Tragedie in Afghanistan

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Si nu oriunde, ci in chiar leaganul civilizatiei europene.

Pai, acuma, sunt si grecii aia in trend. Asta se poarta mai nou prin Europa.

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Apropo de greci, spre oroarea musulmanilor care s-au pus pe rugaciuni in spatii deschise (ca asa-i frumos azi sa arati cat esti de credincios in Europa) raspunsul grecilor (acolo au facut-o) n-a fost ca la parizieni inexistent, grecii au scos steaguri la ferestre, au fluierat, au comentat...dracu' stie ce, nu inteleg limba. Sunt realmente curioasa daca vor mai incerca musulmanii inca o data, avand in vedere ca nu li se permit rugaciunile decat in subsoluri, asta da toleranta.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

www.mediafax.ro/externe/un-militant-pacifist-italian-rapit-in-fasia-gaza-a-fost-executat-de-o-grupare-salafista-8159706/" target="_blank">Alt idealist ucis

Minte, inima si literatura

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Musulmani? Da de unde! www.hotnews.ro/stiri-international-8503575-geneticianul-james-waston-premiul-nobel-1962-fost-agresat-grup-tineri-grecia.htm" target="_blank">Niste ortodocsi suparati pe niste carti au navalit sa-l pocneasca-n cap pe autorul lor.
Si nu oriunde, ci in chiar leaganul civilizatiei europene.

www.keeptalkinggreece.com/2011/04/14/greek-attempted-attack-on-nobel-laureate-james-watson-in-patras-video/" target="_blank">Filmuletul parca-i remake-ul celui cu musulmanii ce-au intrerupt nus'ce conferinta in suedia.

Acuma m-am uitat si eu la filmulet si am citit articolul.
Hai sa-ti traduc, Capcaunule.

A hooded, unidentified young man tried to hit the so-called father of the DNA, Nobel laureate for Medicine and Physiology, Professor James Watson , 83, during a conference at the University of Patras. While Watson was speaking to students, a group of some 20 young people entered the conference hall and attempted to lift a banner. One man from the group holding a flag climbed on stage and approached Watson. Two professors and some students intervened, jumped on the young man and dragged him off. One professor and one student were very slightly injured.

Un zevzec neidentificat a incercat sa-l loveasca pe asa numitul parinte al ADN [...] profesorul James Watson, in timpul unei conferinte tinute la Univ. din Patras.
In timp ce Watson le vorbea studentilor, un grup de 20 de zevzeci a intrat in sala de conferinte si a incercat sa ridice un steag.
Unul din zevzeci, purtator al unui steag, s-a urcat pe scena si s-a apropiat de Watson.
Si... tanaaaaa... 2 profesori si cativa studenti au intervenit, sarind pe zevec si usuindu-l afara de acolosa.

Continuam:

James Watson got no any harm. The protesters were booed by the audience.

Adicatelea: Protestatarii au fost huiduiti de audienta!!!!!!

Acuma, ca sa-mi demonstrezi ca nu ai pus aiurea-n tramvai stirea asta, arata-mi un articol in care musulmani i-au huiduit macar pe aia care ard Biblii, daca nu pe aia care au ucis cu topoare niste oameni nevinovati.
Stai, e neislamic sa huidui probabil. Arata-mi o manifestatie pasnica impotriva faptei alora cu topoare care au decapitat niste nevinovati.
Iti dau timp de cautare 1 luna .

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Un comentariu (in legatura cu gestul pastorului Terry Jones) al unui musulman roman gasit pe un forum:

Sa stau acum sa comentez actiunile unui dezacsat mental care in loc sa fie internat intr-un ospiciu este lasat liber si mai mult este acceptat de autoritati sa-si desfasoare propria activitate zice el religioasa ar fi mult prea mult si m-as coborii din punctul meu de vedere mult prea jos.
Ca sa ii raspundem cu aceasi moneda ar insemna sa ne punem pe aceeasi treapta cu respoectivul si nu este cazul.
Reactia afganilor este una fireasca dar mult prea exagerata iar efectul ei nu este altul decit acela de ai face publicitate si mai mare timpitului acela.
Sunt multi nebuni pe care ii inspaiminta viteza cu care se propaga islamul in lume si ajung sa recurga la gesturi disperate si teatrale in speranta stoparii a ceva ce nu poate fi stopat de vointa omeneasca.

+ + [ce-ti ziceam io, Capcaunule?! :D]

Deci, asta gandesc "moderatii" care nu ies cu topoarele in strada si care nu s-ar "coborii" la micimea gestului pastorului: ca reactia fireasca a afganilor a fost exagerata, nu de alta, da' i-au facut publicitate "dezacsatului" , care "dezacsat" nu ar trebui sa umble liber pe strazi. Despre afganii cu topoarele nu se pronunta in privinta libertatii de a umbla pe strazi .
Mai vedem ca, iata, motivul actiunii "dezacsatului" e teama de viteza cu care se propaga islamul in lume .
Ne asteapta vremuri grele, maica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
islamul in lume si ajung sa recurga la gesturi disperate si teatrale in speranta stoparii a ceva ce nu poate fi stopat de vointa omeneasca.
[/brown]

Deci, asta gandesc "moderatii" care nu ies cu topoarele in strada si care nu s-ar "coborii" la micimea gestului pastorului: ca reactia fireasca a afganilor a fost exagerata, nu de alta, da' i-au facut publicitate "dezacsatului" , care "dezacsat" nu ar trebui sa umble liber pe strazi. Despre afganii cu topoarele nu se pronunta in privinta libertatii de a umbla pe strazi .
Mai vedem ca, iata, motivul actiunii "dezacsatului" e teama de viteza cu care se propaga islamul in lume .
Ne asteapta vremuri grele, maica...

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Pai... sesizezi leit-motivul, nu?

Nu vreau sa generalizez,insa in general cam asta este modalitatea de gindire a musulmanilor intilnitzi de mine!Afirmatzia e bazata pe interactziunea zilnica cu ei!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Dap, gestului pastorului ii refuza incarcatura religioasa (asta inseamna ca stiu bine ca in crestinism nu e tolerata violenta ), in schimb gestul afganilor e firesc si cat se poate de religiosish. Gura pacatosului... ;)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Merita, macar si pentru amuzament sa citesti pe forumuri musulmane. De exemplu, ceea ce ai spicuit tu Denizel, e parfum. Am dat de niste declaratii care mi-au facut parul maciuca, pe acolo, la surorile stiti voi care, unde un dezaxat propunea sa plece evreii din Israel in Canada cu submarinul si sa se deschida hublourile pe la jumatatea drumului...wow, asta da comportament pios. In lipsa submarinelor li se indica de catre acelasi individ 7 milioane de sapunuri si franghii de rufe...unde vedeti voi violenta aici??? Eu n-o vad. Respectivul nu e banat si isi face veacul haladuind pe forumul pacii si varsand gretosenii de genul, regizorul filmului Exorcistul ar fi invidios.
Dar intrasem sa scriu de italianul acela, omul care credea sincer in cauza Palestinei si a Hamas-ului, ucis de o grupare islamica cretina....reactiile au fost ca l-au ucis sionistii.
Nimeni nu-i vinovat dintre ai lor, atitudinea asta ma scoate din minti, sa nu recunosti niciodata cretinii tai, dar sa ai pretentia sa isi infiereze altii constant cretinii lor.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Nimeni nu-i vinovat dintre ai lor, atitudinea asta ma scoate din minti, sa nu recunosti niciodata cretinii tai, dar sa ai pretentia sa isi infiereze altii constant cretinii lor.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Uscaturile lor, adica cei care sunt criticati cu mahnire in sanul familiei sunt doar aceia care incalca principii islamice. Atat.

Desigur, nu vorbim aici de Azar Nafisi. Cei ca ea sunt extrem de putini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1377780/London-Taliban-targeting-women-gays-bid-impose-sharia-law.html

Decideti voi daca e bine sau nu. Daca faptul ca unii dintre noi iau atitudine e justificat sau nu.Si nu e vorba de teroristi, e viata de zi cu zi.

Mergi la inceput