega-dulce, la fel si parintii lui, super prietenosi si simpatici! Despre Carina, ce sa va zic..a inceput de cateva saptamani sa vorbeasca, spune ca o cheama kakia, pe mine ma striga oka ..E super simpatica, super curioasa si prietenoasa. Ma retrag si eu, e tare frig la noi in casa, tinem de 2 zile toate geamurile deschise si e aiurea tare.. Noapte buna! Sa o ajutam pe Raisa! |
deci mi-au placut de numa'! Ce mare a crescut Carina!!! bine, nici Aidan nu-i mai prejos, dar am vazut ca se lasa greu cucerit ; cred ca era tare bine in carucior; salutari si pentru Santorini si puiut! nu stiu de ce dar nu ma lasa sa comentez la poze, cica nu-s logata
va pup ! seara buna!
mamideandrei spune:
si micul fermier in actiune!!! tare v-as lua la noi la tara, avem asa o ferma a animalelor!!!! Andrei cand scapa in curte la animale n-ar mai pleca din grajdul vitelor, apoi s-ar catara pe gard la cocina porcilor, de cai nu mai zic nimic ca nu-l mai dau jos din caruta ; iar gainile ... vai de fulgii lor! de caini imi este cel mai teama ca avem 2 ciobanesti si el s-ar duce de fiecare data sa le faca mai-mai
carinablanca spune:
Seara buna,
Uka, imi pare rau sa aud ca ati trecut prin asa ceva si ma bucur ca totul s-a terminat cu bine.
Kawaichan, deci v-ati intors in Japonia. Pot sa spun ca pentru mine viata ta pare o mare si continua aventura. Sper ca totul e ok si o sa te mai vedem pe aici si poate vede si niste poze.
Liliac, interesanta metod ade slabire ti-ai ales. Oricum e mai buna decat infometarea la care am apelat eu saptamana asta.
Irina, am vazut scumpete de fecior.
Diamar, draguta ca intotdeauna ai tinut minte ca ne-am mutat. Asa e. Totul e foarte bine. Ne-am acomodat ca doar la mai bine e usor.
Uka si Maria am vazut poze cu Aidan si Carian si mi-au fost tare dragi. Imi pare rau ca ii vedem asa de rar.
Mami si fetita cu fundita Maria
http://hailamasacunoi.blogspot.com/