Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Somleac, Andreealydia, multumim pt. sfaturile voastre!
Eu una, m-am mai linistit!
Somleac, mama eroina ce esti! Muncesti, ai grija de patru copii si ce cosmaruri ai tu din cand in cand!Si mai vine si bebe 5!Mare veselie trebuie sa fie la voi in casa!

Andreea si sylvie, mult succes la echo sambata!

Valentina, abia astept sa-mi spui cu ce dimensiuni de col te lauzi joi!Eu vreau sa ma "tin" pana de Paste, dar uneori..tare m-am mai saturat!Azi implinim fix 36 de sapt dupa UM!

Va doresc celor in suferinta dureri cat mai suportabile! Hai ca nu mai este mult!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor....
Andreea si Silvy succes sambata la medic , va asteptam cu vesti bune.
Inna felicitari pentru cele 36 de saptamani si sper sa stea Rares in burtica pana dupa Paste, te pup
Silvy vad ca ai si tu probleme cu rinichii, si eu 3 pietricele si nisip pe rinichiul stang si acum 2 zile am facut o criza de mai mare frumusetea, nici nu puteam sa ma ridic din pat de durere de spate si ma durea si pe tractul urinar, am baut mult ceai de cozi de cires si vad ca astazi ma simt multtttttt mai bine...
Eu abia pe 18 ma duc la medic, abia astept sa vad ce ne mai spune si sa stiti ca eu abia astept sa nasc , parca este din ce in ce mai greu, dar mai am de steptat pana pe la inceputul lunii iunie....asa ca rabdam.
Va pupacesc pe toate, aveti grija de voi .....felicitari tuturor fetelor care au fost la medic si au venit numai cu vesti bune...si de acum inainte tot asa sa o tineti.....pupici.

30+ cu Matei

AMR 9-10 saptamani pana la marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna burtici!

Si noi mergem sambata la control, sa vedem ce analize primim pentru trimestrul 3 si sa-l vedem pe neastamparici si ce prostii a mai facut intre timp

Si eu stau bine la capitolul pietre la rinichi, am 8 bucati de 8 mm fiecare - balast, ce sa mai, sa nu ma ia vantul

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna fetele!
am fost si noi azi la control si raportam o buburuza de 2,326kg. nu degeaba am zis eu ca o fac dansatoare, ca misca si in timpul ecografiei de mi se misca burta dintr-o parte in alta si radea si doctorul. toate masuratorle sunt bune, lichidul amniotic e in cantitate normala. din pacate statea cu fata in jos, asa ca de data asta nu avem poza cu fatuca ei cu care sa se dea tati mare si mandru. in continuare mi-a recomandat sa fac cat mai putin efort, cat mai mult in patut, macar am voie mici plimbari. si am zis ca ma apuc si de spalat si calcat hainele printesei.
lumysti, ma bucur mult ca bebe e ok, ca colul e inchis si lung si mai ales ca s-a ridicat placenta. asta e, amandoua trebuie sa stam in patut, dar nu mai avem mult.
somleac, felicitari ptr vestile bune si ptr bebelina cu codite. nu stiu de unde ai atata energie si optimism, dar esti minunata si ne bucuram ca te avem sa ne mai dai putere. mi-as dori sa ajung sa fiu o mamica la fel de buna ca tine
valentina, si eu de multe ori am dureri de burta si de spate, din cauza ca nu pot iesi la baie cum trebuie. si ma balonez si nu pot scapa de gaze( ups!!!!). e un adevarat chin, mai ales ca m-am ales si cu hemoroizi. o placere!!!
fetelor, va doresc la toate sarcini cat mai usoare de acum incolo si sa veniti toate cu vesti bune de la doctor. va pup pe burtici

32+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

fetelor, ce parere aveti voi despre epilatul inghinal total cu ceara calda? eu numai asa ma fac de ceva vreme, in sarcina am mai alternat cu lama cand trebuia sa merg urgent la medic, insa acum am citit ca ar putea provoca contractii in trimestrul 3 si ca ar trebui evitat. ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Of...ce nu suport eu lama...Dar nu am mai rezistat la epilat din luna a 5-a. De atunci m-am ras. Cat am putut singura, apoi l-am rugat pe sotz sa ma "frezeze". E cumplit...nu-mi place deloc. Creste f repede si e tepos...bleah... Cosmeticiana mea mi-a spus ca a avut cliente care s-au epilat cu o sapt inainte de a naste. (oricum se duceau din trei in trei saptamani). Iar altele renuntau din luna a 7-a. Eu nu am rezistat din luna a 5-a, desi tot la perioade scurte ma faceam si eu.
Stiu ce inseamna sa te epilezi o viata cu ceara calda si apoi s-o dai pe lama! Dar daca nu mai rezistam! Ma durea si mi-era frica de contractii!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Eu am intrebat doctorul legat de epilatul cu ceara si nu mi-a zis ca ar fi contraindicat, important este sa suportam noi, la inceput am fost mai rar pt ca-mi era frica, apoi in trim II am prins curaj si acum am norocul ca nu-mi creste la fel de mult ca inainte de sarcina, si hai sa fim obiective : nu trebuie sa fim mereu brazilience, s-a mai intamplat sa ajung si neepilata la dr ,iar asta nu e tot una cu neingrijita.

Va doresc sanatate gravidutelor si bebeilor, nastere usoara si la termen!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

luiza sper sa nu mai ai parte de crize -colica renala
inna
anna
scuze tuturor pupici

29cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

in legatura cu epilatul eu ma epilez si acum cu aparatul da stiu sunt sado maso ,cat despre provocat contracii cu epilatul parerile sunt impartite ,pup

29cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

silvy, acum vreo luna am folosit si eu epilatorul, ca nu crescuse suficient pentru ceara, dar m-am cam chinuit, iar acum burta e mai mare si chiar imi fac griji ca nu ma vad.
ultima parte a sarcinii trecute m-am imprietenit cu lama si oglinda, dar yeah! nu-mi place deloc...

Mergi la inceput