Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Fetelor mai am o intrebare
Joi ma duc la gine ptr. un control , pentru papanicolau , am uitat sa spun si de ex bacteorologic , dar ii spun atunci....si acum intrebarea:daca sunt atunci 5-6 zile DPO nu se vede vreu semn mic care sa indice un bebelin?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

eu stiu ca nu Luci
ca si eu am fost la colposcopie prin ziua 10-11 DPO si i-am si zis ca ar putea fi si nu a zis nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Fetelor mai am o intrebare
Joi ma duc la gine ptr. un control , pentru papanicolau , am uitat sa spun si de ex bacteorologic , dar ii spun atunci....si acum intrebarea:daca sunt atunci 5-6 zile DPO nu se vede vreu semn mic care sa indice un bebelin?

eu stiu ca nu Luci
ca si eu am fost la colposcopie prin ziua 10-11 DPO si i-am si zis ca ar putea fi si nu a zis nimic....

Si eu asa stiu Moni da speram sa aud altceva de la voi , oricum pana pe 12 cand trebuie sa vina mai e putin.
Cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

bella la mine nu s-au marit tuberculii(bubitele)dar dureri ca si cand ar veni am mai mult de o saptamana si mai am din cand in cand albusul de ou, tu ai vreun fel de secretie?

draguta da nici mi-e nu mi se marisera tuberculii(cum le zici tu) la inceput. nop abia de cateva sapt.
da eu mai am secretie da nu e ca albusul de ou, e alba un pic ca o pasta(scuze de detalii fetele).
uneori am mai multa uneori mai putina dar am inteles ca e normala.
ti-am zis la mine primul si sg semn de sarcina(pe care bineinteles ca nu l-am perceput ca semn de sarcina) m-a durut burta jos sa zic ca 2 sapt. exact ca atunci cand iti vine numai ca mie nu imi venea.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Fetelor nici eu nu prea am ce sa scriu

doar ca de 5 zile il inghesui pe barbati-meu pe la colturi si nu scapa
nu stiu daca mai am vreo sansa in seara asta....saracu' mi-e si mila de el
Nu stiu exact cand am ovulat si poate-i mai bine asa...ca sa nu o iau iar razna cu calcule, numaratori inverse etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

eu inca mai sper....sper sa nu mai vina rushii deloc si sa fie un bebic in burtica, dar durerile de ovare/ burtica nu prea arata ca ar fi un bebe mic acolo. am si o secretie gen albus de ou, dar parca mai altfel, dar cred ca e normala inainte de mensatruatie! Mai am 2 zile pana cand ar trebui sa-mi vina si imi fac un test! Mereu imi propun sa nu ma mai stresez si cand sa vina momentul zici ca da strechea in mine...nu mai am rabdare deloc! diseara am programare pentru o secretie de col si secretie vaginala (ca sa faci hsg nu trebuie sa ai infectii).
Vreau si eu un bebe!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

doar pe fuga ca nu am timp de citit deocamdata

Miha, eu nu-s olteanca, sunt tocmai de la Constanta, numai masculul din dotare e oltean, de la Tg Jiu si locuim in Timisoara

f tare e baba aia frate

ma apuc de gateala

pusi

http://lt3f.lilypie.com/kYDnp2.png

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

alina_loca mi-a dat toate analizele existente ever pe lumea asta de facut si mi-a zis sa le fac...si apoi sa-mi puna sau un diagnostic..Am facut doar progesteronul din care reiese ca ovulez tarziu, urmeaza sa le fac si pe celelalte.

vreau sa fiu !!!

Pai si eu ovulez tarziu dar asta nu este o problema , eu am inteles ca hsg se face daca sunt probleme cu conformatia uterului sau a trompelor, eu luna asta ''cred'' ca am ovulat in ziua 19, avand in vedere ca in ziua 12 am facut o ecografie si ovulul meu avea doar 13mm. menstruatia o astept pe 8 la 32 de zile, dar poate veni si mai tarziu, ca luna trecuta mi-a venit la 40 de zile. Dar nu inteleg legatura acestui lucru cu hsg...

HSG se face pentru a verifica permeabilitatea trompelor in caz de infertilitate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deliab

imi poate spune cineva care a facut fiv daca si-a dat seama in timpul celor 2 saptamani de asteptare de dupa transfer daca are sau nu ceva in burtica, si daca nu a ramas nimic in burtica a reusit sa identifice momentul cand s-a gandit in timp la ce s-a intamplat?
Multumesc mult de raspuns
Sunt in a 7 a zi de stat acasa dupa fiv si nu mai am rabdare sa aflu daca este sau nu acolo mica minune

Cel mai sigur dupa Z 10 iti faci un beta si vezi, in rest autosugestia poate juca un rol f. imp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

neata fetelor!
alina_loca hsg nu are nici o legatura cu progesteronul. Eu m-am dus la doctor si i-am spus ca nu raman insarcinata! iar el a zis ca sa putem afla de ce sa facem toate investigatiile posibile si apoi sa puna un diagnostic.Ce stiu eu de ovulatia tarzie e ca nu are timp bebele sa se prinda daca e prea tarzie, ceva de genul asta!
azi sunt in Z29 din z31, sunt ceva semne ca ar veni rusii, dar eu nu-i vreau! :(

vreau sa fiu !!!

Elenusht, eu am ramas gravi avand ovulatia in Z24,25....deci se poate si asa

Bebita al meu iubit

Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 6+
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Mergi la inceput