Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)
Raspunsuri - Pagina 11
katteryna spune:
Buna!
La Multi Ani cu intarziere sarbatoritilor de ieri!!
Noi suntem ceva mai bine, acum trebuie sa repetam analizele sa vedem daca Raisa e "curata". Deci, de sarbatorit mai pai, zilele astea sarbatoresc prin munca cu perdele, covoarea, de-astea, stiti voi!
Luto eu ma bag la o petrecere de strada! Ma gandesc cum mi-ar sta cu o pereche de chiloti imprimati!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
vik-cj spune:
Fete dragi va !
Stiu ca nu am mai intrat de ceva vreme pe aici dar acum am intrat "recuperata"...asa ca declar sie u ca Nela ca fac parte din cele 55
Glumesc...am avut o perioada infernala la job cu multe dead line-uri si inca mai am..Miha94 ma gandeam la tine ca si eu depun un proiect TE...asa ca stiu cum e. Si vorba aia eu o am doar pe Isabela...tu ai trei puiuti...chapeau.
Diamar...ma rog sa fie totul ok cu voi. Despre copii energici eu zic doar atat...ca nu e educatoarea buna. In mod normal ar trebui sa faca fata oricarui copil...daca vrea asta si e pregatita. Dar e mai usor sa spui ca e copilul energic decat sa admiti ca esti tu incapabil ca dascal, educator etc etc
Luto ..am ras bine de replica ta...si de a Monicai. Tot e bine ca nu am ajuns sa intrebam "care sot?"
Mamideandrei ca de obicei ma uimesti...auzi la ea...spala geamuri , covoare...cine stie de bunatati planuiesti de Pasti.
Isabela de vienri are o blefarita urata, nu e demirare ca puna mana pe jos si pe tot felul de chestii iar eu nu o pot sterge non stop cu servete umede...sufera si din cauza caninilor asa ca nu avem o perioada prea buna. Pe mine ma cam termina noptile cu somn fragmentat ca ma simt mai obosita cand ma trezesc decat atunci cand cica m-am pus in pat sa dorm. Dar sper sa treaca si asta. Oricum mai am doar 7 saptamani de scoala si vine vacanta...of, ca abia astept.
Am vazut ca discutau fetele si despre vacante. Noi am vrut initial sa mergem la turci. Dar in perioada in care puteam deja era prea cald, apoi ne-am gandit ca e prea mica de apreciat aqua parcurile lor..asa ca o lasam pe cand va fi mai maricica. Nici al meu sot nu vrea Bulgaria, Grecia si Croatia nu sunt pentru mers cu copii asa mici (asa zicem noi) asa ca in final ne-a ramas varianta Mamaia. Deci dupa 15 iulie vom avea 10 zile de mare si 2 de Bucuresti.
Tot pentru vara suntem in pregatiri de loc de joaca la casa alor mei de la Beclean. Deja avem leagan si groapa de nisip, de Pasti speram sa ne aduca iepurasul si topogan. Mai planuim si piscina...si cred ca vom sta acolo cam toata vara.
Va si va las si o buna si aromata. Si va salut pe toate chiar daca nu am raspuns fiecareia asa cum face Anomis de exemplu (pe care o pup si asept vesti despre burtica!).
mamideandrei spune:
buna dimineata!!!
aromata pentru toata lumea, sa aveti spor in tot ce faceti!!
Diamar, mi-am luat covoarele, si sunt ok! vai de mama lor daca mi le decolorau
Katty, ma bucur ca sunteti mai bine, sper sa iasa si analizele buna, sa fie Trandafirasul "curat" ; si apropo, tuturor sarbatoritilor de duminica, sa traiti sa infloriti!!!
hai va pup si ne-auzim
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
mamideandrei spune:
Vik ; eu stau acasa si am timp pentru astea domestice asa ; dar la cate activitati aveti voi , nu se compara!!! pupam pe Isabela sa iasa dintisorii repede, sa nu doara prea tare!!!
diamar78 spune:
Salutare!
Vik, cea mai frumoasa vacanta cred ca o sa fie acasa la ai tai. ochisorii mici sa le treaca repede.
Katteryna, sper sa iasa bine analizele trandafirasului.
Atat de fericit este Matei cand e in parculet incat iti este mai mare dragul sa stai sa-l privesti. Avem un parculet mic aproape de noi, dar si-au facut cainii vagabonzi culcus peste noapte si e destul de murdar.
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Atat de fericit este Matei cand e in parculet incat iti este mai mare dragul sa stai sa-l privesti. Avem un parculet mic aproape de noi, dar si-au facut cainii vagabonzi culcus peste noapte si e destul de murdar. |
exact asta vorbeam cu sotz acum, cat eu am fost la sala 2 ore, ei au fost in parc: deci a fost de vis...nu contenea sa rada, sa tipe, sa se bucure de prezenta altor copii (unde a fost si vreme urata si am avut si treaba, de cateva zile, n-am ajuns in parc); plus ca nici un topogan n-a ramas neincercat, nici un balansor netestat, trebuie sa fii in forma sa te poti tine dupa el ...iar acum dupa baita,, a picat rupt, nici n-a mai vrut sa-i cant , a pus biberonul cu lapte de-o parte si somn de voie
Diamar cum ati iesit cu serbarea? a cantat David cantecelele?
va las ceva la ceas de seara, de-a timp si pentru noi
hai va pup! noapte linistita sa aveti!
diamar78 spune:
citat din mesajul lui mamideandrei va las ceva la ceas de seara, de-a timp si pentru noi hai va pup! noapte linistita sa aveti! Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI |
Ce mesteri ai mami, iar tu arati tare bine. Ti-ai inchis si nuanta parului sau doar mi se pare?
mamideandrei spune:
buna dimineata!! pentru toata lumea, sa aveti spor in tot ceea ce faceti!!
Diamar, e aceeasi nuanta, doar ca e proaspat vopsit!! si doar cand bate soarele are nuante de roscat, in rest e negru! multumim de aprecieri!!!
va pup ca n-am avut o noapte prea buna; poate mai prindem ceva somn!!
diamar78 spune:
Neatza!
Astazi se vopsesc ouale sau maine? Eu le fac cu coji de ceapa dar as vrea sa incerc si alte culori naturale. Ceva idei?
Irina, ce l-a suparat pe Andrei de nu ati dormit bine?
Stati acasa de sarbatori sau plecati pe undeva?
lutoniana spune:
citat din mesajul lui diamar78 Neatza! Astazi se vopsesc ouale sau maine? Eu le fac cu coji de ceapa dar as vrea sa incerc si alte culori naturale. Ceva idei? Irina, ce l-a suparat pe Andrei de nu ati dormit bine? Stati acasa de sarbatori sau plecati pe undeva? Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13) |
eu fac cu chimicale dar la teorie sunt foarte buna, asa ca pot sa-ti spun ca se fac si cu sfecla rosie pe care o fierbi pana moare de tot
Spor la treaba fetelor