Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Buna dmimineata fetele!
mihacor, vad ca suntem aproape vecine (eu locuiesc undeva pe linga Vaihingen Enz).
Teste de ovulatie nu are rost sa iti cumperi de la farmacie, ca poate incearca sa iti vinda ce au mai scump.
Eu comand pe internet la babytest.de - poti sa comanzi set cu 30de teste (strip) - de ovulatie sau / si teste de sarcina, costa ca in jur de 25 de euro, iti vine pachetel (arata discret) cam in trei zile cu factura, si apoi ai doua saptamini sa faci plata (uberweisung).
Sa nu se creada ca fac reclama sau ceva, dar stiu cit de greu mi-a fost mie singura aici si cit am cautat pina am gasit ceva ieftin si de calitate - sper sa nu fiu inteleasa gresit.

iti ,multumesc pentru raspuns...stiu unde stai e aproape...ma bucur ca am gasit pe cineva aproape cu care pot sa vb...e ciudat aici...chiar daca am jumatate din familie aici...iti multumesc pentru pont...cand ma mut primul lucru imi comand si eu ....

Vreau si eu un ...
O zi frumoasa tuturor!

Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.

Mergi la inceput

SS-Tzuky iti ,multumesc pentru raspuns...stiu unde stai e aproape...ma bucur ca am gasit pe cineva aproape cu care pot sa vb...e ciudat aici...chiar daca am jumatate din familie aici...iti multumesc pentru pont...cand ma mut primul lucru imi comand si eu ....

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

intre 15-25 aprilie va trebuii sa tragi tare.....asa mi-a dat calculatorul pt ciclul tau dar tu poti si mai mult....daca poate si sotulsaracutul

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

sotul meu poate...mai ales ca ne mutam singuri...de un an jumatate stam la matusa-mea si sincer viata sexuala a fost cam naspa...acum va fi din nou bine
iti multumesc pentru sfat,spune-mi te rog ai calculatorul tau sau pe net ai calculat?

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

mihacor uite iti poti calcula perioada fertila aici
www.desprecopii.com/info.asp?id=78" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=78.

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Sunt la munca, la noi ploua si e frig....ce ma enerveaza vremea asta!
Gabiv, iti multumesc ca urmaresti blogul. Am cam lenevit in ultima vreme, recunosc..chiar diseara o sa pun niste poze cu tortul facut de ziua mamei si ziua bunicului plus o reteta de ciocolata de casa, pe care am executat-o sambata.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

A inceput Z 1
inseamna ca mi-i s-a reglat
macar atat
luna asta m-a tinut 28 de zile,asta ar fii fost a 29-a
deci pe mine nu ma tradeaza TB-ul si nici naturistele

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

va doresc o zi buna fetelor si multi ...
eu acum o tai la munca...
pentru cele care mai au sperante va doresc doua liniute...
pentru celelalte spor la munca...

Vreau si eu un ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele

eu de ieri sunt iar varza rau, greata ce sa zic tot pachetul

nu stiu ce sa mai fac...am turbat in casa da si daca ies mi-e frica sa nu mi se faca rau pe strada. misto nu?

ieri i-am auzit inima lui bebe

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

vreti sa radeti?
www.youtube.com/watch?v=mYlNTLnTJvc&feature=youtube_gdata_player" target="_blank"> baba nebuna

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

bella, lasa ca o sa te lase ele greturile la 18 saptamaniImi pare sincer rau si stiu prin ce treci.Mie acum la 18 saptamani mi-au trecut.

Ma bucur ca bebe este bine in garsoniera lui

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput